Sayfa 566/1024 İlkİlk ... 66466516556564565566567568576616666 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 4,521 - 4,528 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. n kolay bono %14,56 oldu

2.  Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Şunu belirtmek isterim ki bence Sn.casual söylemlerinde haklı, ama burası bir çözüm platformu yada makamı değil bu yapılan bir hata ise bunu yapanlarda biz değiliz yani aynı konuyu sürekli burada yazması bir antipatiye neden oluyor...
    valla ne yalan söyleyim bu olay olduğun da ben sevindim, risk alıp yüksek faize giden insanlar bunun bedelini ödemeliler ki bir daha yapmasınlar, karşılarına geçip ohh olsun demedim ama hiç bir destek te vermedim açıkcası , acımış gibi yaptım ama samimi değildim.. çokta umrumda yatırmasalardı.. yani dolaylı yoldan benim katkım var da denebilir

3.  Alıntı Originally Posted by hisse-net Yazıyı Oku
    valla ne yalan söyleyim bu olay olduğun da ben sevindim, risk alıp yüksek faize giden insanlar bunun bedelini ödemeliler ki bir daha yapmasınlar, karşılarına geçip ohh olsun demedim ama hiç bir destek te vermedim açıkcası , acımış gibi yaptım ama samimi değildim.. çokta umrumda yatırmasalardı.. yani dolaylı yoldan benim katkım var da denebilir

İlginç bir bakış açısı demek isterdim ama malesef Türk insanın genel bakış açısı "bana dokunmayan yılan ..."

Bu topraklarda bir devlet var vergi topluyorsa bu devletin belirli sorumlulukları vardır, parsını topladığı hatta yerine göre çocuklarını toplayıp ölüme yolladığı insanlara karşı bu sorumluluklarını yerine getirmesi gerekir yoksa bu kuruma devlet değil mafya deni, hoş mafya bile gerekli parayı ödediğinizde size belirli hizmetleri sağlıyor ama...

Bu arada ben sizin hala ilgili kişi olduğunuzu düşünüyorum; yoksa yeni üye olmuş birisi olarak bu yazıları yazmanız manidar, şuan lafın altından kaçıp kendi yaptığınız işi bedavaya bize yaptırmaya çalışılıyorsunuz....
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

4. amaan banane yaw.
    Son düzenleme : Patrick Bateman; 23-05-2017 saat: 12:34.

5.  Alıntı Originally Posted by kadin_girisimci Yazıyı Oku
    45k enpara eski müşteri. bugun 32 gun brüt %12,25 yeniledi.
    fibaya mı gecsem kararsızım.fikir verir misiniz rica etsem.
    14.25-14.75 arası oranlar varken 12.25'le yenilemek niye...

6. Vakıfbank %13 ile ev kredisi veriyor, biraz daha düşmesi lazımkı alıp kazanc sağlayalım

7. Güncel faiz oranları

250k için
    FİNANS 14,3
    HALK 13,75
    TEB 14

8.  Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    İlginç bir bakış açısı demek isterdim ama malesef Türk insanın genel bakış açısı "bana dokunmayan yılan ..."

Bu topraklarda bir devlet var vergi topluyorsa bu devletin belirli sorumlulukları vardır, parsını topladığı hatta yerine göre çocuklarını toplayıp ölüme yolladığı insanlara karşı bu sorumluluklarını yerine getirmesi gerekir yoksa bu kuruma devlet değil mafya deni, hoş mafya bile gerekli parayı ödediğinizde size belirli hizmetleri sağlıyor ama...

Bu arada ben sizin hala ilgili kişi olduğunuzu düşünüyorum; yoksa yeni üye olmuş birisi olarak bu yazıları yazmanız manidar, şuan lafın altından kaçıp kendi yaptığınız işi bedavaya bize yaptırmaya çalışılıyorsunuz....
    mevduat faizleri hakkında projeksiyonunuz nedir sn lütfü bey?

Sayfa 566/1024 İlkİlk ... 66466516556564565566567568576616666 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •