Sayfa 553/892 İlkİlk ... 53453503543551552553554555563603653 ... SonSon
Arama sonucu : 7135 madde; 4,417 - 4,424 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1. Bugün 267-71 aralığında kapatacak gibi durıyor. Direncimiz orada. Gönlüm öyle istiyor

2. Bu gün itibarıyla bedelsiz başvurusunun 3.ayı doluyor sanırım. Ortalama 3 ayda sonuçlanıyorsa akşama gelebilir. Asıl önemli olan europower arzı. O da gelir mi acep?
    Bu spk 3 ay boyunca neyi inceliyor acaba? Niye bu kadar uzun sürüyor? prosedür nedir? İtiraz süresi gibi bi süre mi veriyor, yoksa her gün 3 ay boyunca harıl harıl şirketin defterlerini hesaplarını falan mı inceliyorlar? Nedir bunun gerçeği? Bilen var mı aramızda?

3.  Alıntı Originally Posted by Better15 Yazıyı Oku
    Bu gün itibarıyla bedelsiz başvurusunun 3.ayı doluyor sanırım. Ortalama 3 ayda sonuçlanıyorsa akşama gelebilir. Asıl önemli olan europower arzı. O da gelir mi acep?
    Bu spk 3 ay boyunca neyi inceliyor acaba? Niye bu kadar uzun sürüyor? prosedür nedir? İtiraz süresi gibi bi süre mi veriyor, yoksa her gün 3 ay boyunca harıl harıl şirketin defterlerini hesaplarını falan mı inceliyorlar? Nedir bunun gerçeği? Bilen var mı aramızda?
    Tamamen bunların keyfine kalmış durumda. Hiçbir açıklama yok, hiçbir hesap verme yok. Dingonun ahırı misali.

4.  Alıntı Originally Posted by Better15 Yazıyı Oku
    Bu gün itibarıyla bedelsiz başvurusunun 3.ayı doluyor sanırım. Ortalama 3 ayda sonuçlanıyorsa akşama gelebilir. Asıl önemli olan europower arzı. O da gelir mi acep?
    CHP vekiline kadar iletişime geçtim, yapılan adaletsizliği madde madde anlattım. Kurumsal olarak parti bile tavuğu açmış Spk'ya ve başkanına. Biz de özellikle şimdi şu an Twitter'da ciddi gündem yapıp onları sıkıştırmalıyız yoksa başka yolu yok

Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    Abi görüntü nasıl yabanci duurmu nasıl nerden satılır maliyetim yüksek benim düşer mi 265 270 arası görürse verilir mi
    bankof alımda ama çok değil tahtada yine günlükçü tayfa philip ve info en iyi 2 alıcı bende izliyorum.

ama fırsat şirket çok biraz duygularımı köreltiyorum gesana karşı
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by Better15 Yazıyı Oku
    2.5 ay dı ortalama 3 ay olduysa illa gelir herhalde ama açıkçası hepte soruyorum halka arz onayı geldiginde beklenti bitmeyecek mi?

ben çok arasında kaldım bu konunun 3 aydırda bu yüzden boşa taşıdım diyorum. beynim borsa kuralları çerçevesinde beklenti biter diyor. beklenti bitince satılır.

ama işte insanoğlu bu ))

bedelsiz olursa ve hisse fiyatı düşerse ky kafası ucuzladı diye bir furya olması da muhtemel

halka arz değilde bedelsiz benim gözümde bir tık daha önde..

8.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    2.5 ay dı ortalama 3 ay olduysa illa gelir herhalde ama açıkçası hepte soruyorum halka arz onayı geldiginde beklenti bitmeyecek mi?

ben çok arasında kaldım bu konunun 3 aydırda bu yüzden boşa taşıdım diyorum. beynim borsa kuralları çerçevesinde beklenti biter diyor. beklenti bitince satılır.

ama işte insanoğlu bu ))
    gesan aşkımıza portfoy 3,5 aydır 1000 tl ilerlemedi

Sayfa 553/892 İlkİlk ... 53453503543551552553554555563603653 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •