Mahcup etmedin beni, düþürmedin müþküle bu zamana kadar þükür.. adamýn dibisin. Ytd
Mahcup etmedin beni, düþürmedin müþküle bu zamana kadar þükür.. adamýn dibisin. Ytd
Sn. Spenc eregli ye meydan okuyor bizim ki þu an önde ama eregl de eski babalardan sn. Fedoramcaya da yazdim önümüzdeki dönem bu iki hisse kapýþýr demedi demeyin ha bana göre sorun yok iyi olan kazansýn.
Syg.
SM-A217F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn. Spenc espri olarak elbette sektörler yarýþtýrmak anlamsýz ancak benim icin ise ikiside vazgecilemez cinsten olmalarýdýr. Benim için Froto ve tuprs da öyledir.
Ytd.
Syg.SM-A217F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
masallah guzel gecti bugun.spenc hc enkayý dun tskb yi bugun verdim.3 hisseye dustum.5200 civarý bir duzeltme olmasý lazým endekste o zaman akgozlu ile bizim uyuz essege ekleme yapmak için koseye nakit attým.
aslýnda 38 lerden bugun ekleme yapacaktým ama islerden bi turlu ekrana bakamadým nasipte ne varsa o artýk
Bu seneki performansý parmak ýsýrtýyor maþallah diyelim nazar deðmesin. Geçen yýl bu zamanlardý yanýlmýyorsam uzun bir býktýrma sürecinden sonra tek hanelerden çift hanelere geçerek biraz da olsa mutlu etmiþti hatta çift haneler þerefine bir miktar da satýþ yapmýþtým (satan arkasýndan bakýyor bu arada) sonrasýnda Aralýk dolar þoku ile dolarýn peþine takýlmýþ 18'ler falan sonrasýnda borsa da yaþanan kýsa süreli sert satýþ ile epey bi geri gelmiþti, tam da o zamanlar þirketin geri alýmlarý ile biraz daha çabuk toparlandýk ve bu günlere geldik. Dolar hala Aralýk zirvesinde sayýlýr biz epey bir yol aldýk bu arada dolar bazýnda zenginleþiyoruz sanki
Bakalým önümüzdeki yýl Avrupa'da cam üreticilerinin yaþadýðý doðalgaz krizini fýrsata çevirebilirsek biraz da Togg desteði olursa daha iyi bilançolar ve hisse performansý görebiliriz. Tüm ortaklara bol kazançlar..
Moza hc þunu soyliyim hisse salýna salýna gidiyor dedik, önemli olan hissenin gidiyorken içinde olunmasý.
Bundaki durabilmenin en etkin yöntemi farklý sektörlerden zamanýnda sepet olusturmakti.
Desek ki buralara geleceðini bilseydim, tüm portföyü zamanýnda þiþe yapardým ama þöyle bir durum ortaya çýkacaktý bu sefer!
nereye kadar gider, ya gitmezse, ya bekletirse, gibi sorularla bogusacaktim.
Þimdi ise durum; aslýnda yapýlan portföy sebepli gerek sektorsel, gerek döngüsel veya dönemsel hisselerin gidisatindaki deðiþikliklerine ve endeksten ayrismalarina geçmiþten bu güne þahit olduk. Elbette elinizdeki portföydeki hisselerin finansallari, donemsellikleride yaptýðý çýkýþlar önemli.
Bu husus hissede bulunduðun metaneti daha çok arttýrýyor, þiþe gitmiþ, x düþmüþ, y sürünmus endeks düþmüþ veya düþecek mi gibi kafayý yormuyorsun. Tabi özel durumlar hariç örnek pandemi gibi.
Var mý yarýn ne olacaðýný bilen, yok ama yarýn ne olacaðý bilmesekte elimizdeki portföydeki hisselerin sektörleri ile az çok kestirim yapýlabiliyor insan. Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri