Originally Posted by
Ömür
İnan ki yazmak istemiyordum. Ama daha önce kötü niyetlisin, zehir atıyorsun.. ithamlarını bile hos görmeye calıştım. Ne düşünüyorsan Allah sana iki katını versin diye düşünerek konuyu kapattim. Ama! Bilgin olmadan fikrin var demen de biraz komik kaçtı sanki. Atomu parçalamıyoruz nihayetinde. Belirli parametreleri biraraya getirip bir sonuca varıyor,nihayetinde kararlar alıyoruz. Yok KAP'tan hemen sonra yazma yok 2-3 ay sonra belli olur.. Vallahi iyi ki söyledin 2-3 ay sonra belli olacağını
,ben de öğrenmiş oldum. Ama herhalde dur bakalım kuşkularım haklı mı haksız mi diye gizemli bir yolculuğa çıkıp finalde cevaba odaklanacak bir mecra değil borsa. O halde burada yazıp çizmenin mantıgı nedir ve sen ne diye beni dikkate alıp bir şyeler yaziyosun? Öyle ya aenin mantığına göre nasılsa falımız 3 vakte belli olacakmış,pehh..
Ayrıca yanlış anlana ama senin aöylediklerinden sinip de geri adım atmadim. Senden sonraki iki arkadaş çok daha düzgünce vs argüman sunarak yazdilar ama (belki de senin etkinle) konuya yine de niyetimden kuşkulandıklarını söyleyerek başladilar. Haliyle ben de bu iki adamakıllı cevap da bile niyey konusunda tepki çekiyorsam ciddi bir hatam var diyerek bir karara vardım.
Ezcümle dostum,ben ona yazma falan demdedim diye savunmaya geçmene gerek yok zira öyle bir etkin olduguna nereden vardığını bile anlamadim. Sen niyet okumalrla ve önündeki 2-3 aya istiharelere yatmalarla yatırım kararları alabilirsin,ben öyle yapmiyorum.Ama saçmalayabileceğimi baştan kabul edecek kadar öz güvene sahibim.
Yer İmleri