Sayfa 573/997 İlkİlk ... 73473523563571572573574575583623673 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 4,577 - 4,584 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    benimde yüzüm çok eskidi fazla kaldınmı maalesef çantada keklik görülüyorsun aslında daha çok değer verilmesi lazımken tam tersi oluyor yeni gelene hoş geldin faizi yüzü eskiyene bu sana çok bile faizi
    Bana bugün bir banka ile validenin hesabı için konuştum .

Sizin hesabı 2016 da açtınız dedi 2017 olsa dediğiniz olurdu dedi bu şekilde yani .

Bankaların genel politikası işte

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    benimde yüzüm çok eskidi fazla kaldınmı maalesef çantada keklik görülüyorsun aslında daha çok değer verilmesi lazımken tam tersi oluyor yeni gelene hoş geldin faizi yüzü eskiyene bu sana çok bile faizi
    aslında insanın "zihniyet bozukluğuna" bir örnek daha...

ne kadar doğruysan-iyi niyetliysen o derece saf-aptal-cahil yerine konuyorsun. esasen böyle bir durum da yok.. sistem kötü olmamızı , uyanık olmamızı devlete mümkün olduğunca zarar vermemizi istiyor..

bir müddet önce bir arkadaş yazmıştı " devlet resmen şirket aç ,zarara uğrat vergi ödeme " diyor demişti.. durum aynen böyle dürüst olmayacaksın, mesela %14.5 faiz alacağına illegal yollarla atıyorum siyasiler ile dostluk kurup, (alt düzey) belli tiyolarla yada başka şekilde servetine servet katacaksın.

yada çok iyi öngörün olacak dolar yükselişe geçer geçmez dolara geçeceksin (full) gayrimenkul de çok iyi öngörü sahibi olup hemen hemen tam yükselişe başladığın da full gm e geçeceksin..

yoksa banka da yıllar süren alın terine temelsiz iddaalarla , yalan yalnış algı yönetimi ile bir gece de çökerler..

esasen mevduat sahibinin enflasyon düzeyinde belki altın da aldığı bu faizle reel anaparası asla ne olursa olsun zarar görmemesi lazım..

3.  Alıntı Originally Posted by beyazyakalı Yazıyı Oku
    burgan 14,75 bağlandı yenı gırıs...
    Hangi şube?
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

4. İstanbul 500 -1.000 K arası

Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Hangi şube?

5. Burgan hoşgeldin 14.75

Temdit 14.50 Aralık sonu

Ocak olursa çok az bir oynama olabilirmiş

Icbc 14 temdit 2017 girişli olduğu için

13.80 temdit 2016 hesabı

Burgan 500 ıcbc 350

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Bana bugün bir banka ile validenin hesabı için konuştum .

Sizin hesabı 2016 da açtınız dedi 2017 olsa dediğiniz olurdu dedi bu şekilde yani .

Bankaların genel politikası işte

Mt nin her turlu cevabi hazirdir . kendisine ekmek cikmadiysa normal orandan 0.05 asagi verir bu kapi orda demektir.

7.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Mt nin her turlu cevabi hazirdir . kendisine ekmek cikmadiysa normal orandan 0.05 asagi verir bu kapi orda demektir.
    Akrabamın hesabına veriyor ama aynı gün için oranı bugün o nasıl oluyor peki .

Bizde Yok demiyor 2016 hesabı diyor

Reisten özellikle Büyük Banka Yöneticilerine ,Mevduat Sahiplerini Üzecek Yöntem GÖZLERİNİ KORKUTUN ...

BİRİLERİNİN FAİZDEKİ ANLAYIŞINA KATILMIYORUM

Merkez Bankası rezervlerimiz... Şimdi yeniden 17 ila 120 milyar dolar arasında bir yere ulaştık. Borsa İstanbul rekor üstüne rekor kırıyor. BFaizler, benim ekonomide en çok muzdarip olduğum alanı oluşturuyor. Birilerinin faizdeki anlayışına katılmıyorum. Mevduat hesaplarına girecek olanlar bilesiniz ki güven esaslı yarışa girecektir.

https://www.sabah.com.tr/ekonomi/201...viz-aciklamasi

Sayfa 573/997 İlkİlk ... 73473523563571572573574575583623673 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •