Bes yil dan az oldu ise kos VERGI dairesine bildir o Jeep sahibinden biraz uzakta kendine gelsin bakalim :cool::cool::cool::cool::cool:
Bizim binanin altinda kapali gara var ama yoneticinin damadi motor koyuyo kimse de arac park etmiyo bos yanda bir acik alan var tapuda bize ait gibi gorunse de tum mahalle aracini koyuyo gec saate kalinir ise arac park imkani kalmiyo zaten sagli sollu ve ortaya da arac koyanlar oluyo sabah erken cikan onlara dikkat edip park ederse cikabiliyor tabi
bu alan bizim binanin mali ise biz kapiya bir ac kapa sistem yapmaliyiz bunu yonetim toplanti olursa belirtmek lazim yonetici kafasina gore toplanti yapiyo filan 10-15 yildir yapiyo isi iki kere toplanti dan haberim oldu birine katildik asansor ve garaj temizligi konusuldu neyse cay iyiydi kahve de toplandik
vakıf arı hesap çıkışta limit ne kadar bilen varmı
Yağmur oluğundan su gelmesinden dolayı 2 daire birbirine girdi apartman da. Bu masraf apartman yönetimine mi aittir yoksa hangi dairede kırık varsa o daire mi öder. Bilen varsa aydınlatabilir mi bu konuyu?
Ziraat Bankası 31,9351 33,2257
Kapalıçarşı 32,4300 32,4500
MB kur 32,21
MB PARİTENİN ARTMASINA KARŞIN şimdilik serbest piyasayı regüle etmeyi başarıyor.
Yazdan beri doları istediği fiyatta tutuyor.
Zikzagsız hafif bir eğimle grafiği çiziyor.
Nkolay XL bono vade 385 gün Faiz 51.5
Demek ki enflasyon bir yıl yüzde 50 nin altında olmayacak....
O nedenle KKM veya DDKKM için UCUZ TEKLİFLERLE İLGİLENMEYİN....
Ppfler 48.5- 49.
3 aya %6(yıllık) dedikleri için 6 ay tercih ettim.
Bugun Vakif`dan benzer oranlar soylendi ddkm icin . Uc ay icin senelik 3 prim gibi. 6 ay da bana uymuyor oldukca uzun bir sure. Bakalim belki secim oncesi bir prim yakalariz. HSBC de oranlar daha da kotu ve doviz bazli fon onerdiler. Bazi fonlarinda da cikis kesintisi oldugunu soylediler yuzde 2 gibi, ki bu oran karin degil toplam miktarin yuzde 2si bence oldukca yuksek bir oran.
Kredi kartları ile ilgili yeni düzenleme
https://www.resmigazete.gov.tr/eskil...20240316-4.htm
Tebliğe göre 31 Marta kadar artış böyle, sonrası yok.
31 Marta çok az kalmıştı zaten, niye acele edildi acaba?
Kart düzenlemesinden sonra nakit qvans faizi 4.42 den 5 e çıktı kamu bankaları henüz düzenleme yapmadı benim gördüğüm ilk %5 e işbankası çıktı.
Gecikme faizide 5.30 lar civarı
https://i.hizliresim.com/a71dcs1.jpg
Nakşt avansın bileşiği %110 a vurdu sanırım
Değerli Müşterimiz, 15 NISAN 2024 itibariyle Ek Hesap'ınız için; faiz oranının aylık % 5.00, gecikme faiz oranının ise aylık % 5.30 olarak uygulanacağını bilgilerinize sunarız.Bilgi alın:https://www.isbank.com.tr/ Sağlıklı günler dileriz. - T. Is Bankasi A.S.
sabah vakıftan hemen 45.000 nakit avans çekip kredili mevduatı kapattım:) iş bankasına da girdim baktıydım oradada %4.42 idi
peşinden işten mesaj geldi %5 yaptık faizi diye
şimdi vakıfa girdim onlar mesaj atmadan %5 yapmışlar en azından sabah onlar uaynmadan işlemimi yaptım
Degerli Akbankli, 15.04.2024 tarihinden itibaren gecerli olmak uzere, Arti Para (Kredili Mevduat Hesabi) aylik akdi faiz oraninin % 5,00, aylik gecikme faiz oraninin ise % 5,30 olarak guncellenecegini bildirmek isteriz. Bu bildirimin mevzuat cercevesinde sozlesme degisikligi niteliginde oldugunu hatirlatiriz. Iyi gunler dileriz.
Yalnız mesajlar 15.04 diye geliyor ancak şu anda rakam %5