Sayfa 570/1000 İlkİlk ... 70470520560568569570571572580620670 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 4,553 - 4,560 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by bigmaster Yazıyı Oku
    .......... ama böyle vefasız ve nankör bir topluma bir ATATÜRK daha çıkmayacaktır
    Sayın halkımız seçimlerde hep buna göre oy vermiştir;
    -Gavurdan kolay borç bulan iktidar iyi iktidardır..
    -Gavura borç ödeyen iktidar kötü iktidardır...
    Bu .oktan bir alışkanlıktır ve halkımız bundan vazgeçmedikçe de burnumuz .okdan çıkmaz...

Hiç unutmuyorum binali yıldırımın başbakanlığının son günleri.Bir nedenle memleketteki büyüme borç işleri falan soruldu, türkiye borçla büyüyen bir ekonomidir,dış borç olmadan büyüyemez yapısı böyledir dedi.Bu kafa bizi bu hallere düşürdü işte.Maalesef 2x2=3 diye diye geldiğimiz nokta bu.

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,563

4. 12'si olması beni de endişelendirdi, ben sadece duydum bunu, detay bilmiyorum.

Şimdi bizimkiler misal bir yerden faizsiz 50 milyar dolar borç bulsalar kanal istanbulu yaparlar mı yapmazlar mı )))))))

6.  Alıntı Originally Posted by bigmaster Yazıyı Oku
    ofçayda yabancıların eline geçmiş, memleketim bir bir elden gidiyor,kahretsinki torunlarım bu ülkede yabancıların çırağı olacak, birdahada bu ülkeyi kurtaracak bir ATATÜRK çıkmayacak,belki bu ülkede onunkadar olmasada ona yakın insanlar vardır ama böyle vefasız ve nankör bir topluma bir ATATÜRK daha çıkmayacaktır
    Atatürk bu ülkeye tanrının çok büyük bir lütfudur ama bu toplum deve sidiği içenleri rehber edindiği için burnu ... çıkmaz.

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,563
     Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Hiç unutmuyorum binali yıldırımın başbakanlığının son günleri.Bir nedenle memleketteki büyüme borç işleri falan soruldu, türkiye borçla büyüyen bir ekonomidir,dış borç olmadan büyüyemez yapısı böyledir dedi.Bu kafa bizi bu hallere düşürdü işte.Maalesef 2x2=3 diye diye geldiğimiz nokta bu.
    birde şöyle demişti muhalefete istinaden,çatlasanızda büyüyeceğiz patlasanızda büyüyeceğiz, doğrudur henüz çatlama aşamasındayız patlayıncaki halimizi düşünmek bile istemiyorum

Sayfa 570/1000 İlkİlk ... 70470520560568569570571572580620670 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •