Sayfa 557/1005 İlkİlk ... 57457507547555556557558559567607657 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 4,449 - 4,456 arası.

Konu: Viop LII

1.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Bofa 10.000 kontrat ilave long poz açmış..31.000 kontrata çıkmış... Bugün de güzel shortçu toplamışlar....9400 kontrat diper short var...40.750 kontrat diğer short oldu
    Endeksi de sınırda kapattılar...

Bugün piyasayı ağırlıklı YF ve bofa dan enerji hisselerini satanlar strese soktu...İyi de oldu... ileriki günlerde kartlar yeniden karılır enerjilerde... O sektör daha çok su götürür...

Ama günlük kapanışı teknik olarak sat yapmadılar.
    YF ve bofa 3 milyar tl mal boca ederken yanında bir de ilave tacirler varken endeks devre kesmeyi bırak sert düşmüyorsa daha sert dönüş vakti değildir bence..
    Viop da elini ayarlayamayadıkları için spotu frenlemiş olmasın bugün malın altına yatanlar?

Yazmayayım yazmayayım diyorum ama dayanamıyorum bu Poliyanna lığa...

2. Cahocuum üüüle kaçıp gidemen, topiki sen açtın, daha yarı olmadan su koyverme
    Hamdım Piştim Yandım

3. Satış ile halka açık değer 7 milyar artabilir. AKBNK ve ISCTR yine de puanda daha yüksekte olacak. GARAN halka açıklığı çok düşük o yüzden gerilerde.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. Arablar mı almış
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Cahocuum üüüle kaçıp gidemen, topiki sen açtın, daha yarı olmadan su koyverme
    Kaçma göçme yok Bozkuşcum, niyetimiz bilgi paylaşımıysa, sermaye piyasalarında savaşırken güö birliği yapmaksa perfect... Ama forumda art niyetliler var ve ayıklanmadığı sürece toksisite artıyor...

Daha açık konuşmak gerekirse sürekli seni, beni, onu kandırmak için çırpınan tipler var... Piyasada pala ile uğraştığımız yetmiyormuş gibi!

Ha bide primat var bir tane, para kazandıkça kuduruyor, kudurdukça da saldırıyor O sorun değil, onunla eğleniyorum...

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Arablar mı almış
    ne olmuş Bozkurt patron? ben anlamadım

7.  Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Viop da elini ayarlayamayadıkları için spotu frenlemiş olmasın bugün malın altına yatanlar?

Yazmayayım yazmayayım diyorum ama dayanamıyorum bu Poliyanna lığa...
    Bizde senin her gün hisse sat, altın gümüş al demene dayanıyoruz..Gelirse endeks 1.50 dolara sen de hisse alırsın..
    Sen bunu derken biz pandemiden beri değişim yapsakta hamudu ile buraya kadar mal taşıdık..Bilen bilir bizi...
    Neyse anlaşamayız senle.. Uzatmayalım... Sen başkasına sar. Yaşım başım senin sohbetini kaldırmaz..

8. THYAO Genel Kurulu olmuş. Bağışlar hasılatın %1,5 u geçmemesi kararı alınmış. 250 milyon dolar, 50 milyon dolar, 1000 konut vs çok fazla rakam var anlaşılmıyor.

Rakamlardan anladığım bu sene en az 20 milyar dolar hasılat bekleniyor.

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1175157

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 557/1005 İlkİlk ... 57457507547555556557558559567607657 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •