Aynen yoldaþ,geçen gün otoparkta arabada içiyorum yanýma jeep parketti kim diye bakayým dedim bizim kapýcý ,abi afiyet olsun dedi bende hayýrlý olsun dedim,nasýl aldým dedim köyden arsamý kaldý,yok abi evin birini sattým dedi ;) 5 binaya bakýyor bizimki,yarý zamanlý yaptýk artýk,eskisini attýk oda 2 daire almýþtý.
Hoþgeldin Bosporos çok özlettin kendini , müjdeler olsun sana, mevduat faizleri 50 oldu![]()
![]()
Hoþgeldin Bospo![]()
Kaynak: Türkiye
Tarihi yüksek seyreden mevduat rakamlarýna raðmen, yine 1 Mart haftasýnda TL mevduatlarda gerileme gözlemlendi. Bankacýlýk sektöründe toplam mevduatlar yaklaþýk olarak 18 milyar 300 milyon TL geriledi. Ayýný süreçte kredi hacminde de artýþ yaþandý. Sadece 1 Mart ile biten 1 haftada bankalarýný kredi hacmi 160 milyar 340 milyon TL artýþ gösterdi.
ÝÞTE BÝR AYLIK GETÝRÝ RAKAMLARI
Yüzde 53,25 oran ile (bankalar tarafýndan yaygýn olarak uygulanan) 32 gün vadede ve yüzde 5 stopaj kesintisi de dahil edilerek yapýlan hesaplamalara göre, son getiriler "net" þu þeklide gerçekleþiyor:
-100 bin TL'nin getirisi; 4 bin 422 TL
-250 bin TL'nin getirisi; 11 bin 57 TL
-500 bin TL'nin getirisi; 22 bin 114 TL
-1 milyon TL'nin getirisi; 44 bin 229 TL
Türkiye gazetesi bakýn aylýk net 44 bin faiz varken seçim öncesi dolara, altýna hücum etmeyin demek istiyor...
KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Sadece Kendi Düþüncelerimdir. Buna göre iþlem yapmayýnýz.
Yer Ýmleri