Sayfa 554/892 İlkİlk ... 54454504544552553554555556564604654 ... SonSon
Arama sonucu : 7135 madde; 4,425 - 4,432 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

yıldırdın be gesan haftalık grafiginde 2 li tepe var ordan döner kulp yapsa yine bir kaç haftayı alır sen boşver yoluna bak daha uzatma delirttin bizi..

ama bugun %20 lik malımı istiyorsa tahtacı en tepede duruyor alsın sonra da gidelim artık ) bizden almadan gitmeyecek sanırım

keko verdi o kadar malını yine yetmedi )
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by ikasemre Yazıyı Oku
    gesan aşkımıza portfoy 3,5 aydır 1000 tl ilerlemedi
    sizde yakın takip borsaya bakıyorsunuz gesana odaklanınca diğer piyasa da neler oluyor, şirketler ne yapıyor, açıkçası bi haber oluyoruz piyasadan onu da yenicem eskisi gibi değilim ama onu da yeneceğim.

alfas gercekten bence piyasa da en iyi bilançoyu çıkardı hele faaliyet raporları bile çok güzel ama işte geçemedik.

bilanço gelmeden de haber akışları baya iyiydi

burada kwon yapmıştı bunu tebrik ederiz.

açıkçası ben yine işlemler yapıyorum full gesan beklesem kafayı yerdim ve çoktan satardım sanırım )

günlükçü philip mis gibi trade yapmış mesala.. yok spk bülten diye diye milletin içinden geçiyorlar bende dahil..

gözünüze çarpan bir bilanço şirket var mı bari az onları inceleyelim belki bir fırsat yakalarız

Alıntı Originally Posted by Gueno_33 Yazıyı Oku
    CHP vekiline kadar iletişime geçtim, yapılan adaletsizliği madde madde anlattım. Kurumsal olarak parti bile tavuğu açmış Spk'ya ve başkanına. Biz de özellikle şimdi şu an Twitter'da ciddi gündem yapıp onları sıkıştırmalıyız yoksa başka yolu yok
    eğer ki iktidar değişirse GESAN yine bu kadar ihale alabilir mi sorusunu sormak lazım. bedelsiz talebi için chp vekiline sormaktan önce şirketleri seçim sonrası durumlar etkileyebilir mi? sadece aklıma geldi.

7.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    gözünüze çarpan bir bilanço şirket var mı bari az onları inceleyelim belki bir fırsat yakalarız
    Astor yeotk alfas snica kontr hepsi iyi gitti ve gidiyor. Biz nal topluyoruz. Şahsen 70-80 civarı yaptığı gibi durup durup atağa kalkarsa treni kaçırırız düşüncesi bekletiyor beni de. Yoksa hepsinden sepet yapmma düşüncem vardı. Yapmadık.
    Son günlerdeki izlenimim şu şekilde. Son bir yılda halka arz olan hisseler belli bindüşüşten sonra tekrar zirvelerine doğru yöneldi. Zirveyi de geçip devam edecekler gibi. Yukarda saydığım hisseler de bu yolda mesela söke bugün belirti vermişti şimdi tavan. Zirvesine yöneldi o da...

Alıntı Originally Posted by Better15 Yazıyı Oku
    Astor yeotk alfas snica kontr hepsi iyi gitti ve gidiyor. Biz nal topluyoruz. Şahsen 70-80 civarı yaptığı gibi durup durup atağa kalkarsa treni kaçırırız düşüncesi bekletiyor beni de. Yoksa hepsinden sepet yapmma düşüncem vardı. Yapmadık.
    Son günlerdeki izlenimim şu şekilde. Son bir yılda halka arz olan hisseler belli bindüşüşten sonra tekrar zirvelerine doğru yöneldi. Zirveyi de geçip devam edecekler gibi. Yukarda saydığım hisseler de bu yolda mesela söke bugün belirti vermişti şimdi tavan. Zirvesine yöneldi o da...
    aslında gesan hedefime kasım sonunda geldi biraz aç gözlülük yaptım. hedefimde vermem gerekiyordu.

hedef önemli.. hep aynı şekilde beyin terse dönüyor 2 tane yeşil görünce oo hemen zirve güncellemesi yapıyoruz

snica takip ediyorum yatayda takılıyor yakın takibimde..

ben gesanı da bu şekilde bulmuştum halka arzları takibe almıştım.

Sayfa 554/892 İlkİlk ... 54454504544552553554555556564604654 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •