Sayfa 567/1001 İlkİlk ... 67467517557565566567568569577617667 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 4,529 - 4,536 arası.

Konu: Viop XLIV

1.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    herkesin hayali hektas ve sasa bulmak )) yok ya tarz farkı var da ben ODAS ı hektas tarzı göruyorum sanki ama halka acıklık vs de var hisse de ama azimle arastırıyorum bozkurt amca
    Araştır, bulursan bana da söyle alalım atalım kenara, belki köşeyi döneriz
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    hocam var mı 30 senelik borsa gecmisiniz ))) yahu aslında İMKB belgeseli olmalı gain de blu tv de vs )
    Galiba ilk hisse senedimi 1994 yılı cıvarında almıştım.
    Elimde patlayanlar altta,Raksevin koleksiyon değeri var.

3. Bu Bera eski kombassan değil mi? Bademgillerden... Bir de ışık okte nin çok sevdiği kagitti sanırım.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. tam davalık bir arazi lem bakırköyün en ücra noktası olsa ne ya.104 dönüm borumu

Benim kagit bugün artı üçten eksiye geçti kabız.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    dva glaza civardaki fabrika arazilerini yazdım ama herzamanki gibi sildim başkası yanlış değerlendirir .vebal ve kul hakkı ince konular malum.

son 2 yılda 3 araziden 2 si satıldı o kadarını diyeyim satılan ikiside komik fiyata .birini neta aldı diğeri açıklanmadı bile.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Elimde patlayanlar altta,Raks ev kolleksiyonluk oldu.

egyo havalimanı civarında plaza vardı çift blok.
    mensa en son absurd...adana bizim mekan malum.
    rksevdede o gün halka açılırken türkiyenin en teknolojik şirketi vs vs..dünyada yaptığı işde bir numara filan..neyse halka açıldı açıldıkdan sonra bikaç yıla kalmadı cd sinden disc ine ne kadar yeni tekn. varsa işde...kaset deenen olay tarih oldu.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

7.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    dva glaza civardaki fabrika arazilerini yazdım ama herzamanki gibi sildim başkası yanlış değerlendirir .vebal ve kul hakkı ince konular malum.

son 2 yılda 3 araziden 2 si satıldı o kadarını diyeyim satılan ikiside komik fiyata .birini neta aldı diğeri açıklanmadı bile.
    sn. Pis7li yazınızı göremedim,özelden yazın mümkünse.

8.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    egyo havalimanı civarında plaza vardı çift blok.
    mensa en son absurd...adana bizim mekan malum.
    rksevdede o gün halka açılırken türkiyenin en teknolojik şirketi vs vs..dünyada yaptığı işde bir numara filan..neyse halka açıldı açıldıkdan sonra bikaç yıla kalmadı cd sinden disc ine ne kadar yeni tekn. varsa işde...kaset deenen olay tarih oldu.
    RAKS Cep telefonu üretimine başladı dıjjj güçler ipini çekti (kredileri kapattılar).
    Hava limanı karşısında EGYO nun Dünya ticaret merkezi blokları,EGS grubunu da SANKO bitirdi,DTM nin 1 blokunun tamamı onun sanıyorum.

YTD

Sayfa 567/1001 İlkİlk ... 67467517557565566567568569577617667 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •