100k ya halkdan 14 alabilirsen sana sýnýrsýz itibar .
100k ya halkdan 14 alabilirsen sana sýnýrsýz itibar .
basit bir soru; devlet bir banka battýðýnda er yada geç 100bin tl ödemek zorunda, peki ya o banka aracýlýðý ile satýlan devlet iç borçlanma senetleri?
alýn 100bin tl kaybolun diyecekler sanýrým...
GLP üzerinden maksimum likidite fonlamasý 8.5.2017 tarihinde gerçekleþmiþ. 97.7 milyar TL
Dünkü GLP fonlamasý 94.1 milyar TL. Þu merkez aradan bir çekilse de bankalarla *baþ baþa* kalabilsek. sevenlerin arasýna girme ey merkez.
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Bugün oran bekliyoruz sizden Burgan Odea...
þunu hiç anlayamýyorum.. bankaya gidiyosun finans konusunda uzman iyi giyimli, saygý deðer! doðru! dürüst! insanlar size birþey satmaya, birþey oynamaya ikna etmeye çalýþýyorlar.. diksiyon oldukça düzgün, finansal terimler hava da uçuþuyor..
uzatmaya gerek yok yapmaya çalýþtýklarý þey "size kumar oynatmak" tabi hayal kýrýklýðýna uðruyorsunuz bu kadar bilgi,, finansal terimlerdn ne dediðini anlayamadýðýnýz doðru, dürüst ! insanlar.. sizin " kumar" oynamanýzý istiyor ve buna teþvik ediyor.
bilmiyorum diyorsunuz (kumar oynamayý) öðrenirsiniz diyor.. (aslýnda bilip bilmemeniz umrunda deðil , isterseniz bütün paranýzý kumar masasýnda býrakýn) ee þimdi zihniyet bozuk.. noldu o kadar bilgi, noldu o kadar benim anlamadýðým finansal terimler.. deðeri kaldýmý?
bankalar güven kurumlarý (iþinize gelmezse bir gecede durduk yerde batýrýrsýnýz o ayrý) fakat icat edilmemiþ bir bilinen kadar terim üretilse de bankalar MODERN TEFECÝLER iþte gerçek bu?
bazýlarý gerçek vahiyle mi geliyor diyor? yo tarafsýz olabildiðinizde , çýkarlarýnýzý düþünmediðiniz de gerçek gün gibi ortada..
mesela BDDK nýn ne amaçla kurulduðunu idrak etmeye çalýþsanýz VAYY BE BENÝM 1TL PARAMA BU ÜLKEDE BÝRÞEY OLMASI ASLA SÖZ KONUSU OLMAZ DERSÝNÝZ. (bankalar için söylüyorum)
mesela ben tam tersine DEVLETÝN TASARRUF SAHÝPLERÝNÝN HAKLARINI KORUMASINDAN YANA DEÐÝLÝM.. peki ne istiyorum... TASARRUF SAHÝPLERÝNÝN HAKLARINI DEVLETÝN GASP ETMEMESÝNÝ.
mesela çalýþan bir bankaya durduk yerde el koymamasýný? haklarý ödemeyecekse bir bankaya müdahil olmamasýný.. yani bankay la yada sahibiyle ne hali varsa görsün..
çok þey mi istiyorum. illa ki devlet benim bankadaki paramý gasp etmelimi? norm normallik bu mu?
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
aktif oranlarda az da olsa deðiþiklik var 13.75 bono oraný mevduat karþýlýðý 14.56
Yer Ýmleri