Sayfa 559/1005 İlkİlk ... 59459509549557558559560561569609659 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 4,465 - 4,472 arası.

Konu: Viop LII

1.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Banka karları prematüre ekonomi modeli ile elde edildi. Şimdi bu modelin 2023 kalan dönemlerinde devasa zarara gideceğini düşünüyor. Peki nedir bu devasa zarar. Bankalara tahvil golümü gelecek bilinmez. Ama 2 fk lar 20 fk ya bir şekilde getirilecek. Tüm bankalar bundan olumsuz etkilenir.
    Dediğine maalesef katılamayacağım hocam.
    Şöyle ki herkesin bahsettiği tahvil kaynaklı olabilecek zarar geçen yılki karlarının 25% ine denk gelir gelmez.
    O da faizler daha hızlı yukarı alınırsa.
    Ki ben bu tip durumlarda dahi bankaların riske atılmayacağını ve önceden yapıldığı gibi hazineyle takas yoluna gidilebileceğini düşünüyorum.
    Koç grubunun belli ki bir tasarrufu var.
    Yapılacak yatırımlarla alakalı durumlarda olabilir.
    Ciddi büyüklükte batarya belki başka popüler alanlarda değerlendirmeleri olacaktır.
    İyi akşamlar

VİOP30 günlük, BofA long artırmış, İs Yatırım long azaltmış, HSBC ve Meksa Yatırım short artırmış, masanın kaybedeni Garanti Yatırım longları kapatıp bu seferde short tarafa geçmiş, günlük ve kümülatif takasa bakıldığında hala long tarafı avantajlı görünüyor,

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bikaç gündür ortalıkta dolaşan, hisse satış dedikoduları vardı ya,kimi thy satılır kimiside kamu bankalarından biri satılır falan, bugünde doğrusunu bir arkadaş yazmıştı buraya sabahtan, bankalardan biri satılıyormuş dendi. Arkadaşı da ayrıca tebrik ederim. kulağı delikmiş
    Haber şimdi düştü koçbankın bi kısmını satıyormuş diye, onu alacak kim bellidir azçok, o yüzden sordum
    Ben dedim ama söylentiler komplesinin satılacağı yönündeydi hep. Azınlık şeklinde değil

4.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    THYAO Genel Kurulu olmuş. Bağışlar hasılatın %1,5 u geçmemesi kararı alınmış. 250 milyon dolar, 50 milyon dolar, 1000 konut vs çok fazla rakam var anlaşılmıyor.

Rakamlardan anladığım bu sene en az 20 milyar dolar hasılat bekleniyor.

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1175157

Yılsonu bilançosuyla yapılan yatırımcı toplantısında bağış konusunu yabancı yatırımcılar ve fonlar çok irdelemiş ve rahatsız olmuşlardı.

Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Ben dedim ama söylentiler komplesinin satılacağı yönündeydi hep. Azınlık şeklinde değil
    Ben de sizi tebrik ederim Sn tidebringer üstadım.
    Bugün araba peşinde koşturdum. O yüzden yeni gördüm.

4 lastik 9200 e mal oldu.
    Zaten bizim arabada o kadar eder.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

6.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Yılsonu bilançosuyla yapılan yatırımcı toplantısında bağış konusunu yabancı yatırımcılar ve fonlar çok irdelemiş ve rahatsız olmuşlardı.
    SPK hatalı.

Bağıs sınırı olarak hasılat esas alınması çok yanlış. Öz Kaynaklar veya Kar esas alınmalı. Mesela Öz kaynakların %5i veya Karın %20 si gibi bir üst sınır olmalı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Dediğine maalesef katılamayacağım hocam.
    Şöyle ki herkesin bahsettiği tahvil kaynaklı olabilecek zarar geçen yılki karlarının 25% ine denk gelir gelmez.
    O da faizler daha hızlı yukarı alınırsa.
    Ki ben bu tip durumlarda dahi bankaların riske atılmayacağını ve önceden yapıldığı gibi hazineyle takas yoluna gidilebileceğini düşünüyorum.
    Koç grubunun belli ki bir tasarrufu var.
    Yapılacak yatırımlarla alakalı durumlarda olabilir.
    Ciddi büyüklükte batarya belki başka popüler alanlarda değerlendirmeleri olacaktır.
    İyi akşamlar
    Bu devlet bankalara bir gol atacak. Ufaktan başladı. Emekliye nasıl gol attı. Üstelik seçimi borçlu olduğu kitleye. Şuan en son güvenilecek kurum devlet oldu. Dün tasarruf yapım diye halka sesleniyor. Kendi hataları yüzünden bankaların kazandığı parayı biliyor. Bir şekilde banka başına 1 milyar dolar düşecek bir hesap gelecek.

8.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Tidebringer, bence senin dediğin de olacak... Bozkurt cıvıtıyor bilerek Salak ayağına yatmayı çok seviyor, halbuki alayımızı suya götürür susuz getirir...

Sayfa 559/1005 İlkİlk ... 59459509549557558559560561569609659 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •