Mert abi oralet olmaz diyorsan rakı da olur:)
Printable View
Mert abi oralet olmaz diyorsan rakı da olur:)
Olur tabii ne demek :) karacaköylü dilberlere selam söyle :one::)
https://www.youtube.com/watch?v=7AxTjb5ryQ4
Tüm dostlarıma huzurlu bir hafta sonu dileylilerim :)
https://www.youtube.com/watch?v=mORyAWfGH38
9977.50
Derdin takası bozmamaksa eşek gibi tasirsin. Trade edersen satıp kenara cekilebilirsin. yuzdelikler dilimindeysen öyle kolay değildir hisse satmak coşku beklersin ya da tersine oranını yükseltirsin. Aylarca toplamak için yoruldugun zaman anlasilir. Anlamak için boyut değiştirmek gerekir.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bofa 11 bin kontrat long poz açmış...Teb hala az da olsa long ilave yapıyor... Çıldırdı iyice...
Benim takıldığım konu Diğer short bugün de ilave 5000 kontrat daha eklenmiş. Toplam 46 bin kontrat Diğer short oldu .Bunları yıkmadan borsanın düşmemesi lazım...
Bu durumda haftaya da hisse bazlı düzeltmeler olsa da endekste güç hala korunacak görünüyor...
Teb long pozlarda kapatma yapmaya başlarsa dikkat etmek lazım ama daha emare yok
Eskiden burada VİOB poz. açılırdı ve birbirimizi anlardık.
Ama buraya sadece hisseciler gelince dediklerimiz pek anlaşılmıyor.
Hisseci DOĞAL OLARAK hep yükselsin ister.TEMENNİ VE BAKIŞI BUDUR..
Ama viob işlem yapan bir noktadan sonra düşsün de hem short yapayım hem de o hisseyi çok daha düşükten 2 katı alayım der.
MALESEF,Bir birimizi asla anlayamayacağız.:)
SAHOLU 55 ten aldın..80 den sattın...Eğer 60 a düşeceğini düşünüyorsan short açarsın ve 60 dan 2 katı sahol hisse alırsın..İŞTE VİOB cunun rüyası.:)
Ama hissecinin (hiç satmıyorsa) hep aynı hissesi vardır.
Kardeş kamuya açık hiç bilgiye güvenemiyorum..Dediğin gibi belki ralli sert devam eder.Ama bu takas-pastadan dolayı olmaz.
Eskiler bilir bir arkadaş vardı..Sürekli VİOB pastaya bakarak: FÜZE ATILSA -BOMBA PATLASA BU BORSA DÜŞMEZ,derdi..:)
Birinde tuttu ama diğerinde çok sert düştü.
Yıllarca APSD değişimini tuttum,Yabancıların alımını tek tek yazdım-VİOB pastayı her gün not ettim..MB verilerini aylarca yazdım...ANLADIM Kİ HEPSİN DE ALİ-CANGİZ var..Bir sonuç çıkmadı.
Neyse abi..Çok konuştum...Aile NURSEMAYI izliyor..Mecburen dahil olacağım.
Dikkat edilmesi gereken husus, tüketici güven endeksi yükseldikçe mevcut yönetimlerin seçimler öncesi güç kazandığı görülmüştür.
https://resmim.net/cdn/2024/02/16/Z9HZ12.png
"Ama viob işlem yapan bir noktadan sonra düşsün de hem short yapayım hem de o hisseyi çok daha düşükten 2 katı alayım der."
Bunu yapabilen var mı burada yoksa elimden gitti tüh mi deniyor burada. Yoksa short yapıp anahtarkari mi birakiyorlar? 25/30 bin cash on the table mi oluyor? Ya da short tan kazanip 50 den alınıp 80 den satılan kağıdi yürümeye devam etmişse 100 TL den geri alan var mıdır? İananiyorum ki çok az da olsa vardır ama bazıları yapmak isteyip yapamiyordur. Eli gitmez. Finalde viop yapıp kazanan bir elin parmakları kadar vardır ama bazı kişiler hayatta kazanamaz
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aracı kurumum olan banka , seans sırasında benim lotlarımı satmak suretiyle hisseye baskı uygulayarak düşürüp , sonra da daha düşük bir fiyattan alım yaparak benim lotlarımı yerine koyabilir mi.
