Sayfa 563/1015 İlkİlk ... 63463513553561562563564565573613663 ... SonSon
Arama sonucu : 8116 madde; 4,497 - 4,504 arası.

Konu: Viop LIX

1.  Alıntı Originally Posted by By Akıl Yazıyı Oku
    Aracı kurumum olan banka , seans sırasında benim lotlarımı satmak suretiyle hisseye baskı uygulayarak düşürüp , sonra da daha düşük bir fiyattan alım yaparak benim lotlarımı yerine koyabilir mi.
    Eğer öyle yapılabiliyorsa , banka benim lotlarımı al sat yaparak kendi lotlarını sürekli arttırıp dururken hisse de bir türlü yükselmez.
    Bazı forumlarda hissenize blokaj koydurun , böylece sizin hisseleri kullanamazlar diyorlar
    Bu konuda bilgisi olup paylaşan olursa sevinirim.
    Ödünç Menkul kıymet alma ve verme işlemi çerçeve sözleşmesi bunu imzaladınızsa evet. Bu işlere kalkışmayacakların kesinlikle imzalamaması gereken bir sözleşme. Detaylarına, olabileceklere burada giremeyeceğim ama en kesim çözüm ;

Eğer böyle bir şüpheniz varsa MKK üzerinden blokaj koymalısınız.

Aslında aracı kurum ya da banka menşeeli aracı kurumda olsa gördüğünüz hesap gerçekte mkk da kayıtlı olan hesabınızın alt hesabıdır gibi düşünün. Saklama sı MKK da menkullerin.Bir tek nakitler aracı kurum nezdindedir.

Aracı kurumunuzdaki hesabınızı da mesela hesap sahibi ***** ***** haline getirtebilirsiniz. Atıyorum büyükse bu hesabı sadece GM ya da eğer işlem yaparken broker kullanacaksanız sadece işleminizi yapacak kişi de görecek şekilde kısıtlama yaptırtabilirsiniz.

Not: Sayın Ariston ilk paragrafta belirttiğim sözleşmeyi imzalayanlar için ben sizin kadar iyimser olamayacağım bilgilerinize.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

2.  Alıntı Originally Posted by By Akıl Yazıyı Oku
    Aracı kurumum olan banka , seans sırasında benim lotlarımı satmak suretiyle hisseye baskı uygulayarak düşürüp , sonra da daha düşük bir fiyattan alım yaparak benim lotlarımı yerine koyabilir mi.
    Eğer öyle yapılabiliyorsa , banka benim lotlarımı al sat yaparak kendi lotlarını sürekli arttırıp dururken hisse de bir türlü yükselmez.
    Bazı forumlarda hissenize blokaj koydurun , böylece sizin hisseleri kullanamazlar diyorlar
    Bu konuda bilgisi olup paylaşan olursa sevinirim.
    Mkk da ki hesabınıza girin, blokajı koyun hiç bir merci sizin portföyünüzü kullanamaz...
    Kullanan varmıy dı evet vardı size çaktırmadan..
    Ama bu önlemden sonra size tek soracakları portföyünüzü kaça kiraya verebiliriz olur eğer piyasada talep varsa..

Sağolsun Sn Lunar benden daha iyi cevaplamış.

3. Süleyman Demirel'in bir sözü vardı, devlet bazen rutinin dışına çıkabilir.

Öte yandan büyük özel kurumsal şirketlerde kendini otobüsün önne atan pek olmaz, o işi yapacak bir sürü kişi vardır, genelde seçilerek oraya gelmiştir gerekirse ayrılır başka yere gider.

Küçük veya patron şirketlerinde ise beklenmeyen durumlarda çözüm bulup göze girmek isteyen çok olur.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4.  Alıntı Originally Posted by suheyl Yazıyı Oku
    Mkk da ki hesabınıza girin, blokajı koyun hiç bir merci sizin portföyünüzü kullanamaz...
    Kullanan varmıy dı evet vardı size çaktırmadan..
    Ama bu önlemden sonra size tek soracakları portföyünüzü kaça kiraya verebiliriz olur eğer piyasada talep varsa..

Sağolsun Sn Lunar benden daha iyi cevaplamış.
    Günlük al sat yaptığım için blokaj koyamam

5. Oba Makarna ve Alves Kablo borsaya geliyormuş.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Nasıl soluksuz ralli ama değil mi? [emoji16][emoji16][emoji16]

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Siz öyle diyorsanız öyledir. Bana söz düşmez sn mandradasütvar üstadım.
    Size ve evdekilere selam ve hürmetler.
    İyi haftasonları dilerim.

Saygılar.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

7. Toplam 4.5 milyar TL lik 2 halka arz onaylanmış.Gene her hafta yapmaya başlamazlar umarım.. Geçen hafta da 2 tane yaptılar...Yabancı girişi azaldı..Mevcut para buralara kaymamalı.
    Bu arzların onayından kimler ne fayda sağlıyor acaba?
    Dön dolaş aynı kafa devam..

8.  Alıntı Originally Posted by By Akıl Yazıyı Oku
    Günlük al sat yaptığım için blokaj koyamam
    Hisseye tavandan satış koymak , bir blokaj gibi olabilir mi acaba.

Sayfa 563/1015 İlkİlk ... 63463513553561562563564565573613663 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •