Sayfa 562/1015 İlkİlk ... 62462512552560561562563564572612662 ... SonSon
Arama sonucu : 8116 madde; 4,489 - 4,496 arası.

Konu: Viop LIX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Bofa 11 bin kontrat long poz açmış...Teb hala az da olsa long ilave yapıyor... Çıldırdı iyice...

Benim takıldığım konu Diğer short bugün de ilave 5000 kontrat daha eklenmiş. Toplam 46 bin kontrat Diğer short oldu .Bunları yıkmadan borsanın düşmemesi lazım...
    Bu durumda haftaya da hisse bazlı düzeltmeler olsa da endekste güç hala korunacak görünüyor...
    Teb long pozlarda kapatma yapmaya başlarsa dikkat etmek lazım ama daha emare yok
    Kardeş kamuya açık hiç bilgiye güvenemiyorum..Dediğin gibi belki ralli sert devam eder.Ama bu takas-pastadan dolayı olmaz.

Eskiler bilir bir arkadaş vardı..Sürekli VİOB pastaya bakarak: FÜZE ATILSA -BOMBA PATLASA BU BORSA DÜŞMEZ,derdi..

Birinde tuttu ama diğerinde çok sert düştü.

Yıllarca APSD değişimini tuttum,Yabancıların alımını tek tek yazdım-VİOB pastayı her gün not ettim..MB verilerini aylarca yazdım...ANLADIM Kİ HEPSİN DE ALİ-CANGİZ var..Bir sonuç çıkmadı.

Neyse abi..Çok konuştum...Aile NURSEMAYI izliyor..Mecburen dahil olacağım.

2. Dikkat edilmesi gereken husus, tüketici güven endeksi yükseldikçe mevcut yönetimlerin seçimler öncesi güç kazandığı görülmüştür.

3. "Ama viob işlem yapan bir noktadan sonra düşsün de hem short yapayım hem de o hisseyi çok daha düşükten 2 katı alayım der."

Bunu yapabilen var mı burada yoksa elimden gitti tüh mi deniyor burada. Yoksa short yapıp anahtarkari mi birakiyorlar? 25/30 bin cash on the table mi oluyor? Ya da short tan kazanip 50 den alınıp 80 den satılan kağıdi yürümeye devam etmişse 100 TL den geri alan var mıdır? İananiyorum ki çok az da olsa vardır ama bazıları yapmak isteyip yapamiyordur. Eli gitmez. Finalde viop yapıp kazanan bir elin parmakları kadar vardır ama bazı kişiler hayatta kazanamaz

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Aracı kurumum olan banka , seans sırasında benim lotlarımı satmak suretiyle hisseye baskı uygulayarak düşürüp , sonra da daha düşük bir fiyattan alım yaparak benim lotlarımı yerine koyabilir mi.
    Eğer öyle yapılabiliyorsa , banka benim lotlarımı al sat yaparak kendi lotlarını sürekli arttırıp dururken hisse de bir türlü yükselmez.
    Bazı forumlarda hissenize blokaj koydurun , böylece sizin hisseleri kullanamazlar diyorlar
    Bu konuda bilgisi olup paylaşan olursa sevinirim.

5.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Kardeş kamuya açık hiç bilgiye güvenemiyorum..Dediğin gibi belki ralli sert devam eder.Ama bu takas-pastadan dolayı olmaz.

Eskiler bilir bir arkadaş vardı..Sürekli VİOB pastaya bakarak: FÜZE ATILSA -BOMBA PATLASA BU BORSA DÜŞMEZ,derdi..

Birinde tuttu ama diğerinde çok sert düştü.

Yıllarca APSD değişimini tuttum,Yabancıların alımını tek tek yazdım-VİOB pastayı her gün not ettim..MB verilerini aylarca yazdım...ANLADIM Kİ HEPSİN DE ALİ-CANGİZ var..Bir sonuç çıkmadı.

Neyse abi..Çok konuştum...Aile NURSEMAYI izliyor..Mecburen dahil olacağım.
    Ben genelde bir konuda kendim birşey çıkartamayınca, sonuç alamayınca başka kimse de çıkartamaz diye düşünmem.
    Belki farklı diğer doneler ile (haber akışı,teknik,temel vs ) birleştiriyor, belki benden daha tecrübeli,belki daha öngörülü, belki de kulağına bir yerden fısıltı geliyor diye düşünürüm.
    Ben öyleyim demiyorum ama doğru bakış da bence bu olmalı. Yoksa altında birşey var diye hiç bir doneye bakmamamız gerekir. O zaman da burada yapıldığı gibi bul karayı al parayı tadında " Borsacılık" oynarız... Bana göre değil o da..Ben herşeye bakmaya çalışırım...Sonuçları birleştirir ve işlem yaparım. Sonuçta kazanır yada kaybederim..
    İlaveten ben ralli sert devam eder de demedim. İzlemek lazım dedim...
    İyi izlemeler. Aile aktiviteleri her zaman keyiflidir
    Son düzenleme : emregunes; 16-02-2024 saat: 22:00.

6.  Alıntı Originally Posted by By Akıl Yazıyı Oku
    Aracı kurumum olan banka , seans sırasında benim lotlarımı satmak suretiyle hisseye baskı uygulayarak düşürüp , sonra da daha düşük bir fiyattan alım yaparak benim lotlarımı yerine koyabilir mi.
    Eğer öyle yapılabiliyorsa , banka benim lotlarımı al sat yaparak kendi lotlarını sürekli arttırıp dururken hisse de bir türlü yükselmez.
    Bazı forumlarda hissenize blokaj koydurun , böylece sizin hisseleri kullanamazlar diyorlar
    Bu konuda bilgisi olup paylaşan olursa sevinirim.

Eskiden arayıp sizdeki hisseyi kullanabilir miyiz diyorlardı. Sonradan müşteri bazında emir geldi artık olmaması lazım. Banka aracı kurumlarında olmaz BDDK denetliyor banka tarafı alengilli işlere bulaşmak istemez.

Öte yandan diğer aracı kurumlarda disiplin olmuyor, sürekli müşteri bilgilerini başkalarına veriyorlar diye sohbet odalarında konuşuyorlar. Geçen senelerde bir aracı kurum sahibi şu şu kişiler spekülasyon yapıyor demişti, bankalar o şekilde konuşamazlar.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Neydi o meşhur söz ... flat miydi ?
    Ondan işde .

El elde baş başda gibi oldu.Bi kaybı yada kazancı yok diyebilirim.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

8. Nasıl soluksuz ralli ama değil mi? [emoji16][emoji16][emoji16]
     Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Neydi o meşhur söz ... flat miydi ?
    Ondan işde .

El elde baş başda gibi oldu.Bi kaybı yada kazancı yok diyebilirim.
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 562/1015 İlkİlk ... 62462512552560561562563564572612662 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •