100k ya halkdan 14 alabilirsen sana sınırsız itibar .
100k ya halkdan 14 alabilirsen sana sınırsız itibar .
basit bir soru; devlet bir banka battığında er yada geç 100bin tl ödemek zorunda, peki ya o banka aracılığı ile satılan devlet iç borçlanma senetleri?
alın 100bin tl kaybolun diyecekler sanırım...
GLP üzerinden maksimum likidite fonlaması 8.5.2017 tarihinde gerçekleşmiş. 97.7 milyar TL
Dünkü GLP fonlaması 94.1 milyar TL. Şu merkez aradan bir çekilse de bankalarla *baş başa* kalabilsek. sevenlerin arasına girme ey merkez.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Bugün oran bekliyoruz sizden Burgan Odea...
şunu hiç anlayamıyorum.. bankaya gidiyosun finans konusunda uzman iyi giyimli, saygı değer! doğru! dürüst! insanlar size birşey satmaya, birşey oynamaya ikna etmeye çalışıyorlar.. diksiyon oldukça düzgün, finansal terimler hava da uçuşuyor..
uzatmaya gerek yok yapmaya çalıştıkları şey "size kumar oynatmak" tabi hayal kırıklığına uğruyorsunuz bu kadar bilgi,, finansal terimlerdn ne dediğini anlayamadığınız doğru, dürüst ! insanlar.. sizin " kumar" oynamanızı istiyor ve buna teşvik ediyor.
bilmiyorum diyorsunuz (kumar oynamayı) öğrenirsiniz diyor.. (aslında bilip bilmemeniz umrunda değil , isterseniz bütün paranızı kumar masasında bırakın) ee şimdi zihniyet bozuk.. noldu o kadar bilgi, noldu o kadar benim anlamadığım finansal terimler.. değeri kaldımı?
bankalar güven kurumları (işinize gelmezse bir gecede durduk yerde batırırsınız o ayrı) fakat icat edilmemiş bir bilinen kadar terim üretilse de bankalar MODERN TEFECİLER işte gerçek bu?
bazıları gerçek vahiyle mi geliyor diyor? yo tarafsız olabildiğinizde , çıkarlarınızı düşünmediğiniz de gerçek gün gibi ortada..
mesela BDDK nın ne amaçla kurulduğunu idrak etmeye çalışsanız VAYY BE BENİM 1TL PARAMA BU ÜLKEDE BİRŞEY OLMASI ASLA SÖZ KONUSU OLMAZ DERSİNİZ. (bankalar için söylüyorum)
mesela ben tam tersine DEVLETİN TASARRUF SAHİPLERİNİN HAKLARINI KORUMASINDAN YANA DEĞİLİM.. peki ne istiyorum... TASARRUF SAHİPLERİNİN HAKLARINI DEVLETİN GASP ETMEMESİNİ.
mesela çalışan bir bankaya durduk yerde el koymamasını? hakları ödemeyecekse bir bankaya müdahil olmamasını.. yani bankay la yada sahibiyle ne hali varsa görsün..
çok şey mi istiyorum. illa ki devlet benim bankadaki paramı gasp etmelimi? norm normallik bu mu?
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
aktif oranlarda az da olsa değişiklik var 13.75 bono oranı mevduat karşılığı 14.56
Yer İmleri