Açılışta sahol eregliyi geçtik, şimdi Ereğli 1 lira fark attı bize. Sahol de ya kapanışa ya da yarına önümüze geçer.
Printable View
bir kerede şaşırt be dünkü bebeler bile sosyal medyada aynı bu hareketi yapacağını akşamdan beri yazıyorlar
verip alanlar yada short yapanlara bu kadar sığ bakışla nasıl para veriyor bu tahtacı hayret :)
şişenin hiçbir haberine ertesi gün piyasa atlayıp mal almaz yıllardır aynı hareket çünkü
İyi günler arkadaşlar, bilgi paylaşımı yapam tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
@freedim hc aslında bugün beni şaşırttı. Bizim tahtacı bir gün önce %3-4 yukarı yaptığında ertesi gün düşüş görürdük. Sevinci kursağımızda bırakırdı. Gün daha bitmedi, kapanışta ne yapar bilemem ama şu an beni şaşırttı diyebilirim.
Yatırım işi de zaten uzun vadeli, yapılacak , edilecek vs. yıllar sonra artısı görülecek. Bu hissenin de beklentisi hep ileri vadeli değil mi
41,5x ve 41 bandına sıkıştık hangisi üstünde yada altında olursa yon trafada olacak. tabi maç sonucu gibi arasında yatay da kalabilr :) ytd
https://i.hizliresim.com/p62hdnz.png
Grafik de koyalım ki işkembeden atmadığımız belli olsun :) ytd
saat 15:00 hadi bakalım pala bey marginler de kapandı. sıra sende ya herro ya merro :) ytd