Artan

38,72 10 14:09
35,44 9.99 14:08
33,26 9.99 14:08
16,66 9.97 14:08
26,32 9.94 14:09
Artan Hisseler

Azalan

75,30 -9.98 14:09
8,80 -9.93 14:09
3,25 -9.47 13:55
5,45 -9.17 14:09
435.000,00 -8.03 13:55
Azalan Hisseler

Ýþlem

9.359.648.973,75 14:09
7.819.207.044,00 14:09
7.217.416.010,50 14:09
6.442.849.505,28 14:09
4.754.847.297,90 14:09
Tüm Hisseler
Sayfa 213/502 ÝlkÝlk ... 113163203211212213214215223263313 ... SonSon
Arama sonucu : 4155 madde; 1,697 - 1,704 arasý.

Konu: SISE - Þiþe Cam

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alýntý Originally Posted by spenc Yazýyý Oku
    Þiþe cevirmece kolay deðil yaþlý kurt hc. Kendi haline býrakmak lazým, eskidiniz diye biliyorum sizi þiþede. Artýk tanýmýþ olmanýz gerekmez mi ��
    Ytd
    Bu Konuyla ilgili Doktora gittim Bana Ýncinmiþsin Dedi
    svg
    yatýrým tavsýyesý degýldýr

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    ADANA+ÝSTANBUL
    Gönderi
    2,442
    ÞÝÞECAM yabancý oraný 1 Kasým 2023 % 20,58. 2 Kasým 2023 % 20,84.
    Fark % 0,26. (Kaynak Ýþ Yatýrým).

Sabýr acý kökleri, fakat çok tatlý meyveleri olan bir aðaçtýr.
    Yasal Uyarý.Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.

Alýntý Originally Posted by yaþlý_kurt Yazýyý Oku
    Bu Konuyla ilgili Doktora gittim Bana Ýncinmiþsin Dedi
    svg
    Geçmiþ olsun belli bir süre sonra dikkat edilmesi lazým.

Þiþecam global camcilarla biraraya gelmiþ. Ytd

Camýn üstün yeteneklerinin sektörün tüm paydaþlarýnýn katkýsý ve iþ birliði ile geliþtirilmesine yönelik bir platform olan Þiþecam Cam Konferansý’nýn bu yýlki ana temasý “Sürdürülebilir Bir Gelecek- Ýnovasyon için Ýþ Birliði” oldu. 02 - 03 Kasým 2023 tarihlerinde, “Cam Bilimi ve Teknolojisi” alanýnda çalýþan üniversiteleri, bilimsel kuruluþlarý, cam üreticilerini ve tedarikçilerini global ölçekte bir araya getiren konferansta, cam ve cama deðer katan tüm alanlardaki yenilikçi ürünler, sektördeki teknolojik geliþmeler ve sürdürülebilir çözümlere iliþkin paylaþýmlar yapýldý.

Adil ve sürdürülebilir bir dünya için kapsamlý bir plana ihtiyacýmýz var

Ekim ayýnda Yýlýn Cama Deðer Katan Ýnsaný ödül töreninde cam sektörünün, dünyanýn temel sorunlarýnýn çözümünde etkin rol oynayabileceðine dair açýklamalar yapan Þiþecam Yönetim Kurulu Baþkaný ve Murahhas Üyesi Prof. Dr. Ahmet Kýrman, konferansta sektöre dünyanýn ortak sorunlarý için iþ birliði çaðrýsýný yineledi. Prof. Dr. Kýrman, “Cam endüstrisinin fark yaratabileceði sorunlarýn baþýnda gelir daðýlýmý eþitsizliði geliyor. Bir diðer sorun, çokça bahsedilmesine raðmen sürdürülebilir bir dünya için ciddi adýmlarýn hala atýlamamýþ olmasý. Son olarak, küresel nüfusun yarýsýndan fazlasýný oluþturan kadýnlar için eþit þartlar sunulmuyor. Adil ve sürdürülebilir bir dünya için kapsamlý bir plana ihtiyacýmýz var. Cam sektörü de bu konuda üzerine düþeni yapmalý” dedi.

Enerji· tüketimini düþürmek gündemimizin en üst sýrasýnda

Þiþecam Genel Müdürü Görkem Elverici ise “Cam üretimi enerji yoðun bir süreç. Bu nedenle üretim süreçlerindeki enerji· tüketimini düþürmek gündemimizin en üst sýrasýnda yer alýyor. Bu anlamda cam üretimi için yenilenebilir enerji projeleri yürütüyoruz. Bu alaný sürdürülebilirlik açýsýndan bir fýrsat olarak görüyor ve güneþ enerjisi kullanýmýný teþvik etmek amacýyla güneþ panelleri için buzlu ve solar cam yatýrýmlarýmýzý artýrýyoruz. Bunlarýn yaný sýra devam ettiðimiz yenilenebilir enerji çalýþmalarýmýzla karbon emisyonumuzu azaltýrken, enerji tasarrufu da saðlýyoruz. 2030 yýlýna kadar fabrikalarýmýzda yenilenebilir enerji kullanýmýný 8 kat artýrmayý hedefliyoruz. Geri dönüþtürülebilir enerji kaynaklarý için de çalýþmalarýmýzý ve yatýrýmlarýmýzý sürdürüyoruz” diye konuþtu.

