Hocam anlaþamýyoruz galiba! Bu balya balya kocanlar, sahibi tarafýndan kocanlardan ayýklanýp piyasaya sürülecek, hani o 20-30 lot mýsýr tanesi kadar alanlara, bilançolarý gelecek süslenecek ve diðer mýsir kocanlari ayýklanýp 20-30 lot üzerine toplamaya çalýþanlara yavaþ yavaþ daðýtýlacak. Sonra yine bilançolar gelecek haberler akacak daha çok kocan ayiklanacak bir çok mýsýr tanesi almak isteyenlere verilecek.
Þirketin sahibinin elinde mýsýrsýz kocanlar kalacak!
Yoksa þirket niye halka arz etsin ki þirketi, sýcak faizsiz temiz para! Tabi bu durum her þirket için geçerli deðil elbette. Mýsýr Koçaný ile dolaþan sirketler için geçerli. Dürüst sirketlerde vardýr.
7 milyon kumarbaz olmamasý dilegimdir, Ve ne kadar parayla ne kadar vadeli kalacaðý. Düzenli olarak para giriþi yapmalarý vs vs
Algidan kastým ise 7 milyon deðil 1 milyonda olsa ne kadar para ile girdiðidir. Ytd



Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri