Sayfa 563/964 İlkİlk ... 63463513553561562563564565573613663 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 4,497 - 4,504 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by turgay0651 Yazıyı Oku
    Miktarından kime olduğundan ziyade kactan anlaştığı önemli direkt su anki işlem fiyatını etkiler 1den aşağı da vermez diye dusunuyorum
    Kesinlikle katilıyorum başka yerlerde azda olsa olumsuz olarak değerlendirenler olmasına rağmen bu haber belli işlerin yoluna gireceği anlamında pozitif bir durum. Bu işlem adedi tahtada olmadığına göre. Yoksa kim neden 25 milyon lot için kendisine virmanlatsın.

Takasları görebilen bir arkadaş baksa nereye virman yapılmış acaba

3.  Alıntı Originally Posted by AB06SS Yazıyı Oku
    Kesinlikle katilıyorum başka yerlerde azda olsa olumsuz olarak değerlendirenler olmasına rağmen bu haber belli işlerin yoluna gireceği anlamında pozitif bir durum. Bu işlem adedi tahtada olmadığına göre. Yoksa kim neden 25 milyon lot için kendisine virmanlatsın.
    haber var veren mkk sebebini kimse bilmiyor ama sonuc cıkarıyorsun demek ki bu satışın neden olduğunu biliyorsun birde söyle düşün ya bu iş z.tümerin sahsi borcunu kapamak icin yaptı ise kervana ne yararı olacak bak yorum onun icin nasılsa bugün gece 24 de kadar zeynep tümer ablanız acıklama göndermek zorunda göndermezse spk keser cezasını oturur oturduğu yerde.. onun icin sebebini bilmeden sonuc cıkarma bekle acıklama gelsın sonra yorum yap gardaş olur mu..y.t.d

4.  Alıntı Originally Posted by ixsir4 Yazıyı Oku
    haber var veren mkk sebebini kimse bilmiyor ama sonuc cıkarıyorsun demek ki bu satışın neden olduğunu biliyorsun birde söyle düşün ya bu iş z.tümerin sahsi borcunu kapamak icin yaptı ise kervana ne yararı olacak bak yorum onun icin nasılsa bugün gece 24 de kadar zeynep tümer ablanız acıklama göndermek zorunda göndermezse spk keser cezasını oturur oturduğu yerde.. onun icin sebebini bilmeden sonuc cıkarma bekle acıklama gelsın sonra yorum yap gardaş olur mu..y.t.d
    sonuç çıkarıyosam zamanında ankaraya gidecek diyenlerde sonuç çıkarıyordu. Zaten ben düşünüyom her ihtimali. eee belki bildiğimiz var, hadi belkide yok o zaman sen bu kadar umutsuz vaka görüyosan kervanı misal 119 küsür bin lotun var diyelim sat bankaya yatır garanti temiz para. hem diyodun ankaraya gidecek kervan zamanında hem diyon spk cezasını kesecek Zeynep ablanızın. bende diyorumki malına sahip çık iyi gelişmeler bunlar. baştada dedim ya demekki bu garip kulda biliyo bişeyler. şimdi anladınmı murat gardaşım.

5. Zt aptal değil arkadaşlar. Akşama açıklama yapacaktır. Kapanışı bekleyelim. Kimse ceza yemek istemez durduk yere

6. KERVN.jpg

Twiterda paylaşılmış bu grafik.
    Büyük resim dedikleri bu mu acaba

7.  Alıntı Originally Posted by AB06SS Yazıyı Oku
    Bu belirledikleri fiyat kendilerince hisselerine biçtikleri değeri gosterecektir 0.50 1, 2 0.20 her neyse

8.  Alıntı Originally Posted by turgay0651 Yazıyı Oku
    Bu belirledikleri fiyat kendilerince hisselerine biçtikleri değeri gosterecektir 0.50 1, 2 0.20 her neyse
    Aynen Turgay bey çok doğru.

Sayfa 563/964 İlkİlk ... 63463513553561562563564565573613663 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •