OoOoo hocam siz park holding mudavini olmussunuz o kdr bilmiyorum :))))
Printable View
Bera hektaş gibi olur mu lemur abi
vay be bu turkıye sigorta ya n caktılar ya 8 lerden 6 ya indi ulan sen n alaka iniyorsun valla bence son 1yılın en kötü kagıdı
Dinçkök lerin AKAL Tekstil (AKİŞ GYO)eski fabrika arazisi çok ucuza HİÇ edildi.
Dinçkök lere ve CİNer e birde KÜÇÜKÇALIK lara temkinli yaklaşırım.(AKAL ve BRMEN in Genel kurullarına gide gele uzlaştık çokta iyi paralar yaptım) onlar Cin gibiler ama şeytanı hesaba katmadılar. :evil:
YTD
KÜÇÜKÇALIK lar,Kayseri BRMEN arazisini (69 dönüm) hala HİÇ edemediyse sebeplerinden biriside benimdir,şirketin %5 hissesi ile burunlarından getirmiştim. :evil:
YTD
Galiba ilk hisse senedimi 1994 yılı cıvarında almıştım.
Elimde patlayanlar altta,Raksevin koleksiyon değeri var. :rules:
https://i.hizliresim.com/6g7ws5p.JPG
Bu Bera eski kombassan değil mi? Bademgillerden... Bir de ışık okte nin çok sevdiği kagitti sanırım.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tam davalık bir arazi lem bakırköyün en ücra noktası olsa ne ya.104 dönüm borumu
Benim kagit bugün artı üçten eksiye geçti kabız.
dva glaza civardaki fabrika arazilerini yazdım ama herzamanki gibi sildim başkası yanlış değerlendirir .vebal ve kul hakkı ince konular malum.
son 2 yılda 3 araziden 2 si satıldı o kadarını diyeyim satılan ikiside komik fiyata .birini neta aldı diğeri açıklanmadı bile.
egyo havalimanı civarında plaza vardı çift blok.
mensa en son absurd...adana bizim mekan malum.
rksevdede o gün halka açılırken türkiyenin en teknolojik şirketi vs vs..dünyada yaptığı işde bir numara filan..neyse halka açıldı açıldıkdan sonra bikaç yıla kalmadı cd sinden disc ine ne kadar yeni tekn. varsa işde...kaset deenen olay tarih oldu.
90 ların pop kaset furyasında ilk golü yemiştim...
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şimdi sağlam alıp kağıdın dengesini bozmayın lütfen[emoji16][emoji16] ikimiz kapisiriz...Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
raksev iyi hatırlıyorum.. koniteks operasyon yapan ekip bütün malı topladılar piyasadan, çevrelerindeki herkese aldırdılar, ama satmak yasak kaydıyla aldırdılar.. konitex bire 5-6 yaptı, ama mal taşıyanlar huzursuzlanıyordu, karı cebe atmak isteyen çakallar vardı
bunun üzerine koniteksleri teminat gösterip raksev yapmaya başladılar, gelebi aldılar, bire 3 yaptı raksev.. şirketin patronu yüzde 20 daha satacağını açıkladı- imtiyaz falan yoktu, alın şirket sizin olsun dedi resmen.. zpk izni gelince tabana kadar verdi, bizimkiler karşıladı, tekrar verdi yine verdi, her veriş tabana kadar yüzde 20 hisseyi o gün verdi.. sonra zaten borsa da bozulmaya başlamıştı, iki hisse de kül oldu gitti
Yanlış anlamadiysqm Pis yedilinin sildigi... Bakırköy deki yerRedmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
KAP: [ISGYO SKBNK TSKB ] İSTANBUL TAKAS VE SAKLAMA BANKASI A.Ş. İstanbul Takas ve Saklama Bankası A.Ş. Duyurusu
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1065874
Takasbank'ın Merkezi Karşı Taraf hizmeti verdiği Vadeli İşlem ve Opsiyon
Piyasası'nda, aracı kurumlarca TSKB, SKBNK ve ISGYO dayanak varlıklarına bağlı
pozisyonlarının kapatılmasına yönelik tahsisli fonlama yoluyla likidite
sağlanması nedeniyle bahse konu paylar Sermaye Piyasası Kanunu'nun 47 ve 78
inci maddeleri kapsamında ilgili teminat saklama hesaplarına alınmıştır.
