ister 3 aylıka ister 3 yıllıkta ne olursa olsun zararna satmam gemileri yaktım isterse de batsın maliyetime gelsin satar gecerim bir dahada göz altı pazarımı tövbeler olsun
Printable View
ister 3 aylıka ister 3 yıllıkta ne olursa olsun zararna satmam gemileri yaktım isterse de batsın maliyetime gelsin satar gecerim bir dahada göz altı pazarımı tövbeler olsun
şunu da belirtmek isterimki sıkıntı içinde olan zararınıda stamayan insanlar zaman zarfında sıkıntılarını atlatıp kervindeki hisse senedindeki para ihtiyaç duymayabilirler ne kaadar sureç uzun sürerse sıkıntılarını atlatıp bir nevi yavaş yavaş maliyet düşür ve ya maliyet düşürmek için artarnetif yolar buluabilirler vs bütcesini etkilemeyecek kendilerini sıkıntıya sokmayan türden maliyet düşürme yolları ararlar bügün bu hisse 1 tl olmuş olsa 1 lot bile almaya cesaret edemeizdim ama hisse 035 kuruş 1000 lot alsam 1 tl ödeyecegim hisse 1 tl olsa ama 1 tl fiyatına şuan 3 bin lot alıyorum bu süreç bu fiyat buralarda kaldıgı sürece ortalama yapan her zaman karlıdır yeterki hisse bu seviyelerde ve ya altında kalsın y.t.d degildir
insan eşref-i malukattır üstün varlıktır hertürlü bela nusibet akılda olmadık işler gelebilir fakat şer gibi gördüklerimiz sıkıntılar belalar bizler için faydalıdır bir son degil bir başlangıçtır mümin hiç bir zaman yaradandan ümidini kesmez bilirki şerde hayırda bizler için şifadır faydalıdır insan başı boş bırakılmamıştır koruyan ve bir gözeten vardır dilerim pazartesiden itibiaren rabbimden hem şirket yönetimi hem de benim gibi uzun süre bu hissede bataklıga saplanmış yatırmcılar için bir başlangıç olur
Forumdan üyelik nasıl silinir ?
Areal bank İle de herseyi muvazaalı bir şekilde süreçlendirdikleri olasılığı çok yüksek.
Sonuçta bu dört yılda temel stratejileri yatırımcıyı endişelere sokup hissedarlıktan kovuşturmak üzerine değişimiydi?
Patronların Almanya’da kurulu başka şirketleri var, kimbilir bu şirketlerin veya kendi kişisel ne kadar paraları vardır bu bankada. Ve bu banka İle çok yakın ilişkilerde olabilirler.
Adamlar geleneksel stratejilerini son dakikaya kadar oynayacaklar gibi görünüyor. Sanırım şuan yeni yöntemler belirlemek için SPK çağrı davasına olan itirazının sonucunun netleşmesini bekliyorlardır.
Kimse kimseyi kandırmadımasın bu hissede yatırımcıların zararsız çıkmasının tek dayanağı çağrı davasının yatırımcılar lehine dönmesidir (hisseyi çok aşağı bastıkları zaman son bir iki yılda hisseye girenler hariç)
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/662271
Z.t lot mu satmış :vk:
%67 den %62 ye inmiş oran yani z.t 15 mlyn satmış yanlış mı görüyorum.
Yönetim kurulunda olduğundan kapta duyurması zorunluydu. Başka bir şey var bu işte umarım olumludur
Tam 15 mlyn. Bloke kalkalıdan bu tarafa satılan mı yada birilerine Virman mı? Yada borç mu verdi yada teminat vs vs. :wu: ne oluyor
Şöyle bir aciklamasi olabilir atiyorum mesela
hisse başı 1.5 -2 tl arasından borç karşılığı veya teminat olarak şu kişi veya kuruma verilmiştir şeklinde...
Olur mu olabilir neden olmasın süper olur
Çağrı yükümlülüğünün Zeynep Tümer hanımefendiye ait olduğunu da dikkate almakta fayda var.
25 milyon lot.
Aklıma arell bank geldi. Borcu düşürme veya vadeyi öteleme karşılığı olabilir.
Sadece tahmin.
25 milyon TL virmandır o.
piyasaya satamaz çünkü 1 milyon TL.de 10 taban yer.
peki kime satmış belli değil.
