Originally Posted by
hisse-net
valla ne yalan söyleyim bu olay olduğun da ben sevindim, risk alıp yüksek faize giden insanlar bunun bedelini ödemeliler ki bir daha yapmasınlar, karşılarına geçip ohh olsun demedim ama hiç bir destek te vermedim açıkcası , acımış gibi yaptım ama samimi değildim.. çokta umrumda yatırmasalardı.. yani dolaylı yoldan benim katkım var da denebilir

İlginç bir bakış açısı demek isterdim ama malesef Türk insanın genel bakış açısı "bana dokunmayan yılan ..."
Bu topraklarda bir devlet var vergi topluyorsa bu devletin belirli sorumlulukları vardır, parsını topladığı hatta yerine göre çocuklarını toplayıp ölüme yolladığı insanlara karşı bu sorumluluklarını yerine getirmesi gerekir yoksa bu kuruma devlet değil mafya deni, hoş mafya bile gerekli parayı ödediğinizde size belirli hizmetleri sağlıyor ama...
Bu arada ben sizin hala ilgili kişi olduğunuzu düşünüyorum; yoksa yeni üye olmuş birisi olarak bu yazıları yazmanız manidar, şuan lafın altından kaçıp kendi yaptığınız işi bedavaya bize yaptırmaya çalışılıyorsunuz....
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Yer İmleri