Sayfa 561/964 İlkİlk ... 61461511551559560561562563571611661 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 4,481 - 4,488 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. ister 3 aylıka ister 3 yıllıkta ne olursa olsun zararna satmam gemileri yaktım isterse de batsın maliyetime gelsin satar gecerim bir dahada göz altı pazarımı tövbeler olsun

2. şunu da belirtmek isterimki sıkıntı içinde olan zararınıda stamayan insanlar zaman zarfında sıkıntılarını atlatıp kervindeki hisse senedindeki para ihtiyaç duymayabilirler ne kaadar sureç uzun sürerse sıkıntılarını atlatıp bir nevi yavaş yavaş maliyet düşür ve ya maliyet düşürmek için artarnetif yolar buluabilirler vs bütcesini etkilemeyecek kendilerini sıkıntıya sokmayan türden maliyet düşürme yolları ararlar bügün bu hisse 1 tl olmuş olsa 1 lot bile almaya cesaret edemeizdim ama hisse 035 kuruş 1000 lot alsam 1 tl ödeyecegim hisse 1 tl olsa ama 1 tl fiyatına şuan 3 bin lot alıyorum bu süreç bu fiyat buralarda kaldıgı sürece ortalama yapan her zaman karlıdır yeterki hisse bu seviyelerde ve ya altında kalsın y.t.d degildir

3. insan eşref-i malukattır üstün varlıktır hertürlü bela nusibet akılda olmadık işler gelebilir fakat şer gibi gördüklerimiz sıkıntılar belalar bizler için faydalıdır bir son degil bir başlangıçtır mümin hiç bir zaman yaradandan ümidini kesmez bilirki şerde hayırda bizler için şifadır faydalıdır insan başı boş bırakılmamıştır koruyan ve bir gözeten vardır dilerim pazartesiden itibiaren rabbimden hem şirket yönetimi hem de benim gibi uzun süre bu hissede bataklıga saplanmış yatırmcılar için bir başlangıç olur

4. Forumdan üyelik nasıl silinir ?

5.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    arkadaşlar bunlar değerlemeyi 2017 blançosunda yapmayacaklar.bunu nereden anladın derseniz.bu hususu 23.06.2017 tarihiı kap açıklamasında beyan etmişler.diyorlarki 2017 blançosu sonucuna bakarız eğerki ttk.376.maddesine göre sermaye kaybından dolayı yapmamız gereken var ise o zaman gereğini yaparız diyorlar
    Lara hariç. Oradan gelecek yeni değerlemeye göre diğerleri 3 aşağı 5 yukarı belli olur.

6. Areal bank İle de herseyi muvazaalı bir şekilde süreçlendirdikleri olasılığı çok yüksek.

Sonuçta bu dört yılda temel stratejileri yatırımcıyı endişelere sokup hissedarlıktan kovuşturmak üzerine değişimiydi?

Patronların Almanya’da kurulu başka şirketleri var, kimbilir bu şirketlerin veya kendi kişisel ne kadar paraları vardır bu bankada. Ve bu banka İle çok yakın ilişkilerde olabilirler.

Adamlar geleneksel stratejilerini son dakikaya kadar oynayacaklar gibi görünüyor. Sanırım şuan yeni yöntemler belirlemek için SPK çağrı davasına olan itirazının sonucunun netleşmesini bekliyorlardır.

Kimse kimseyi kandırmadımasın bu hissede yatırımcıların zararsız çıkmasının tek dayanağı çağrı davasının yatırımcılar lehine dönmesidir (hisseyi çok aşağı bastıkları zaman son bir iki yılda hisseye girenler hariç)

7. %67 den %62 ye inmiş oran yani z.t 15 mlyn satmış yanlış mı görüyorum.

Sayfa 561/964 İlkİlk ... 61461511551559560561562563571611661 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •