-

Originally Posted by
myfinans
Mevduatçıları kripto paraya davet ediyorlar.
E o alıp yükselttliklerini birilerine yıkmaları lazım..
-

Originally Posted by
Antikapitalistt
Ben aldım bi tane.. Bakalım pişman mı olacaz, iyi ki almışım mı dicez.. Söylemiştim daha önce özel sebeplerden almak durumunda kaldım.. (Çok da heveslisi değilim konut almanın bu zamanda)
1 sene sonra iyi ki almışım deme ihtimalin çok yüksek ekonomide u dönüşü bir açıklamaya bakar
-
130k usd 6 aylık ddkkm yenileme yapıldı. %8(yıllık) net prim, dönemsonu kurundan tl olarak. Akb.
-

Originally Posted by
eksa
130k usd 6 aylık ddkkm yenileme yapıldı. %8(yıllık) net prim, dönemsonu kurundan tl olarak. Akb.
Hayırlı olsun.
% 8 prim güzel oran. Bugünün şartlarında.
-
kredi karti yillik aidat cidden sinir bozucu
tam kullansam bol bol para kazansam oki odedir bisi kazanmiyorum az kullaniyorum okkali aidat olmuyo
bu sene de MT destek olmadi kendim cagri merkez ile hallettim 9 ay kapatmayin taahut aldilar bi de pehh neyse bi ara kullanimi sifirlayip iptal ettirmek lazim
HGS olayini ordan hallediyordum yeni HGS almak gerekecek simdi

Originally Posted by
Maacit
KK YA ücretini asla iade etmeyen tek banka

diğerlerine tek kelime KK yı kapatın de, anında iade

bana YA kitlediler kızdım kapattım

-
Bizim arkadasin site gorevlisi de muhtar adayi olmus
bunlar bir kac is yapabiliyor mu
hos bizim muhtar hem bakkal market hem tekel bayi dogru demek ki oluyor bu isler
bu yil onu gonderelim de isini ciddiye alsin

Originally Posted by
OKTAY
Bizim durum daha beter komşu olduk kapıcıyla karşımdaki daireyi aldı 3.5 milyona binayıda kendi temizliyor ,kemal sunal rahmetli dogru demiş.
-
Yazlik ta komsu dan cikma dis kapi celik sineklik bize satmaya calisti kofte bizim de icimize sinmedi geri verdik o da satmistir zaten
yolunu buluyo carikli dicen de heheh

Originally Posted by
bahri
bu sabah apartmandan biri beyaz ahşap hiç bir kusuru olmayan geniş mutfak masasını kapıcıya vermiş apartmandan çıkarken gördüm içim gitmedi değil

sahibinden de rahat 1500 2000 e okutur
-
Bizde 80 uye var 10-15i bunu kullaniyo biz geri kalanlar da adamim maasi ni toplamaya ugrasiyoruz dogru bir turlu de kovulmuyo o 10-15 uye nin konforu icin
yazlik site bu kisin yatiyo yada baska yerde calisiyo catir catir maasini aliyo yaz donemi de tek basina cok zor laniyo filan diyip acindirir bu gurup daima

Originally Posted by
EGEDUK
Apartman genel kuruluna da katılır ve kapıcıya (yani kendisine) maaş zammı yapılması ile ilgili kulis de yapar. Çok da eminim bu konuda onu destekleyen bir çok kat maliki olur.
[emoji23]
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri