Bu ülkede siyasi etik yasası ilk olarak çıkmalı. Tüm siyasilerin gelir gideri denetlenmesi gerekir. Ha bu maaş da az ha. Milli takım hocasına yıllık 35 milyon ver Cumhur başkanına 1 milyon.
Printable View
Bu ülkede siyasi etik yasası ilk olarak çıkmalı. Tüm siyasilerin gelir gideri denetlenmesi gerekir. Ha bu maaş da az ha. Milli takım hocasına yıllık 35 milyon ver Cumhur başkanına 1 milyon.
Verin bana bu ülkeyi gece yatarken kapı pencere açık olsun hırsız bile giremez. Bir Allah'in kulu yere izmarit atamaz tüküremez hatalı Park sollama makas kırmızı ışıkta geçemez.
Benim babam gardiyan emeklisi. 7 sene imam hatip okudum. Kantinde tost yiyemeyen çay içemeyen dışarda berabere tıraş olamayan okulda nadir öğrencilerdendim. Aylık yemem içmem ulaşım toplam 20 simit parası harçlık. Arkadaşlarim lokantada yerken ben bir iki kez yedim mi aylık harçlık biterdi. Bu kadar az para alırdı babam. Cezaevine giren adam olarak çıkardı. Öyle bir terbiye vardı. Tabiki dayak ta vardı. Ben de dahil o meşe sopa ile dayak yedim. Ama öyle bir yetiştirdiki beni babam okulda üstü çantasi sigara için aranmayan tek kişi bendim. Hâlbuki ki hepsi benim çantaya saklardi. Ben okulun en küçüğüydum.
100 yıldır bu kanunlarla yönetiliyoruz. Geldiğimiz nokta belli. Her tarafı kokuşmuş. Baştan sona değişmeli. Yoksa dünyanın dört bir yanından gelen gaspçisi, dolandırıcısi, katili nin cenneti olur. Adam öldürmenin cezası bile 5 yıl yatar ile bitiyor.
Mesela 28 Şubat davası sanıkları müebbet hapis cezası aldı onaylandı hiç biri cezaevine değil. Suçluysa niye dışarda değilse niye müebbet hapis. Yarın biri katliam yapsa müebbet hapis cezası alsa sağlık vs durumu ile ilgili dışarı mi salacaksin. Yarın bu yol olur.
Normal seçim tarihi 25 Haziran 2023.
Neden 2 yıl daha garanti iken risk alsın ki milletvekilleri.
Nasıl olsa yüksek maaş ve emeklilik garanti.
Ayrıca lojistik avantajı ve naklye ile birlikte düşünüldüğünde, Çin seviyesine gelmiş işçiilik ücretleri ile 2 yılda çok büyük değişimler yaşanma ihtimali de yabana atılır cinsten değil.
Pandemi bitiyor. TRY aşırı değer kaybetmiş. Hükümet çomak sokmasa h,ç bir şey yapmasa dahi kendi kendine toparlayacak bir ekonomi...
Hükümet bu ortamda erken seçime gitmez. Muhalefet de dediğim gibi bireysel menfeatleri ön plana çıkarıp, 2 yıl kıyak maaş ve emeklilik hesapları içinde olacaktır...
Tezek üstünde vezir rüyası görmeye gerek yok...
Bu ülkenin başına dünyanın en iyi adamını getirsen bu hukuk ve ceza sistemi ile bir yere varamaz. İstediğin muhalif birine canın sıkıldı herhangi bir terör örgütüne üye olmamakla birlikte bilerek isteyerek yardım etme suçunu giydir müebbet hapis cezası ile tık içeri.
Umumi helaya bekçi olarak bile almayacağınız adamlar, ballı maaşı bırakıp da erken seçime giderler mi hiç...
Demıkrasi, bu ülkede sadece önümüze konulan sandıkta var, sandıktakileri seçmekte demokrasi olmadan burnumuz moktan kurtulmaz...
Bunlarin seçimi kaybetmesi ile herşey bitecek mi. A dan Z ye atanmış militan kurul kurum üyeleri bürokratlar hakim ve savcılar paraları saçan banka müdürleri, yolsuzluk yapanlara hiç mi dokunulmayacak. Yedikleri haltı yutacakmi. Yanına kar mı kalacak. Fetoculere soktuğun gibi ibretlik cezayı sokacaksin ki odasında ki lambayı yakarken eli titretecek tüm bürokratlarin acaba bunun hesabını sorarlar mi diye.
Baştan aşağı adil adam gibi yargılansalar gün yüzü göremez bunlar. Bunların yediği haltin asgari karşılığı hukukta ağırlaştırılmış müebbet.
