bunun nedenini nacizane biliyoruminsanoğlunun yüzyıllar boyu düşünüp üzerinde karar kıldığı ve bunu yasa-kanun olarak halkın önünde arkasında olduğunu tahhüt ettiği "metinlere" bile sadık kalmaması..
bunun dışında zaten söyledği sözler, ettiği yeminlerin hepsi yalan (bunu biliyoruz)
o yüzden hiç birşeyi asla bilemeyiz.. insanoğlu kesin doğru olarak bildiklerini bile menfaati için değiştirebilir .. özellikle devlet bizim için en tehlikeli oluşum. zira sınırsız bir gücü var ve istedğini yapabilir.
insan görmesektıkır tıkır çalışan bankası devlet zoruyla batırılan, soma madenin de çalışıp 25-30 yılda yaptığı konut birikimi devlet iç borçlanma senedin de gasp edilen , banka sahibinin tasarrufları ödemesine izin verilmeyen (zira devlet hem banka sahibinin hem tasarruf sahiplerinin haklarını gasp etmek niyetinde) böyle bir olaya
BETER OLSUNLAR diyen adam insan mı? imar bankası başlığını yine-yeniden oku..
Not: sen diyeceksin ki "ben sana söyledim" bunu aklı başında kimse "yemez" sen 380bin ve aileleriyle yaklaşık 2milyon insanların tamamına söyledin bu lafları...
Ne kadar süredir çalışıyorsunuz o da önemli oluyor bankalarda yüzün eskirse oran da düşüyor
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adamlar çok müşteri kaybetti ama aldıkları icazetten taviz vermediler ilginç[emoji32]
LG-K535 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kendileri aradı 14 verdiler.demekki burgan bizi kekliyor. Dedim 14.5 var tabiki cevap yok öyle bir şey
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri