2 küsür liradan aldı 13 liradan satar gibi.
Printable View
2 küsür liradan aldı 13 liradan satar gibi.
bu satış fakşın iyi giderse,
boşkuş o şortları sana bilenzük yapabilürler.
dedesünden bilenzük. asdasds. :he:
yapıkredi
Ortağın Adı-Soyadı/Ticaret Unvanı Sermayedeki Payı(TL) Sermayedeki Payı(%) Oy Hakkı Oranı(%)
KOÇ FİNANSAL HİZMETLER AŞ 3.459.065.642,23 40,95
KOÇ HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ 2.282.666.574 27,02
DİĞER 2.705.319.067,77 32,03
Önce ufak girip bankayı inceleyecekler sonra daha büyük hisse alacaklar bence.
ilk parti 575 milyon TL nominal hisse satılacakmış
https://i.hizliresim.com/d8l6ei1.jpg
Cahocuum üüüle kaçıp gidemen, topiki sen açtın, daha yarı olmadan su koyverme
Satış ile halka açık değer 7 milyar artabilir. AKBNK ve ISCTR yine de puanda daha yüksekte olacak. GARAN halka açıklığı çok düşük o yüzden gerilerde.
https://i.hizliresim.com/efh8xpx.jpg
Arablar mı almış
Kaçma göçme yok Bozkuşcum, niyetimiz bilgi paylaşımıysa, sermaye piyasalarında savaşırken güö birliği yapmaksa perfect... Ama forumda art niyetliler var ve ayıklanmadığı sürece toksisite artıyor...
Daha açık konuşmak gerekirse sürekli seni, beni, onu kandırmak için çırpınan tipler var... Piyasada pala ile uğraştığımız yetmiyormuş gibi!
Ha bide primat var bir tane, para kazandıkça kuduruyor, kudurdukça da saldırıyor :) O sorun değil, onunla eğleniyorum...
Bizde senin her gün hisse sat, altın gümüş al demene dayanıyoruz..Gelirse endeks 1.50 dolara sen de hisse alırsın..
Sen bunu derken biz pandemiden beri değişim yapsakta hamudu ile buraya kadar mal taşıdık..Bilen bilir bizi...
Neyse anlaşamayız senle.. Uzatmayalım... Sen başkasına sar. Yaşım başım senin sohbetini kaldırmaz..
THYAO Genel Kurulu olmuş. Bağışlar hasılatın %1,5 u geçmemesi kararı alınmış. 250 milyon dolar, 50 milyon dolar, 1000 konut vs çok fazla rakam var anlaşılmıyor.
Rakamlardan anladığım bu sene en az 20 milyar dolar hasılat bekleniyor.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1175157
https://i.hizliresim.com/1i1k3xl.jpg
Banka karları prematüre ekonomi modeli ile elde edildi. Şimdi bu modelin 2023 kalan dönemlerinde devasa zarara gideceğini düşünüyor. Peki nedir bu devasa zarar. Bankalara tahvil golümü gelecek bilinmez. Ama 2 fk lar 20 fk ya bir şekilde getirilecek. Tüm bankalar bundan olumsuz etkilenir.
Bikaç gündür ortalıkta dolaşan, hisse satış dedikoduları vardı ya,kimi thy satılır kimiside kamu bankalarından biri satılır falan, bugünde doğrusunu bir arkadaş yazmıştı buraya sabahtan, bankalardan biri satılıyormuş dendi. Arkadaşı da ayrıca tebrik ederim. kulağı delikmiş :)
Haber şimdi düştü koçbankın bi kısmını satıyormuş diye, onu alacak kim bellidir azçok, o yüzden sordum
Dediğine maalesef katılamayacağım hocam.
Şöyle ki herkesin bahsettiği tahvil kaynaklı olabilecek zarar geçen yılki karlarının 25% ine denk gelir gelmez.
O da faizler daha hızlı yukarı alınırsa.
Ki ben bu tip durumlarda dahi bankaların riske atılmayacağını ve önceden yapıldığı gibi hazineyle takas yoluna gidilebileceğini düşünüyorum.
Koç grubunun belli ki bir tasarrufu var.
Yapılacak yatırımlarla alakalı durumlarda olabilir.
Ciddi büyüklükte batarya belki başka popüler alanlarda değerlendirmeleri olacaktır.
İyi akşamlar
VİOP30 günlük, BofA long artırmış, İs Yatırım long azaltmış, HSBC ve Meksa Yatırım short artırmış, masanın kaybedeni Garanti Yatırım longları kapatıp bu seferde short tarafa geçmiş, günlük ve kümülatif takasa bakıldığında hala long tarafı avantajlı görünüyor,
https://i.hizliresim.com/dyeam1n.PNG
Bu devlet bankalara bir gol atacak. Ufaktan başladı. Emekliye nasıl gol attı. Üstelik seçimi borçlu olduğu kitleye. Şuan en son güvenilecek kurum devlet oldu. Dün tasarruf yapım diye halka sesleniyor. Kendi hataları yüzünden bankaların kazandığı parayı biliyor. Bir şekilde banka başına 1 milyar dolar düşecek bir hesap gelecek.
Altın ve gümüş dışında güvenilecek para birimi yok ya da dağınık bir portyföy yapmak lazım.
bizim millet malı yer yüzünden fırlatırkene değilde.. stratosfere çarpınca tutup kapmayı sever.
enerjilerde olan durum bu :drunk::drunk::drunk:
milleti trene bindirdiler dayı.
şimdi işin yoksa bekle geri dönsün yeryüzüne.
Çin parası da yaygınlaşıyor. Bazı ürünlerde USD dışında CNY kotasyonlar var. Mesela HRC Çin fiyatı esas, ABD fiyatı marjinal olarak kalıyor. Demir cevherinde tek elden alım yapmaya başladı, bu şekilde kömür, demir vs Çin fiyatı esasdır bana satan sonra gidip dolara çevirebilir diyebilir.
Petrol de Çin parası ile fiyatlanmaya başladığı an ABD doları biter.
Tren dediğin rayda gider.stratosfere çarptıklarında challnegerda olduklarını anlarlar.
Tüm sermaye piyasası kurumlarını denetlemekle görevli SPK oluşturulur. 26 Aralık 1985'te İMKB kurulur. Böylece 120 yıllık bir dönem kapanmış ve yeni bir dönem başlamıştır.
Challenger Uzay Mekiği kazası, 28 Ocak 1986 tarihinde mekiğin kalkışından 73 saniye sonra patlamasıyla oluşan kazadır. Kazada 7 astronot ölmüştür. Patlama katı yakıt iticilerini bir arada tutan mührün olumsuz hava şartları sebebiyle açılması yüzünden olmuştur.
Hemen hemen aynı yıllarda biri kurulmuş diğeride ...(1 ay fark var)
Saygılar sn EMLAK üstadım.
not:Yazım dostum EMLAK ile sohbet ve latife amaçlıdır enerji özelinde söylenmemişdir.Gerçeklerle bağdaşmayabilir.Hisseler ile ilişkilendirmeyiniz söylediklerimi.yatırım tavsiyesi ise asla değildir. Kurumlarda profesyonel yatırım uzmanları vardır.
Arsa yada tarla al ariston abi, akmaz kokmaz.
Tecrübeleride okursak,
topraktan geldik toprağa gideceğiz diye bir söyleşi de mevcut,
Hatta toprağa toprak ana denildiği de oluyo
Savaşlarda da
bi karış toprak için can verenler deniliyor
Toprak en değerli şey bu dünyada