Aynen yoldaş,geçen gün otoparkta arabada içiyorum yanıma jeep parketti kim diye bakayım dedim bizim kapıcı ,abi afiyet olsun dedi bende hayırlı olsun dedim,nasıl aldım dedim köyden arsamı kaldı,yok abi evin birini sattım dedi ;) 5 binaya bakıyor bizimki,yarı zamanlı yaptık artık,eskisini attık oda 2 daire almıştı.
Hoşgeldin Bosporos çok özlettin kendini , müjdeler olsun sana, mevduat faizleri 50 oldu![]()
![]()
Hoşgeldin Bospo![]()
Kaynak: Türkiye
Tarihi yüksek seyreden mevduat rakamlarına rağmen, yine 1 Mart haftasında TL mevduatlarda gerileme gözlemlendi. Bankacılık sektöründe toplam mevduatlar yaklaşık olarak 18 milyar 300 milyon TL geriledi. Ayını süreçte kredi hacminde de artış yaşandı. Sadece 1 Mart ile biten 1 haftada bankalarını kredi hacmi 160 milyar 340 milyon TL artış gösterdi.
İŞTE BİR AYLIK GETİRİ RAKAMLARI
Yüzde 53,25 oran ile (bankalar tarafından yaygın olarak uygulanan) 32 gün vadede ve yüzde 5 stopaj kesintisi de dahil edilerek yapılan hesaplamalara göre, son getiriler "net" şu şeklide gerçekleşiyor:
-100 bin TL'nin getirisi; 4 bin 422 TL
-250 bin TL'nin getirisi; 11 bin 57 TL
-500 bin TL'nin getirisi; 22 bin 114 TL
-1 milyon TL'nin getirisi; 44 bin 229 TL
Türkiye gazetesi bakın aylık net 44 bin faiz varken seçim öncesi dolara, altına hücum etmeyin demek istiyor...
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
Yer İmleri