Eğer öyle yapılabiliyorsa , banka benim lotlarımı al sat yaparak kendi lotlarını sürekli arttırıp dururken hisse de bir türlü yükselmez.
Bazı forumlarda hissenize blokaj koydurun , böylece sizin hisseleri kullanamazlar diyorlar
Bu konuda bilgisi olup paylaşan olursa sevinirim.
Ben genelde bir konuda kendim birşey çıkartamayınca, sonuç alamayınca başka kimse de çıkartamaz diye düşünmem.
Belki farklı diğer doneler ile (haber akışı,teknik,temel vs ) birleştiriyor, belki benden daha tecrübeli,belki daha öngörülü, belki de kulağına bir yerden fısıltı geliyor diye düşünürüm.
Ben öyleyim demiyorum ama doğru bakış da bence bu olmalı. Yoksa altında birşey var diye hiç bir doneye bakmamamız gerekir. O zaman da burada yapıldığı gibi bul karayı al parayı tadında " Borsacılık" oynarız... Bana göre değil o da..Ben herşeye bakmaya çalışırım...Sonuçları birleştirir ve işlem yaparım. Sonuçta kazanır yada kaybederim..
İlaveten ben ralli sert devam eder de demedim. İzlemek lazım dedim...
İyi izlemeler. Aile aktiviteleri her zaman keyiflidir :)
Eskiden arayıp sizdeki hisseyi kullanabilir miyiz diyorlardı. Sonradan müşteri bazında emir geldi artık olmaması lazım. Banka aracı kurumlarında olmaz BDDK denetliyor banka tarafı alengilli işlere bulaşmak istemez.
Öte yandan diğer aracı kurumlarda disiplin olmuyor, sürekli müşteri bilgilerini başkalarına veriyorlar diye sohbet odalarında konuşuyorlar. Geçen senelerde bir aracı kurum sahibi şu şu kişiler spekülasyon yapıyor demişti, bankalar o şekilde konuşamazlar.
Neydi o meşhur söz ... flat miydi ?
Ondan işde .
El elde baş başda gibi oldu.Bi kaybı yada kazancı yok diyebilirim.
Nasıl soluksuz ralli ama değil mi? [emoji16][emoji16][emoji16]Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ödünç Menkul kıymet alma ve verme işlemi çerçeve sözleşmesi bunu imzaladınızsa evet. Bu işlere kalkışmayacakların kesinlikle imzalamaması gereken bir sözleşme. Detaylarına, olabileceklere burada giremeyeceğim ama en kesim çözüm ;
Eğer böyle bir şüpheniz varsa MKK üzerinden blokaj koymalısınız.
Aslında aracı kurum ya da banka menşeeli aracı kurumda olsa gördüğünüz hesap gerçekte mkk da kayıtlı olan hesabınızın alt hesabıdır gibi düşünün. Saklama sı MKK da menkullerin.Bir tek nakitler aracı kurum nezdindedir.
Aracı kurumunuzdaki hesabınızı da mesela hesap sahibi ***** ***** haline getirtebilirsiniz. Atıyorum büyükse bu hesabı sadece GM ya da eğer işlem yaparken broker kullanacaksanız sadece işleminizi yapacak kişi de görecek şekilde kısıtlama yaptırtabilirsiniz.
Not: Sayın Ariston ilk paragrafta belirttiğim sözleşmeyi imzalayanlar için ben sizin kadar iyimser olamayacağım bilgilerinize.
Mkk da ki hesabınıza girin, blokajı koyun hiç bir merci sizin portföyünüzü kullanamaz...
Kullanan varmıy dı evet vardı size çaktırmadan..
Ama bu önlemden sonra size tek soracakları portföyünüzü kaça kiraya verebiliriz olur eğer piyasada talep varsa..
Sağolsun Sn Lunar benden daha iyi cevaplamış.
Süleyman Demirel'in bir sözü vardı, devlet bazen rutinin dışına çıkabilir.
Öte yandan büyük özel kurumsal şirketlerde kendini otobüsün önne atan pek olmaz, o işi yapacak bir sürü kişi vardır, genelde seçilerek oraya gelmiştir gerekirse ayrılır başka yere gider.
