Originally Posted by moza80 bankalar hala bedava ben acýmadan alýyorum coindeki zararý kabullenip oradaki nakiti buraya kaydýrdým Umarým oradaki durumu çýkarýrsýn. Kalbim seninle.
Originally Posted by spenc Umarým oradaki durumu çýkarýrsýn. Kalbim seninle. zarar kýsa surede zor çýkar epey içeri girdik zaman kaybý da cabasý yapacak birþey yok ya zararýn üzerine oturup kafadan 1 yýl bekleyecektim ya da kabullenip baþka mecralarda þansýmý deneyecektim. bakalým akbnk 2 dolar olursa anca zarar çýkar
Her þey yazýlmýyor ama 41,86 üzerine atarsa rahatlayacak gibi duruyor. yoksa pek hoþ durmuyor ytd
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Asla Deðildir. Kendime öylesine Notlar ... Fortis Fortuna Adiuvat
Originally Posted by activex31 Her þey yazýlmýyor ama 41,86 üzerine atarsa rahatlayacak gibi duruyor. yoksa pek hoþ durmuyor ytd kimseyi panik yapmamak için boyle demiþtim ama geldi kerata. bakalým tutacak mý? ytd
Originally Posted by activex31 kimseyi panik yapmamak için boyle demiþtim ama geldi kerata. bakalým tutacak mý? ytd þimdi olay burda duracak mý,tplayacak mý? yoksa açýlýþ gapýna mý gidecek iþte tüm mesele bu þiþe de. olmak yada olmamak
Originally Posted by activex31 þimdi olay burda duracak mý,tplayacak mý? yoksa açýlýþ gapýna mý gidecek iþte tüm mesele bu þiþe de. olmak yada olmamak yorumsuz grafik, herkesin gorduðu kendine ytd Cümleten iyi akþamlar herkese ve paylaþým yapan arkadaþlara teþekkur
Forum Rules
Yer Ýmleri