Binalara entegre saydam fotovoltaik teknolojiler, cam endüstrisinin karbonlaþtýrma yolu için fýrsatlar ve farklý enerji girdileri ile ilgili olasý çözümler ve karbon-nötr cam üretimi için yeni bir yaklaþýmý gibi üç önemli sunum ile baþlayan konferans, cam ergitme ve þekillendirme, cam yüzeyleri ve kaplamalar, enerji verimliliði ve dekarbonizasyon stratejisi, ileri teknoloji malzemeler, dijitalizasyon, cam biliminin temelleri ve ürün tasarýmý gibi önemli baþlýklarý konu alan 10 paralel oturum ile devam etti. Konferans kapsamýnda 51’i sözlü, 21’i poster olmak üzere toplam 72 çalýþma sunuldu.

5. Devletten Teþvik Almaya Hak Kazanan Þirketler:

Þise ............1.07 milyar ₺
    Ofsym ....163.6 milyon ₺
    Ktskr .......82.0 milyon ₺
    Uluun ......29.9 milyon ₺
    Medtr ......21.6 milyon ₺
    Yaprk ......19.2 milyon ₺
    Hatek ......18.8 milyon ₺
    Krvgd ......17.5 milyon ₺
    Selec ......10.2 milyon ₺
    Bimas .....10.0 milyon ₺

6. Geçen gün yazmýþtým ATATÜRK filmini izlediðimi ve beðendiðimi.

2. bölümü de OCAK'ta imiþ, çünkü 4saat'e, 15 saate deðil, 105 saatlik bir sinemaya bile sýðmaz aslýnda ATATÜRK.

Neyse, þunu demek istiyorum. Nasýl bir iradeymiþ ki, en çaresiz anlardan çýkýp bir Cumhuriyet kurabilmiþ.

Onun ölümünden sonra bize bunu idrak etmememiz için her þeyi yaptýlar.

Oysaki her bir ferdimiz birer ATATÜRK olabilirdi!

Yine de geç, asla geç deðil...

Nurlar içinde uyusun...

7. SOSYAL medyada okudum bu durumu gördüðümde hissede yükseliþin zaman alacaðýna inananlardaným..

Adamýn biri 1.5 milyonluk arabasýný satmýþ gitmiþ ÞÝÞE almýþ bir baþkasý gitmiþ 4 milyona evini satmýþ tek kalem ÞÝÞE almýþ soruyorsun neden tek kalem bunlarý aldýnýz adamlar diyor ÞÝÞE'de 700-800 tl bekliyoruz saðlam aldýðýmýz bilgi üzerine yatýrým yaptýk diyorlar.
    Risk mi? evet ama adamlar inanmýþlar risk almýþlar bir þeyler duymuþlar kimseye sormadan kendi kararlarý ile ÞÝÞE yatýrýmcýsý olmuþlar.
    þimdi deriz ki "lan 700-800 tl olma ihtimali yok" bu da bir bakýþ açýsý. ama ben þiþeyi 6 tl den alýrken 57 tl ye geleceðini hiç beklemiyordum ama risk aldým yatýrým yaptým sonuç 18-19 milyon kâr gördüm hâlâ bekliyorum.
    Risk almadan olmuyor.

8.  Alýntý Originally Posted by rosense Yazýyý Oku
    SOSYAL medyada okudum bu durumu gördüðümde hissede yükseliþin zaman alacaðýna inananlardaným..

Adamýn biri 1.5 milyonluk arabasýný satmýþ gitmiþ ÞÝÞE almýþ bir baþkasý gitmiþ 4 milyona evini satmýþ tek kalem ÞÝÞE almýþ soruyorsun neden tek kalem bunlarý aldýnýz adamlar diyor ÞÝÞE'de 700-800 tl bekliyoruz saðlam aldýðýmýz bilgi üzerine yatýrým yaptýk diyorlar.
    Risk mi? evet ama adamlar inanmýþlar risk almýþlar bir þeyler duymuþlar kimseye sormadan kendi kararlarý ile ÞÝÞE yatýrýmcýsý olmuþlar.
    þimdi deriz ki "lan 700-800 tl olma ihtimali yok" bu da bir bakýþ açýsý. ama ben þiþeyi 6 tl den alýrken 57 tl ye geleceðini hiç beklemiyordum ama risk aldým yatýrým yaptým sonuç 18-19 milyon kâr gördüm hâlâ bekliyorum.
    Risk almadan olmuyor.
    Cümlenin baþýndakiler için birþey söyleyemem ama siz altý liraya(bedavaya) þiþe almýþþýnýz risk aldým diyorsunuz.Risk anlayýþlarý farklý olabilir tabii ki...(polemik için yazmadým yanlýþ anlamayýn.)
    Selamlar.

Sayfa 213/502 ÝlkÝlk ... 113163203211212213214215223263313 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •