Arama sonucu : 4055 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: SISE - Þiþe Cam

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    bir kerede þaþýrt be dünkü bebeler bile sosyal medyada ayný bu hareketi yapacaðýný akþamdan beri yazýyorlar

verip alanlar yada short yapanlara bu kadar sýð bakýþla nasýl para veriyor bu tahtacý hayret

þiþenin hiçbir haberine ertesi gün piyasa atlayýp mal almaz yýllardýr ayný hareket çünkü

2.  Alýntý Originally Posted by freedým Yazýyý Oku
    bir kerede þaþýrt be dünkü bebeler bile sosyal medyada ayný bu hareketi yapacaðýný akþamdan beri yazýyorlar

verip alanlar yada short yapanlara bu kadar sýð bakýþla nasýl para veriyor bu tahtacý hayret

þiþenin hiçbir haberine ertesi gün piyasa atlayýp mal almaz yýllardýr ayný hareket çünkü
    Ýyi günler arkadaþlar, bilgi paylaþýmý yapam tüm arkadaþlara teþekkür ederim.
    @freedim hc aslýnda bugün beni þaþýrttý. Bizim tahtacý bir gün önce %3-4 yukarý yaptýðýnda ertesi gün düþüþ görürdük. Sevinci kursaðýmýzda býrakýrdý. Gün daha bitmedi, kapanýþta ne yapar bilemem ama þu an beni þaþýrttý diyebilirim.
    Yatýrým iþi de zaten uzun vadeli, yapýlacak , edilecek vs. yýllar sonra artýsý görülecek. Bu hissenin de beklentisi hep ileri vadeli deðil mi

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •