n kolay bono %14,56 oldu
Printable View
n kolay bono %14,56 oldu
valla ne yalan söyleyim bu olay olduğun da ben sevindim, risk alıp yüksek faize giden insanlar bunun bedelini ödemeliler ki bir daha yapmasınlar, karşılarına geçip ohh olsun demedim ama hiç bir destek te vermedim açıkcası , acımış gibi yaptım ama samimi değildim.. çokta umrumda yatırmasalardı.. yani dolaylı yoldan benim katkım var da denebilir :)
İlginç bir bakış açısı demek isterdim ama malesef Türk insanın genel bakış açısı "bana dokunmayan yılan ..."
Bu topraklarda bir devlet var vergi topluyorsa bu devletin belirli sorumlulukları vardır, parsını topladığı hatta yerine göre çocuklarını toplayıp ölüme yolladığı insanlara karşı bu sorumluluklarını yerine getirmesi gerekir yoksa bu kuruma devlet değil mafya deni, hoş mafya bile gerekli parayı ödediğinizde size belirli hizmetleri sağlıyor ama...
Bu arada ben sizin hala ilgili kişi olduğunuzu düşünüyorum; yoksa yeni üye olmuş birisi olarak bu yazıları yazmanız manidar, şuan lafın altından kaçıp kendi yaptığınız işi bedavaya bize yaptırmaya çalışılıyorsunuz....
amaan banane yaw. :)
Vakıfbank %13 ile ev kredisi veriyor, biraz daha düşmesi lazımkı alıp kazanc sağlayalım
250k için
FİNANS 14,3
HALK 13,75
TEB 14
Sn. hisse-net malesef böyle bir "projeksiyonum" yok, olsa dükkan sizin...
( boş konuşuyorsun konu başlığı hakkında yazmayacaksan yazma demek istediniz sanırım, keşke "Lütfü bey" diyerek sözde bir saygı ifadesi yerine samimi fikirlerinizi yazsaydınız, bu şekilde daha kibar davranmış olurdunuz...)
Size bol şans...
her sene geleneksel ramazan alısverisi yaparım yine yaptım aldıgım 10 urunun yarısı zamlanmıs zam miktarı %10-15 arası ...ama fırsatcı esnafa ve markalara prim vermedim..aynı urunun farklı markasını aldım zamlardan yırrtım :kahkah: ...zam yapmayan ve fırsatcı olmayan esnafı ve markaları kutluyorum...fırsatcı esnaf ve markaları not aldım birdaha onlardan alısveris yapmıcam ...bu arada dudu abi senin domatalar acayip ucuzlamıs senin pembeler 2.80 tl...kac aydır doya doya yiyemedigim salkım domatesleri kilosu 2.2 liradan 3 kasa aldım stokladım :kahkah:..
şimdi netten başvurdum arayacaklarmış.oksijen hesap başvurusu yapabildim netten.odea da defter işleme-havale-eft ücretleri var mı acaba?ben enparayı bunlar yok diye sectim ama faizi arttırmadı.enpara musteri hizmetlerini aradım 100k olursa 13,25 veririz dediler:)
Defter işleme,hesap işletim gibi kesintiler artık hiç bir bankada yok.Havale,eft ücreti internet üzerinden yapsanız 2-3 tl en fazla.Odeabank veya burgan sizin yaşadığınız şehirde şubeleri varsa kendiniz açtırsanız daha hızlı olur oksijen hesap dışında normal vadeli oranları odeabankta 14 üstü..oksijen 14.50 ancak 4000 tl boşta kalıyor 14'e geliyor oran..Ayrıca Burgan yeni müşteri oranı 14.75..ing e turuncu günlük 13.50..
bilgilerinize..
