Yılanoğlu gene şeetmiş.Dedik arkadaşlar bu gidişat gidişat değil,matematik var, hesap var, kitap var.
Yılanoğlu gene şeetmiş.Dedik arkadaşlar bu gidişat gidişat değil,matematik var, hesap var, kitap var.
basın tamamen lav edilmeli,bizim mahallenin vakti zamanında bir hocası vardı rivayete göre hocamızın evinde televizyon bile yoktu,benim babam 1974 senesinde televizyon almıştı.babamla hocamızın sonuçta kaderleri ayni oldu ikiside rahmetli oldular, ikisinede rahmet okuyorum
merhaba sn.hakem, siz sürekli altın alımından ve değerleneceğinden bahsediyordunuz sanırım. Yanlış anlaşılma olmaması için bildiğimi ve sizin farklı ne bildiğinizi sormak isterim. Bildiğim ; Altının onsu ( 31,10 gr.) dolarla ölçülüyor. Türkiye de gr. altının fiyatı dolar kuruyla belirleniyor. O zaman sadece dolar al-sat yaparsak risk tek olacakken, neden bir de ons riski alıyoruz.
Dolar altın Türkiye de birbirini hedge etmiş oluyor aslında paranı daha iyi korumuş oluyorsun
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
BIST 100 - 95.450 - (-1.78)
BANKACILIK - 103.950 - (-3.80) !!!!
ABD 10Y - 3.22 (+1.90)
DXY - 95.90 (+0.14)
bunlar herşeyi söylüyor.
maalesef 7 mehmedimiz şehit düşmüş,allah bu hainleri kahır etsin yüzbinkere belalarını versin AMİN
Elbette her ne kadar ben inanmasam da ters korelasyonu olduğu söylenen 2 yatırım aracının bileşiminden oluşan gram altın fiyatında dolar ve onsun birbirini zaman zaman nötrlemesinin bir nevi sigorta işlevi görmesi bir etken.Uzun süredir bu işledi.Ons düştü,dolar yükseldiğinden ve görece yüzdesel olarak dolar daha fazla yükseldiğinden gram altın arttı.Şimdi ayrı bir zaman dilimine girdik ben onsta da dip görüldü o da artacak diyorum.Doların durumu zaten malum 1970 1980 dönemi gibi bir dönem gelecek gram altın çok artacak diyorum.Ama bu benim aklım tabi ,öngörüm tutar tutmaz bilemem hocam.Saygılar .Ha ben trade falan yapmıyorum,elime para geçtikçe her seviyeden gram altın alıyorum.Seçim sonrası 183 den başladım en yüksek 263 den aldım hamen her seviyeden alımlarım var.Ortalamam kaç oldu diye de bakmıyorum ,ama şimdilik kardayım o kesin))))))
Yer İmleri