Bu kadar azami toplanan vergilerin karşılığı bu ülke bu durumda olamaz. Bunların hesabını bir sor peşine düş kuruşu kuruşuna sök al iki tane Türkiye kurulur o parayla.
Basit Parti'nin büro elemanınin iki arabası 1 milyon ediyor. Lokum tozunun gramı asgari ücret. Bunun evi eleği 20 milyon eder. En basiti bu kadar götürmüş. Gerisini hesap et
Mansur Yavaş kızını yurtdışında okutmak için kredi çekmiş. Yani normal aldığı para ile kızının eğitim masraflarını karşılayamıyor. Uzun vadeye yaymış eğitim masraflarını. O büro personelinin aldığı parayı beş yılda alamıyor bu garip kredi çekiyor.
Benim 2 çocuğum da yurt dışında doktora yapıyor ama üniversite karşılıyor masraflarını. Üstelik geçimlerini sağlayacak maaşı da veriyorlar. Ama hem üniversite sınavında hem de üniversitede derece yapmışlardı.
Bu fetullah meselesine gelince, asker bir yeğenim vardı. Tıp fakültesine gitmedi asker olacağım diye. 16 Temmuzda İstanbulda nikahı vardı. O gece Ankaradan İstanbul'a gelirken Bolu'dan geri çağırdılar çocuğu çevik kuvvetten, "acil görev var" diye. Emir demiri keser mecburen geri döndü. Şimdi de bilmem kaç defa ağırlaştırılmış müebbet yedi çocuk.
Geçen yıl da üniversite sınavında ilk 50'ye girdi. Harcıyorlar beyinleri. Benim çocuklar da Türkiye'ye gelmeyi asla düşünmüyorlar...
Memleketimin hali, feto ayağına ne canlar yaktılar... Alakası olmadığı halde...
Şehadetinin 102. yılında Hasan Tahsin'i(Osman Nevres) rahmetle anıyorum.
Mekanın cennet olsun güzel insan.
"politikada hiçbir şey kazayla olmaz. olmuşsa, öyle planlanmıştır."
Devlet denetim i çok zayif sağlıkta filyasyon ekipleri var şu anda vakalar düştü bir günde sadece en fazla birkaç saat lik 1 şoföre iş var.ama kurumda hergun 4-5-6-7 şoför geliyor.geldiklerini geçtim kendi şahsi işlerine devletin arabalarıyla gidiyorlar.canlari sıkılıyor görev olmadığı halde geziyorlar.hatta bu kadar şoför bostayken birde mesai ücreti alıyorlar.km doldurmak için mesai alacakya gereksiz geziyorlar.bunun gibi birsuru israf.bunu Cumhurbaşkanı biliyormu sağlık bakanı biliyormu bilmiyor ama niye denetlemiyorsun arkadaş.
Yüzlerce Sanayicinin, Tüccarın malına el koydular.
Hiç bir kanuni dayanağı olmaksızın..
Bu hesaplaşmaları zamanı gelecek, inanıyoruz..
Yoksa, insanların Allah'a inancı kalmaz..!!
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Viop topoğimi başka bir yer mi bilemedim..geriye dönük iki analiz bakayım dedim..sayfalarca aynı arkadaşların konu dışı muhabbetleri..yok mu çevreniz iki muhabbet edecek arkadaşınız hep buradasınız... Ne güzel burada viop yorumları bakardık...
Kimse yok ki ne edek. Bayram da gelen giden de yok. Devlet Bahçeli Eylül'de seçim var demiş. Seçim olmaz diyenler Z kuşağının çoğalıyor. RTE belki ayda iki üç kez değişik kurumlara anket yaptırıp ölçer RTE nin en büyük artısı bu anketlere göre nabıza göre şerbet vermesi. 2023 ye belki barajı bile geçemeyecek. İki gün önce akit TV de Sarıgül vardı. At eşek hayvan hakları vs soruyorlardı. Bunlar bırak TV ye çıkarmayı selam vermezler. Demem o ki o cisim çarpmadan seçim var
Aklın aldığı şey erken seçim olmaması. Doğru, bırakmazlar bu kadar güzellikleri. Ama Berat olayından bu yana aklın aldığının hep tersini yaptılar. Şayet bu topraklar lanetli değilse kendini kurtaracak adamları getirir. Yok laneti yediysek fazla düşünmeye gerek yok.
Yazdığımız her şey VIOP etkiler..
Sonrası, birisi gelir sonucu grafiğe aktarır..