Takasbank BDDK'dan izin almış mı Şekerbankın %13 ortağı olmuş adamlar. %10 un üzeri izne tabi
AB Üst Düzey Yetkilisi: Mevcut bilgiler Kuzey Akım'daki sızıntının kasıt sonucu oluştuğuna işaret ediyor
KAP: CRFSA [ ] CARREFOURSA CARREFOUR SABANCI TİCARET MERKEZİ A.Ş. Maddi Duran Varlık Satımı
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/983541
Şirketimize ait yukarıda bilgileri
verilen ve Merter'de bulunan hipermarket ve depodan oluşan gayrimenkulün 15.12.2021
tarihinde, 100.000.000 Türk Lirası bedel ile satışı tamamlanmış ve satış bedeli
nakden tahsil edilmiştir. Şirketimiz söz konusu
gayrimenkulde hipermarket faaliyetine kiracı olarak devam edecektir.
15.12.2021 tarihinde 14:21:37 saatinde yapılan açıklamada sehven hatalı girilen Elde Edilen Maddi Duran Varlık Satış Karının/Zararının Tutarı bilgisi düzeltilmiştir.
Yok bu degil arsa hala duruyor ama belediye imar vermiyor park yapmak istiyor [başka sirket.
QUOTE=dva glaza;6121850]KAP: CRFSA [ ] CARREFOURSA CARREFOUR SABANCI TİCARET MERKEZİ A.Ş. Maddi Duran Varlık Satımı
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/983541
Şirketimize ait yukarıda bilgileri
verilen ve Merter'de bulunan hipermarket ve depodan oluşan gayrimenkulün 15.12.2021
tarihinde, 100.000.000 Türk Lirası bedel ile satışı tamamlanmış ve satış bedeli
nakden tahsil edilmiştir. Şirketimiz söz konusu
gayrimenkulde hipermarket faaliyetine kiracı olarak devam edecektir.
15.12.2021 tarihinde 14:21:37 saatinde yapılan açıklamada sehven hatalı girilen Elde Edilen Maddi Duran Varlık Satış Karının/Zararının Tutarı bilgisi düzeltilmiştir.[/QUOTE]
https://i.hizliresim.com/6t2ugad.png
trump sabotajı abd adına üstlendi ama pentagon hala -biz yapmadık walla billa diye inkar peşinde.. çok aşşağlık herifler
trump ben olsaydım bu savaş asla başlamazdı demiş- ve haklı-
en kısa zamanda ateşkes anlaşması yapmasını öneriyor hükümetine
Berayı ben söyledim abka kardes takip edeceğim dedi. Bunun ortaklara verildiği fiyat 9 Euro çok büyük kıymetli arsaları var ASELSAN ile ortaklığı var. Çok yavsak yönetim var.
Maalesef sistem böyle.
Tüm yollar,kavşak,göbek vs. büyük marketlere,AVM lere,Petrol istasyonlarına göre düzenleniyor ülkemizde.(belki doğrusu da böyle olması)
Takasbank: TSKB, Şekerbank, İş GYO hisseleri teminata alındı
Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan açıklama aşağıda bulunuyor:
Takasbank'ın Merkezi Karşı Taraf hizmeti verdiği Vadeli İşlem ve Opsiyon
Piyasası'nda, aracı kurumlarca TSKB, SKBNK ve ISGYO dayanak varlıklarına bağlı
pozisyonlarının kapatılmasına yönelik tahsisli fonlama yoluyla likidite
sağlanması nedeniyle bahse konu paylar Sermaye Piyasası Kanunu'nun 47 ve 78
inci maddeleri kapsamında ilgili teminat saklama hesaplarına alınmıştır.
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1065874
Erdoğan: En büyük savaşım faizledir, en büyük düşmanım faizdir, faizi %12'ye kadar düşürdük ama yetmez- NTV
2023 enflasyon loading....
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Kamu bankalarına talimatım var, o da nedir, yatırımcıyı darda bırakmayacaksınız, gerekli desteği vereceksiniz."
Kaynak : Anadolu Ajansı