Küçük veya patron şirketlerinde ise beklenmeyen durumlarda çözüm bulup göze girmek isteyen çok olur.
Oba Makarna ve Alves Kablo borsaya geliyormuş.
https://i.hizliresim.com/n6binoi.jpg
Toplam 4.5 milyar TL lik 2 halka arz onaylanmış.Gene her hafta yapmaya başlamazlar umarım.. Geçen hafta da 2 tane yaptılar...Yabancı girişi azaldı..Mevcut para buralara kaymamalı.
Bu arzların onayından kimler ne fayda sağlıyor acaba?
Dön dolaş aynı kafa devam..
Bakan Şimşek: "Yenilenebilir enerji yatırımı yapıyoruz. 12 yıl boyunca en az 100 milyar dolarlık yatırım yapacağız
Sanırım ak tayfa enerji hisselerine gömülmüş
MKK bildirim seçeneği tarzı bir şeyler vardı, maille sizin adınıza yapılan tüm işlemleri bildiriyor, 1 lot bile satış olsa mail geliyor ücretsiz şekilde, tabi kurumların bu özelliği by pass edecek bir taktiği varsa bilemem...
Yine aynı şekilde kredili işlem yaptığım dönemde teminat olarak hisseler bloklanınca da mail geliyordu...
Ramazan kolisi tanıtımları başlamış.
<<<<<<<<<
Ramazan 2024 (Türkiye)
Başlangıç: 11 Mart , Pazartesi
Bitiş: 9 Nisan , Salı
https://i.hizliresim.com/bet1wxi.jpg
MKK ya girin, günlük Mail bildirim kısmını açın sizin haricinizde işlem yapılırsa görürsünüz.
6/2/2023 ten beri açığa satış yasak. kimse açığa satış yapmadığı içinde OPP ödünç pay piyasası kapalı
yani sonuç olarak hisse kiralamada yok.
aracı kurum kahveci, kumara niye otursun onun işi sizin alıp sattığınızdan komisyon almak.
Pazartesi THY günü olur..
Endeks yukarı.. Devam eder, gider..
SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse vadeliler APS değişimi, hata da olabilir.
O kadar hacim var APS o kadar değişmemiş gibi.
Bizim borsa gün içi borsası.
Not: Normalde duvar bu tip şeyler yazmayalım diye sinyal verirdi !!!
https://i.hizliresim.com/r5azrz6.jpg
Open AI Sora video model çıkmış.
Yazılan senaryoyu videoya dönüştürüyormuş.
Normalde karakterleri değiştiren uygulamalar vardı bu sıfırdan yapıyor gibi.
<<<<<<<<<
https://twitter.com/sambhavgupta6/st...54106345439477
Sambhav Gupta
@sambhavgupta6
Good Bye Reality
Every single video in this thread was generated by Open AI's new text to video model "Sora"
ak mıyım kara mıyım bilmiyorum ama epey bir enerji hissesi topladım. öncesinde sayfalarca faaliyet raporu okumuştum.
bu işin kurulumundan tedariğinden tut, üretimi dağıtımı vs tüm süreçlerde işler yapan şirketleri tercih ettim. biraz daha ekleme de yapacağım.
artık kısmetimizde varsa dayak da yeriz. yapacak bir şey yok :)
bu arada erdemir de bir nevi enerji devine dönüşecek. ama çok zaman var.
geriye dönük mesajlara göz attım :ok:
anladığım ABKA ne var ne yok, parayı pankalara gömmüş :ok:
çaktırmadan da uzak durun yazmış :he:
Gaz iyidir gaza gelmemek daha iyidir emme ben baya oldu geleli:drunk:
Yanında selo dedik ,niye dedik bademin parmağı var,tvf araplara pat diye seder diye az da olsa dursun,
Hem bunlar yeni enflasyon muhasebesi nden pozitif etkilenecek diye 5ahmin ediyom.
Millet uyanana kadar Üsküdarda olmak var,
Doğru zamanda doğru yerde durmak lazım, sermaye tek çatı altında hep,
Gecen hafta kiyma 350idi carfur da,şimdi 400ustu,bu durum da tlyi harcayan kazançlı ,