Çok ayıp çok, ''Gülme komşuna gelir başına '' , başkalarının acısı sizin sevinciniz olursa insanlıktan uzaklaşıyorsunuz demektir. Bir ülkede faaliyet gösteren kurumlar ve onları denetlemekle görevli otorite suçlu değil, alınterini kaybeden vatandaş mı suçlu ? Bu mantıkla daha çok kaybetmeye devam.....
Sakin olun , öyle şeyler düşünmeyin... Silah insana dost değil- düşmandır. Hele bir de ruhsatlı ise.. Para gitse de özgürsen, sağlıklıysan kazanırsın. Ama Ölür ya da öldürürsen her türlü hayattan kopmuş olursun. Bu nedenle ; başka tedbirler düşünün veya internet üzerinden 2 güne yayarak eft yapınız. Hiç olmadı ise ef masrafı 40-50 tl. vermek stresten iyidir.
Bugün aktif aradı , verdiği oranı düşük bulduğumu söyledim. Haziranın 10 ndan itibaren 1 belki 2 puan daha oynayabileceğini söyledi. Bilanço dönemi ve FEd etkisi ile 15- 16 oranları alacağımızı düşünüyorum.
nkolay bono %14.56
+++++
artışlar yetmez....
Şuan bankalar yıllıkları cazip kiılmaya calışıyor.finansbank 100 e 1 yıla 14.65 ve %10 stopaj imkanı sunuyor..demek faizler birazdaha yukarı olacak
15 alan yok mu hala :)
Bu arada fibada doları olup çekmek için blöf yaparsanız 0.25 daha veriyor. Bilginize
vakıfta dönüşte parayı çekeceğiz deyince 14.20-14.30 zıvaladı
vakıft la nikah yenileyen varmı yakın zamanda?
1m ve üstü başka önerisi olan var mı pazartesiye.
evet mevduat oranımı arttırırsam ne olur dedim:)
bu arada sanırım tcde netten hesap acarak direk eft gecilemiyor mlsf evrak gelecekmiş imza atacakmısım ve geri yollayacakmısım da anca ... odea yattı
fiba kaç verir 50kya oran alan var mıydı bugun
birde şunu merak ediyorum ben
bankalar arası geçiş yapıyorsunuz her bankada hesap mı actınız allah aşkına:)
eft havale ucretini nasıl çözüyorsunuz.ben enparayı eft havale ve defter işletim ücreti yok diye seçmiştim tebde hes. var ama teb bugun 100kya 14 verdi bana altı ise 13,25.-
rodeo swap 14.90
usd 4.00
arkadaşlar en parayı aradım sms geldiğini ve rakamın 12,25 oldugunu rakamların 14lerde oldugunu soyledim bunu söylemem suç mı yani:) pazarlık edilmeyen hiçbi kurum yoktur.noterle de kuyumcu ile de herkesle herseyin pazarlıgı olur.kimle konustugumu iyi biliyorum gözden geçireceğim birşey yok telefonunuz vardır arayın sorun
Sonuc ne oldu 13.25 mi bagladiniz?
Sevgili ( ? ) müşteri temsilcim burayı okuduğunu biliyorum. Ama yaptığın çok ayıp. Mazimize saygı gereği seni genel müdürlüğüne , hatta şube müdürlüğüne şikayet etmeyeceğim. Ekmeğinle oynamayacağım. Sen de biliyorsun ki , bir telefonuma bakar. Bir daha telefonda konuşurken 40 kez düşün olur mu ? Sürekli müşteriye '' görüşmelerimiz kayıt altına alınmaktadır '' diyenlerin de görüşmeleri müşteri tarafından kayıt altına alınabilir. İzinsiz ( müşteri imzası- onayı olmadan ) müşterinin parasıyla dolar alıp, satmak suçtur. Okuduğun için umarım ders çıkarırsın ve başkasına da yapmazsın.
Şekerbank temdit oranı 14.40 bugün kü dönüş
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Sayın ihtiyar, Oncelikle gecmis olsun. İnternet bankacılgından mı gordunuz hareketi ? Nasıl farkettiniz?