Papaz çoktan satın alındı, fiyatların içinde...
O dakika düşer biraz ama alım fırsatı olur.
Ondan sonra yukarı devam.
Bir şeyi ne kadar çok baskı altında tutarsan o kadar kötü patlar
Geçmişte bunu gördük.
Printable View
ne haber var gene 6,15 dolar? biz niye önce duyamıyoruz bu haberleri
dayılarımızda yok söylemiyorlar
ciğerciler ne durumda.. :oleyo:
Özgür basın yoksa, demokrasi yoktur... Bu tartışmaya açık bir konu değil.
Hala bunları konuşuyorsak işimiz var.
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yılanoğlu gene şeetmiş.Dedik arkadaşlar bu gidişat gidişat değil,matematik var, hesap var, kitap var.
basın tamamen lav edilmeli,bizim mahallenin vakti zamanında bir hocası vardı rivayete göre hocamızın evinde televizyon bile yoktu,benim babam 1974 senesinde televizyon almıştı.babamla hocamızın sonuçta kaderleri ayni oldu ikiside rahmetli oldular, ikisinede rahmet okuyorum
merhaba sn.hakem, siz sürekli altın alımından ve değerleneceğinden bahsediyordunuz sanırım. Yanlış anlaşılma olmaması için bildiğimi ve sizin farklı ne bildiğinizi sormak isterim. Bildiğim ; Altının onsu ( 31,10 gr.) dolarla ölçülüyor. Türkiye de gr. altının fiyatı dolar kuruyla belirleniyor. O zaman sadece dolar al-sat yaparsak risk tek olacakken, neden bir de ons riski alıyoruz.
Dolar altın Türkiye de birbirini hedge etmiş oluyor aslında paranı daha iyi korumuş oluyorsun
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
BIST 100 - 95.450 - (-1.78)
BANKACILIK - 103.950 - (-3.80) !!!!
ABD 10Y - 3.22 (+1.90)
DXY - 95.90 (+0.14)
bunlar herşeyi söylüyor.
maalesef 7 mehmedimiz şehit düşmüş,allah bu hainleri kahır etsin yüzbinkere belalarını versin AMİN
Elbette her ne kadar ben inanmasam da ters korelasyonu olduğu söylenen 2 yatırım aracının bileşiminden oluşan gram altın fiyatında dolar ve onsun birbirini zaman zaman nötrlemesinin bir nevi sigorta işlevi görmesi bir etken.Uzun süredir bu işledi.Ons düştü,dolar yükseldiğinden ve görece yüzdesel olarak dolar daha fazla yükseldiğinden gram altın arttı.Şimdi ayrı bir zaman dilimine girdik ben onsta da dip görüldü o da artacak diyorum.Doların durumu zaten malum 1970 1980 dönemi gibi bir dönem gelecek gram altın çok artacak diyorum.Ama bu benim aklım tabi ,öngörüm tutar tutmaz bilemem hocam.Saygılar .Ha ben trade falan yapmıyorum,elime para geçtikçe her seviyeden gram altın alıyorum.Seçim sonrası 183 den başladım en yüksek 263 den aldım hamen her seviyeden alımlarım var.Ortalamam kaç oldu diye de bakmıyorum ,ama şimdilik kardayım o kesin :)))))))
Onsta ben risk değil fırsat görüyorum.
Rxpu üstat buradaysa yahu bu ne demek. Tahvilde teklif yok
04/10/2018 13:46:13 *TRT110827T16 TANIMLI TAHVİL İÇİN GERİ ALIM İHALESİNDE NOMİNAL KABUL EDİLEN MİKTAR 0,0 MİLYON TL
bist öğle arasına mı giriyor :D
durdu işlemler gene :)
bilgisi olan var mı?
Kimlerin ne konularda günah çıkartmadığı ya da pişkin pişkin ortaya çıkınca affedin dediği yada swift belgesi çıkınca bu iş olağan dediği ya da mağlum günü soruşturma kurulunu bir türlü sonuçlandırmadığını ya da öldürülen savcının ne hikmetse olayının örtüldüğü... millete dolar sözleşme yasak derken tüm fahiş fiyatlarla yapılan sözleşmelerin hala dolar olduğu...
Kısacası açılım açılım diye tutturanlardan ve de yetmez ama evetçilerden beklediğimiz çok şey var... Not aynı kişiler
Dolarla ilgili bir taslak hazırlanıyormuş, 12 ekimde yürürlüğe gireceği konuşuluyor, bu konuda bilgisi olan var mı, köprüden önce son çıkış mı?
ofçayda yabancıların eline geçmiş, memleketim bir bir elden gidiyor,kahretsinki torunlarım bu ülkede yabancıların çırağı olacak, birdahada bu ülkeyi kurtaracak bir ATATÜRK çıkmayacak,belki bu ülkede onunkadar olmasada ona yakın insanlar vardır ama böyle vefasız ve nankör bir topluma bir ATATÜRK daha çıkmayacaktır
RTE konuşuyor.
https://www.pscp.tv/w/1jMKgELVgolJL
Hiç unutmuyorum binali yıldırımın başbakanlığının son günleri.Bir nedenle memleketteki büyüme borç işleri falan soruldu, türkiye borçla büyüyen bir ekonomidir,dış borç olmadan büyüyemez yapısı böyledir dedi.Bu kafa bizi bu hallere düşürdü işte.Maalesef 2x2=3 diye diye geldiğimiz nokta bu.
12'si olması beni de endişelendirdi, ben sadece duydum bunu, detay bilmiyorum.
Şimdi bizimkiler misal bir yerden faizsiz 50 milyar dolar borç bulsalar kanal istanbulu yaparlar mı yapmazlar mı :))))))))