249 u geçerse umutlanabiliriz.
Printable View
249 u geçerse umutlanabiliriz.
22 günlüğü 244 civarıydı ..umarım onun tepkisiyle yoluna devam eder ...250 üstü kapatması şık olur...kendi düşüncemdir tavsiye olarak algılanmasın...Alıcı tarafta İş ve Ak ağırlıkta bu arada...
Teknik ne kadar çalışır bilinmez ama 5.dk lıkta 251-54civarı düşen direnci ve küçük bir yaray destek var. Geçerse yarına belki toparlarız biraz. Yarın da perşembe kritik günümüz malum..küçük umutlara sarılıyoruz artık napalım..
Ha gayret...
az kafasını kaldırıyor hemen basıyorlar..
Fenerbahçelilere has bi durum mu bilmiyorum sporda da borsada da şans yok. 2 gün evvel satıp gesana eklediğim sdttr tavana gidiyor😡
Yabancı yine alımda 24 k dün alan halk satmış mal çıkışı yok 32k artıda günlük olumlu sabır endeks durumu ortada ytd
sdttr alaninda tek. onu satip gesan almak da zor kararmis
256 üstü tutunursa güzel olur
Miatk haftalık yüzde 20 gitti yeotk hergun iyi duruyor Astor zaten paşa ama beklentili Gesan çok saldı...
Şirketimiz %70 bağlı ortaklığı Europower Enerji ve Otomasyon Tek. San. Tic. A.Ş., Portekiz'de yerleşik bir firmadan muhtelif sayıda ve özellikte ‘'Metal Köşk, Dağıtım Trafosu ve Modüler Hücre'' siparişi almıştır. Sipariş bedeli 3.065.000 -USD'dir. (Üçmilyonatmışbeşbin, Amerikan Doları) (Güncel baz USD/TL kuru ile sipariş bedeli 58.204.350, -TL'dir.)
portekizde maden buldular bunlar iyi...
Şirketimiz, VANGÖLÜ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. tarafından 16/03/2023 tarihinde gerçekleştirilen ‘'2023-MLZ-YAT-07 HERMETİK VE KURU TİP TRAFO ALIMI İŞİ'' konulu ihaleye katılmış ve en avantajlı fiyatı vererek, ihalede 1. olmuştur. İhalede teklif edilen bedel KDV hariç 2.740.000, -USD'dir. (İkimilyonyediyüzkırkbin, Amerikan Doları) (Güncel baz USD/TL kuru ile ihale bedeli KDV hariç 52.060.000, -TL'dir.)
İhale ile ilgili gelişmeler kamuoyu ve yatırımcılarımıza duyurulacaktır.
Bugün 267-71 aralığında kapatacak gibi durıyor. Direncimiz orada. Gönlüm öyle istiyor
Bu gün itibarıyla bedelsiz başvurusunun 3.ayı doluyor sanırım. Ortalama 3 ayda sonuçlanıyorsa akşama gelebilir. Asıl önemli olan europower arzı. O da gelir mi acep?
Bu spk 3 ay boyunca neyi inceliyor acaba? Niye bu kadar uzun sürüyor? prosedür nedir? İtiraz süresi gibi bi süre mi veriyor, yoksa her gün 3 ay boyunca harıl harıl şirketin defterlerini hesaplarını falan mı inceliyorlar? Nedir bunun gerçeği? Bilen var mı aramızda?
2.5 ay dı ortalama 3 ay olduysa illa gelir herhalde ama açıkçası hepte soruyorum halka arz onayı geldiginde beklenti bitmeyecek mi?
ben çok arasında kaldım bu konunun 3 aydırda bu yüzden boşa taşıdım diyorum. beynim borsa kuralları çerçevesinde beklenti biter diyor. beklenti bitince satılır.
ama işte insanoğlu bu :)))
bedelsiz olursa ve hisse fiyatı düşerse ky kafası ucuzladı diye bir furya olması da muhtemel :)
halka arz değilde bedelsiz benim gözümde bir tık daha önde..
yıldırdın be gesan haftalık grafiginde 2 li tepe var ordan döner kulp yapsa yine bir kaç haftayı alır :) sen boşver yoluna bak daha uzatma delirttin bizi..
ama bugun %20 lik malımı istiyorsa tahtacı en tepede duruyor alsın sonra da gidelim artık :)) bizden almadan gitmeyecek sanırım :kahkah:
keko verdi o kadar malını yine yetmedi :))
sizde yakın takip borsaya bakıyorsunuz gesana odaklanınca diğer piyasa da neler oluyor, şirketler ne yapıyor, açıkçası bi haber oluyoruz piyasadan onu da yenicem eskisi gibi değilim ama onu da yeneceğim.
alfas gercekten bence piyasa da en iyi bilançoyu çıkardı hele faaliyet raporları bile çok güzel ama işte geçemedik.
bilanço gelmeden de haber akışları baya iyiydi :)
burada kwon yapmıştı bunu tebrik ederiz.
açıkçası ben yine işlemler yapıyorum full gesan beklesem kafayı yerdim ve çoktan satardım sanırım :))
günlükçü philip mis gibi trade yapmış mesala.. yok spk bülten diye diye milletin içinden geçiyorlar bende dahil..
gözünüze çarpan bir bilanço şirket var mı bari az onları inceleyelim belki bir fırsat yakalarız :):)
Astor yeotk alfas snica kontr hepsi iyi gitti ve gidiyor. Biz nal topluyoruz. Şahsen 70-80 civarı yaptığı gibi durup durup atağa kalkarsa treni kaçırırız düşüncesi bekletiyor beni de. Yoksa hepsinden sepet yapmma düşüncem vardı. Yapmadık.
Son günlerdeki izlenimim şu şekilde. Son bir yılda halka arz olan hisseler belli bindüşüşten sonra tekrar zirvelerine doğru yöneldi. Zirveyi de geçip devam edecekler gibi. Yukarda saydığım hisseler de bu yolda mesela söke bugün belirti vermişti şimdi tavan. Zirvesine yöneldi o da...
aslında gesan hedefime kasım sonunda geldi biraz aç gözlülük yaptım. hedefimde vermem gerekiyordu.
hedef önemli.. hep aynı şekilde beyin terse dönüyor 2 tane yeşil görünce oo hemen zirve güncellemesi yapıyoruz :kahkah:
snica takip ediyorum yatayda takılıyor yakın takibimde..
ben gesanı da bu şekilde bulmuştum halka arzları takibe almıştım.
Kontr da gaza bastı.
Astor Alfas tavan yeo da gidiyor. Bre utanmaz mısın sen de 270 bari kapat..
Bofa 57 k almış baskı ile toplama var yabancı alıyor ytd
Galiba kendimizi kandırıyoruz. Astor alfas canavar gibi gesanın pabucunu dama attılar.