Miktarından kime olduğundan ziyade kactan anlaştığı önemli direkt su anki işlem fiyatını etkiler 1den aşağı da vermez diye dusunuyorum
Kesinlikle katilıyorum başka yerlerde azda olsa olumsuz olarak değerlendirenler olmasına rağmen bu haber belli işlerin yoluna gireceği anlamında pozitif bir durum. Bu işlem adedi tahtada olmadığına göre. Yoksa kim neden 25 milyon lot için kendisine virmanlatsın.
Takasları görebilen bir arkadaş baksa nereye virman yapılmış acaba
haber var veren mkk sebebini kimse bilmiyor ama sonuc cıkarıyorsun demek ki bu satışın neden olduğunu biliyorsun birde söyle düşün ya bu iş z.tümerin sahsi borcunu kapamak icin yaptı ise kervana ne yararı olacak bak yorum onun icin nasılsa bugün gece 24 de kadar zeynep tümer ablanız acıklama göndermek zorunda göndermezse spk keser cezasını oturur oturduğu yerde.. onun icin sebebini bilmeden sonuc cıkarma bekle acıklama gelsın sonra yorum yap gardaş olur mu..y.t.d
sonuç çıkarıyosam zamanında ankaraya gidecek diyenlerde sonuç çıkarıyordu. Zaten ben düşünüyom her ihtimali. eee belki bildiğimiz var, hadi belkide yok o zaman sen bu kadar umutsuz vaka görüyosan kervanı misal 119 küsür bin lotun var diyelim sat bankaya yatır garanti temiz para. hem diyodun ankaraya gidecek kervan zamanında hem diyon spk cezasını kesecek Zeynep ablanızın. bende diyorumki malına sahip çık iyi gelişmeler bunlar. baştada dedim ya demekki bu garip kulda biliyo bişeyler. şimdi anladınmı murat gardaşım.
Zt aptal değil arkadaşlar. Akşama açıklama yapacaktır. Kapanışı bekleyelim. Kimse ceza yemek istemez durduk yere
Ek 15695
Twiterda paylaşılmış bu grafik.
Büyük resim dedikleri bu mu acaba :)
acıklamayı göndermezse spk zeynep tümer ablanıza keser cezayı gecer.. saat gece 24 bir dakika gecede haber gönderse spk basar cezayı zamanında acıklama göndermedi diye ..bence kap haberini bekle ne diyecek zeynep tümer ..gerci sen biliyormuşsun ama biz garibanlar kap acıklamasını bekliyeceğiz gardaşım:)):) müthissin ama eksik gardaşım küsüratıda yazsaydın olurdu....rakamları toplasana nerenin plakası cıkıyor küsürat dahil gardasım...y.t.d
Geçen gün metin oktay in bahsettiği durun söz konusu olabilir.
Yani aerel bank borcunu halletmek için finansman sağladıkları başka kuruma 25 milyon lot vererek yönetim kurulunda yer verecekler.
Yani doğru bir varsayimsa
Aerel bank borcunu hallettik haberi de gelmiş olacak
Ayrıca hisse başı atıyorum 1 liranın altına satmaz bunlar o fiyatta açıklandığında bak sen izle neler olur... :) :)
Gayet yerinde bir bilgilendirme olmuş teşekkür ederim kendi adıma. Artı şirketi arayan arkadaş olmuş. Sormuş bu durum ne diye. Şirketteki kişi bilgim yok demiş olanlardan. Yahu olsa bile telefonda size tane tane anlatırmı ne olup ne bittiğini yine artı bu şirketi arayan arkadaş malumunuz gitti yüzyüze görüştü. Orda bile bunların bu plandan yapılacaklardan haberi varken hiç size hisettirdimi...cevabını söyleyimmi kocaman bir HAYIR. Arkadaşlar demir tavında dövülür. sakin olup izlemeye devam edin.Çok kasmayın. hissenize sahip çıkın yeter :) :) :)
Gene kafalar güzel. İçsel bilgi nedir bir zahmet öğrenin. Her telefon açana bilgi verilirmi. İnsider trading nedir.
Eminim biliyorsunuz. Şirket gerekli görürse açıklama yapar. Yapmazsa para cezası var. Cinali beyin dediğine göre açıklama zorunlukuğuda yokmuş. Eee bu kadar yatırımcı varken neden sana bana bilgi versin zt.
http://www.sanalbasin.com/mobil/hiss...yacak-23606063
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Biri okur anlamaz biri anlayamaz biri yanlış anlar biri yanlış hesaplar
Peki bogazici mezunu Selim Sayılgan a o kadar çemkirdiniz ama bi aynaya bakipta nerde hata yaptım diye düşündunuz mu?