Sayfa 565/997 İlkİlk ... 65465515555563564565566567575615665 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 4,513 - 4,520 arası.

Konu: Viop XXXIII

izmir facia-i işgalinin ilk üç kurbanı

sağdan sola:
    şehid miralay süleyman fehmi bey
    şehid hasan tahsin bey
    şehid kaimakam ali şükrü bey
    15 mayıs 1919

Ankara Kahveciler ve Esnaf Odası Başkanı İsa Güven, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın
    "Sıkıntıya düşen esnafımız, çalışanımız olduysa hepsinden helallik istiyoruz" sözlerine yanıt verdi:
    Açız, 14 aydır perişanız. 19 sene oy verdik 14 ay idare edemediniz, haklarımızı helal etmiyoruz....

En fazla 1 hafta,sonra çark ederler..Yanlış anlaşıldık!!

3. Viop XXXIII

Yurtdışı kapanışı cuma iyi toparladı bizim kapanışımıza göre daha yukarıda kapadı. Tek sıkıntı dolar %1 civarı yukarıda arife kapanışına göre. Bu ikisini yan yana koyunca benim beklentim pazartesi dengeli bir açılış olacağı yönünde. Tek sıkıntı Bizim kapanırken yükseleni kırarak kapamış olmamız.
    Pazartesi hızlıca ara yükselen üstüne çıkamazsak ben aşağıdaki turuncu çizgiye düzeltmeye oynamayı düşünürüm 1478 hedefiyle güç toplayıp ana yükselenden sekebilir.
    Haydi sizlerden de grafikleri alalım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    okullar açılmayacak geçen gün okumuştum...on line eğitimle bitecek bu yıl...

zaten mantıklı olanda bu...şimdi açsalar tüm sınıfları zaten bir anda açmayacaklar...kademeli açarlar...okullar zaten 2 temmuzda tatil olacak...1,5 ayda kademeli açsa...son açtıkları gruplar belki 1 belki 2 hafta okula gider...neye yarar? hiçbir işe yaramaz...

bu sene artık böyle bitmeli...seneye Allah kerim...
    8 ve 12 leri açacaklarını düşünüyorum en baştan 1 leri 8 ve 12 leri açacaklardı gerisi uzaktan eğitimle tamamlamalıydı
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Ankara Kahveciler ve Esnaf Odası Başkanı İsa Güven, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın
    "Sıkıntıya düşen esnafımız, çalışanımız olduysa hepsinden helallik istiyoruz" sözlerine yanıt verdi:
    Açız, 14 aydır perişanız. 19 sene oy verdik 14 ay idare edemediniz, haklarımızı helal etmiyoruz....

En fazla 1 hafta,sonra çark ederler..Yanlış anlaşıldık!!
    şimdiye kadar çok takkla atmıştı yarın özür diler dilemezse içişleri alır görevden
    bir halt olacağı yok.

6. Zengin olmak istiyorum. Önerilere açığım.
    Projelerim
    1-Bir tarikat ya da cemaat kurmak. Beni evliya ya da Mehdi ilan edecek sponsorlar oluşturmam gerekiyor.

2-Bir parti kurmak, dindar ve kindar nesile hitap edecek. Sonra vakıflar kuracağız bağışlar ile yolumuzu bulacağız.

3-Dijital para yapma. İsmi de hazır Jetcoin veya skcoin

Ortak arıyorum. Fikir benden sermaye sizden.

Vakalar da yataya sardı.
    Kapama işi de sonuç getirmedi..
    Kapalı alanlarda bayramlaşma adeti gizliden yapıldığı için bir kaç güne tekrardan yükselir..

Kapanmaktan çok insanları açık alanlara yönlendirmekle çözülebilir...

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Mustican ismiyle çok adam dolandırırsın.
    Bu niki kullan [emoji3]

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Sayfa 565/997 İlkİlk ... 65465515555563564565566567575615665 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •