Sayfa 566/1001 İlkİlk ... 66466516556564565566567568576616666 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 4,521 - 4,528 arası.

Konu: Viop XLIV

1.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Park tekstilin Bakırköy sahil yolu üzerinde çok büyük eski fabrika arazileri vardı akıbeti ne oldu?
    OoOoo hocam siz park holding mudavini olmussunuz o kdr bilmiyorum )))

2.  Alıntı Originally Posted by Se_M Yazıyı Oku
    Berayı 10 tl civarı iken uzun vade alıp yatılacak kağıt diye Abka yazmıştı. Bilmiyoırum aldı mı..
    gecen seneler de feci cıktı sonra bolundu vs millet ahlandı felan ama ben 3 haneler gelir diyorum yakın zmaanda )) YTD

3. Bera hektaş gibi olur mu lemur abi
    Hamdım Piştim Yandım

4. vay be bu turkıye sigorta ya n caktılar ya 8 lerden 6 ya indi ulan sen n alaka iniyorsun valla bence son 1yılın en kötü kagıdı

5.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    OoOoo hocam siz park holding mudavini olmussunuz o kdr bilmiyorum )))
    Dinçkök lerin AKAL Tekstil (AKİŞ GYO)eski fabrika arazisi çok ucuza HİÇ edildi.
    Dinçkök lere ve CİNer e birde KÜÇÜKÇALIK lara temkinli yaklaşırım.(AKAL ve BRMEN in Genel kurullarına gide gele uzlaştık çokta iyi paralar yaptım) onlar Cin gibiler ama şeytanı hesaba katmadılar.

YTD

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bera hektaş gibi olur mu lemur abi
    herkesin hayali hektas ve sasa bulmak )) yok ya tarz farkı var da ben ODAS ı hektas tarzı göruyorum sanki ama halka acıklık vs de var hisse de ama azimle arastırıyorum bozkurt amca

7.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Dinçkök lerin AKAL Tekstil (AKİŞ GYO)eski fabrika arazisi çok ucuza HİÇ edildi.
    Dinçkök lere ve CİNer e birde KÜÇÜKÇALIK lara temkinli yaklaşırım.(AKAL ve BRMEN in Genel kurullarına gide gele uzlaştık çokta iyi paralar yaptım) onlar Cin gibiler ama şeytanı hesaba katmadılar.

YTD
    hocam var mı 30 senelik borsa gecmisiniz ))) yahu aslında İMKB belgeseli olmalı gain de blu tv de vs )

8. KÜÇÜKÇALIK lar,Kayseri BRMEN arazisini (69 dönüm) hala HİÇ edemediyse sebeplerinden biriside benimdir,şirketin %5 hissesi ile burunlarından getirmiştim.

YTD

Sayfa 566/1001 İlkİlk ... 66466516556564565566567568576616666 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •