Ben en fazla 15 olacağını düşünüyorum. Fakat Zarraf davası ters köşe yaptırabilir.
Printable View
burgan 14,75 bağlandı yenı gırıs...
Vade ve miktar nedir
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
14.50 vadeli mi yapmak mantıklı yoksa 2000 boşta geri kalan aynı oran günlük mü gitmek mantıklı üst limit yüksek odea gibi 100 k değil
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Burgan temdite 14.30 diyor.birde yeni bir şey çıkarmışlar.odea oksijen gibi 2000 boşta 14.5 veriyor.anlamak zor.ben 14.5 temdit alamıyor um.baskalari alıyor.gitme vakti geldi.
Enpara 13.50 ye çıkarmış zahmet olmuş
Aralik sonu 15 ve ustu rahat alinir .
vadeyi ocağa sarkitmayin..
bunun nedenini nacizane biliyorum :) insanoğlunun yüzyıllar boyu düşünüp üzerinde karar kıldığı ve bunu yasa-kanun olarak halkın önünde arkasında olduğunu tahhüt ettiği "metinlere" bile sadık kalmaması..
bunun dışında zaten söyledği sözler, ettiği yeminlerin hepsi yalan (bunu biliyoruz)
o yüzden hiç birşeyi asla bilemeyiz.. insanoğlu kesin doğru olarak bildiklerini bile menfaati için değiştirebilir .. özellikle devlet bizim için en tehlikeli oluşum. zira sınırsız bir gücü var ve istedğini yapabilir.
insan görmesek :) tıkır tıkır çalışan bankası devlet zoruyla batırılan, soma madenin de çalışıp 25-30 yılda yaptığı konut birikimi devlet iç borçlanma senedin de gasp edilen , banka sahibinin tasarrufları ödemesine izin verilmeyen (zira devlet hem banka sahibinin hem tasarruf sahiplerinin haklarını gasp etmek niyetinde) böyle bir olaya
BETER OLSUNLAR diyen adam insan mı? imar bankası başlığını yine-yeniden oku..
Not: sen diyeceksin ki "ben sana söyledim" bunu aklı başında kimse "yemez" sen 380bin ve aileleriyle yaklaşık 2milyon insanların tamamına söyledin bu lafları...
Ne kadar süredir çalışıyorsunuz o da önemli oluyor bankalarda yüzün eskirse oran da düşüyor
Adamlar çok müşteri kaybetti ama aldıkları icazetten taviz vermediler ilginç[emoji32]
LG-K535 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kendileri aradı 14 verdiler.demekki burgan bizi kekliyor. Dedim 14.5 var tabiki cevap yok öyle bir şey
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bana bugün bir banka ile validenin hesabı için konuştum .
Sizin hesabı 2016 da açtınız dedi 2017 olsa dediğiniz olurdu dedi bu şekilde yani .
Bankaların genel politikası işte
aslında insanın "zihniyet bozukluğuna" bir örnek daha...
ne kadar doğruysan-iyi niyetliysen o derece saf-aptal-cahil yerine konuyorsun. esasen böyle bir durum da yok.. sistem kötü olmamızı , uyanık olmamızı devlete mümkün olduğunca zarar vermemizi istiyor..
bir müddet önce bir arkadaş yazmıştı " devlet resmen şirket aç ,zarara uğrat vergi ödeme " diyor demişti.. durum aynen böyle dürüst olmayacaksın, mesela %14.5 faiz alacağına illegal yollarla atıyorum siyasiler ile dostluk kurup, (alt düzey) belli tiyolarla yada başka şekilde servetine servet katacaksın.
yada çok iyi öngörün olacak dolar yükselişe geçer geçmez dolara geçeceksin (full) gayrimenkul de çok iyi öngörü sahibi olup hemen hemen tam yükselişe başladığın da full gm e geçeceksin..
yoksa banka da yıllar süren alın terine temelsiz iddaalarla , yalan yalnış algı yönetimi ile bir gece de çökerler..
esasen mevduat sahibinin enflasyon düzeyinde belki altın da aldığı bu faizle reel anaparası asla ne olursa olsun zarar görmemesi lazım..
Burgan hoşgeldin 14.75
Temdit 14.50 Aralık sonu
Ocak olursa çok az bir oynama olabilirmiş
Icbc 14 temdit 2017 girişli olduğu için
13.80 temdit 2016 hesabı
Burgan 500 ıcbc 350
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Akrabamın hesabına veriyor ama aynı gün için oranı bugün o nasıl oluyor peki .
Bizde Yok demiyor 2016 hesabı diyor
Reisten özellikle Büyük Banka Yöneticilerine ,Mevduat Sahiplerini Üzecek Yöntem GÖZLERİNİ KORKUTUN ...
BİRİLERİNİN FAİZDEKİ ANLAYIŞINA KATILMIYORUM
Merkez Bankası rezervlerimiz... Şimdi yeniden 17 ila 120 milyar dolar arasında bir yere ulaştık. Borsa İstanbul rekor üstüne rekor kırıyor. BFaizler, benim ekonomide en çok muzdarip olduğum alanı oluşturuyor. Birilerinin faizdeki anlayışına katılmıyorum. Mevduat hesaplarına girecek olanlar bilesiniz ki güven esaslı yarışa girecektir.
https://www.sabah.com.tr/ekonomi/201...viz-aciklamasi
Tasarruflarını mevduat hesaplarında değerlendirenleri endişeye sevk edici sözler üzerinde durulan dalı kesmekten farksız.
Mevduat hesaplarına girecek olanlar bilesiniz ki güven esaslı yarışa girecektir.
?
Dolar alan yaya kalırdan sonra şimdi de bu mu yani?
Yetiş sayın power, dolarda köpük alarmı da var!
Yani diyor ki Tlciyi ayrı dolarcıyı ayrı döverim
Sahi Power PC nerede yahu? :Sad:
Zarrab davasında flaş gelişme! Hakim, aday jüriye `Bunları tanıyor musunuz?` diyerek uzun bir liste verdi
Bankalar
Listede Türkiye`nin de aralarında olduğu çok sayıda ülkeden banka bulunuyor.
Alman, Amerikan, Arap, İran bankalarının isimleri göze çarpıyor.
Listedeki Türk bankaları ise şöyle sıralanıyor:
Aktifbank
Türkiye Halk Bankası
Türkiye Ziraat Bankası
http://www.sozcu.com.tr/2017/dunya/z...verdi-2108229/
6 Türk bankası deniliyordu sadece 3 tanenin adı var. 2 si devlet bankası, arkasında koskoca TC devleti var bir şekilde k.. ı kurtarırlar da Aktif bank ilginç, AKP li olmak bile işe yaramayabilir...
Galiba 100.000 liralık mevduat güvencesini kaldıracaklar.
Evet Burgan 2000 boşta 14.5 veriyormus.
50 adet Faal banka var sanırım, 50x100bin
Şu an 5 milyonu olan, 50 bankaya külfetine rağmen pay ederse parasının tamamını kapsama dahil edebiliyor, güvencenin ne derece güvence olduğu da zaten şüpheli, hepten kaldırsınlar kaçırsınlar herkesi.
100e karşılık verilen 140 krediyi de glp den fonlarlar artık canlarının istediği orandan
VakıfBank Özcan: Küçük mevduat pastası mevduatta faiz artışının esas nedeni.
Küçük bankaların mevduat oranlarını kast ediyor sanırım. Forumdaşlara ne yazık ki tekrar o meşhur ateşle oynama klibini gönderiyorum.
Ey özcan , o küçük bankalar yüksek mevduat faizi vermediğinde o para ziraat bankasına TL mevduat olarak mı döner yoksa dolar mevduat olarak mı?. Bu durumda istenen olacak mı?. TL'ler tcmb'ye geri iade edilmeye başlandığında istenen olacak mı?
https://www.youtube.com/watch?v=bglg8rlrTo8&t=92
Mevduat yerine güzel bir alternatif olarak Düşeş Yani Kendini Kısa Sürede Kendini Amorti Eden İşyeri-Fabrika Vs
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=14335
Vakıfbank özel bankacılığı zaten yakın tarihte açılmış veya el değiştirmiz özel bankalardan daha güzel oranlar verebildiği formun bu kısmında okuyoruz...
Doları belirli bir noktada tutan etkinin biraz da küçük bankaların verdiği *nispi* yüksek TL mevduat faizi olduğunu düşünüyorum. Bu etki ortadan kalkarsa oradaki mevduatın neredeyse tamamının dövize döneceğini düşünüyorum. Çoğunluk döviz mevduatına dönme refleksine girdiğinde dövize dönen mevduatın ziraat bankasına dönüyor olmasının pek bir anlamı kalmayacaktır.