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bayram sonu kademeli açılma. Düğün dernek piknik tatil okul restoran cafe ne olur. Çocuklar okula gitmeyecekse özel okul sorunu çıkar, cafe restoran, kahvehaneler, düğün ve toplantı salonları, araç kiralama turistik tesisler bunlar bu sene açsa da açmasada da kimseyi dinlemez artık bıçak kemiğe dayandı.
Daha önceki Davutoğlunun yandaş TV konuşmaları sürekli sözünün kesilmesi alakasız ithamlar ile devam ederdi. İki gün önce Sarıgül vardı Akit TV de tek tek soru sordular CHP İmamoğlu vs. Son iki dk hükümet ile toplayıp bitti.
Yarın okulların açılıp açılmayacağına karar verseler ne olur yok illa okulun açılıp açılmayacağına normalde okulların açılması gereken pazartesi günü karar verecekler
Gücü eline geçirenlerin akla ihtiyacı olmamıştır.
En büyük hatayı da bu dönemde yaparlar.
Gücünü her yerde kullanmayı hak bilirler.
Halkla irtibatı koparırlar.
Seçim olmasa düzenleri bir ömür gider.
Zaten bu topraklarda halka rağmen halk için halksız bir düzen kurmak her gelenin şiarıdır.
HALK kendi iyiliğini ne bilir.
Büyüklerimiz en iyisini bilir.
Kavga bu ikisi arasında gider gelir...
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
okullar açılmayacak geçen gün okumuştum...on line eğitimle bitecek bu yıl...
zaten mantıklı olanda bu...şimdi açsalar tüm sınıfları zaten bir anda açmayacaklar...kademeli açarlar...okullar zaten 2 temmuzda tatil olacak...1,5 ayda kademeli açsa...son açtıkları gruplar belki 1 belki 2 hafta okula gider...neye yarar? hiçbir işe yaramaz...
bu sene artık böyle bitmeli...seneye Allah kerim...
heyecanı kalmaz öyle.
yarın iş için bir yere gitmem lazim.
tek başına özel aracımda.
belge falan da sundum.
10 kere red.
ya arkadaş yasak zaten ertesi gün bitiyor.
tek başına aracın içinde olacağım.
bana bu eziyeti neden yapiyorsunuz dedim telefonda haklisin diyor izin ver o zaman dedim olmaz diyor :)
https://s20.directupload.net/images/210515/7jg7a6de.jpg
izmir facia-i işgalinin ilk üç kurbanı
sağdan sola:
şehid miralay süleyman fehmi bey
şehid hasan tahsin bey
şehid kaimakam ali şükrü bey
15 mayıs 1919
Ankara Kahveciler ve Esnaf Odası Başkanı İsa Güven, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın
"Sıkıntıya düşen esnafımız, çalışanımız olduysa hepsinden helallik istiyoruz" sözlerine yanıt verdi:
Açız, 14 aydır perişanız. 19 sene oy verdik 14 ay idare edemediniz, haklarımızı helal etmiyoruz....
En fazla 1 hafta,sonra çark ederler..Yanlış anlaşıldık!!
Yurtdışı kapanışı cuma iyi toparladı bizim kapanışımıza göre daha yukarıda kapadı. Tek sıkıntı dolar %1 civarı yukarıda arife kapanışına göre. Bu ikisini yan yana koyunca benim beklentim pazartesi dengeli bir açılış olacağı yönünde. Tek sıkıntı Bizim kapanırken yükseleni kırarak kapamış olmamız.
Pazartesi hızlıca ara yükselen üstüne çıkamazsak ben aşağıdaki turuncu çizgiye düzeltmeye oynamayı düşünürüm 1478 hedefiyle güç toplayıp ana yükselenden sekebilir.
Haydi sizlerden de grafikleri alalım:)
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...9742614037.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Zengin olmak istiyorum. Önerilere açığım.
Projelerim
1-Bir tarikat ya da cemaat kurmak. Beni evliya ya da Mehdi ilan edecek sponsorlar oluşturmam gerekiyor.
2-Bir parti kurmak, dindar ve kindar nesile hitap edecek. Sonra vakıflar kuracağız bağışlar ile yolumuzu bulacağız.
3-Dijital para yapma. İsmi de hazır Jetcoin veya skcoin
Ortak arıyorum. Fikir benden sermaye sizden.
Vakalar da yataya sardı.
Kapama işi de sonuç getirmedi..
Kapalı alanlarda bayramlaşma adeti gizliden yapıldığı için bir kaç güne tekrardan yükselir..
Kapanmaktan çok insanları açık alanlara yönlendirmekle çözülebilir...
Mustican ismiyle çok adam dolandırırsın.
Bu niki kullan [emoji3]