Sorma patron ya
Adam level atladı artık yavaş yavaş zenginler klübüne kayıyor
Ne yapsın boşuna dememişler
Tok açın halinden anlamaz diye
Printable View
kapamısın longler için iyi olmadığını nerden anladınız bence çok iyi bir taktik yaptı pala pazartesiden sonra ben muhteşem bir ralli bekliyorum ben öyle görüyorum sadece hiç bir garantisi yok ama benim beklentim bu yönde analizlerim bu yönde koç abey gibi kesin konuşamam tabiki y.t.d
Bilemedim demek de piyasada çok önemli abey. Ben güvendiğim hisselerde maldayim ama haftasonu poz yok yön duygum kayboldu kaybolduğu halde poza girersen inanmadığın için önce aklını sonra paranı aliyor pellos. İlla bir şey yapmak illa kazanmak zorunda değiliz.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ayrıca buraya kazandıklarını yapıştırmak zorunda değilsin kimseye kendini ıspatlamak zorundada değilsin hoş bir durum değil yanlış anlama sakın.iyi işler yapıyorsun başarılarının devamını dilerim.sadece şort yaptığını ve long yaptığını paylaşırsan yeterli olur zararda senin karda senin !!!
bak ben iyi kapanış olduda demedim şimdi en tepeden kapatsa pazartesi 5000 bin sallsa kim ne diyebilir o yüzden kapanışların bir önemi olmadığı düşüncesindeyim.belkide pala herkesi bu haberin yeterli olmadığına inandırmış olamazmı?!!!!bunu derken illada çıkacak diye bir şey sölemiyorum sadce benim anladığım pazartesi çok farklı bir dönüş görebiliriz ama belkide senin dediğin gibi şırşır olabilir ama benim beklentim yukarı yönde tutarmı tutmazmı hiç bir garantisi yok !!!!
Abi ben vurkaç çı adamım piyasada ne hissetim o şekil hareket ederim
Yani ben de göm göm şır şır derken bu olur birden lönge geçebilirim de
Benim şuan ki izlenimim bu yani ben kısa vadeli yorum yapıyorum pazertesi canlı Fiyatları görmem koklamam lazım ama kapanış iyi olmadı benimde anlatmak istediğim bu
bakın dolar vadelide 2 günde çok zarar kes olan olmuştur emin olun buna 7300 lerde 7190 ları gösterdi ordan tekrar 7300 lerin üstüne çıktı bu sabah tekrar aşalara saldı seans sonlarına tekrar yukarı yaptı vadelide küçük yatırımcının aklınıda aldı parasınıda
Yani hisci abi şöle düşün
125 aktif çalışıyor
Daha altta alacağıma inanırsam Şır şır
Ama tepecepine anlarsam go go DİE düşüne bilirsin ne demek istediğimi
Ben Bigşort abi ye katılıyorum, kapanış hoş olmadı, ptesi ne olur bilemem ama kallavi zopa gelirse de şaşırmam.
Viobda poz. yok flatım
yarımkebce yonca var sadece
Bear abi hoşgeldin
Bugün sende ütmüşsün kuşlar dedi
Opsiyonlara baktım da pastalara oradan şey ettim 💓💓💓
evet seni anladım tşk.beni yanlış anlama sakın öyle insanlar varki burda dolar tepelerdeyken 3 gün önce 8.40 lar 9.9 lar havada uçuştu sonra dolar 7.370 lerden 7.200 altına kadar sarktı vadelide bu kol bacak kesmeye yeter sonrada diplerde 7200 lerde aynı insanlar bugün 6.70 lere kadar hedef verdi sonrada dolar 7350 lere kadar çıktı valla yazık burda yeni insanlar olabilir bu tür yazıları ister istemez o panikte görünce ne yapar ????
Dışarısı ayağını sürüyor inat etti eğer pazartesi inadı kırılırsa biz şır şır yok inad ederse iki zıp zıp sonra nerede kalmıştık modunda devam.Bugunku hacim ve hareket tarzı tam mide bulandırıcı bu hafta kadar las vegas tipinde olduğu sayilidır bistin.Disarisi şimdilik zıp zıpı destekliyor.
Abi koç abi için yazıyorsun sanırım
Koç abi gümüş aldım kilom kadar dediğim de ucuza alacağım demişti yüzde yüz yaptı fon gerçi ben yüzde yüz yapamadım o ayrı
Koç abinin oyun sitilini anlamadım bir diyor alacak bir diyor satacak ben bile poz aldığımda yeri geliyor 2/3 gün de zor çıkıyorum o sebepten Koç abi için birşey diyemem
Bugün dolar ve endeks hakkında yazılarını bende gördüm ..
Shortu kapattım dedi o Fiyatları felan hatırlıyorum
hafta sonu güzelce dinlenin, kış gelmeden doğaya cıksın temiz hava alın beyin oksijenle buluşsun mis gibi, güzel bi mangal yakın, piyasayı unutun 2 gün enazından bünyeyi korursunuz, para gider geri gelir ama sağlık gitti mi geri gelmez.
bugün kazanırsın yarın kaybedersin borsa büüüle bir yer
kazananlara tebrikler kaybedenlere geçmiş olsun demekten başka elden bişii gelmez.
unutmayın borsalarda fırsatlar hiçbir zaman bitmez ama paranız bitebilü
iyi akşamlar, ben kaçar
bu ne olacağı belliolamayan işler için
kimseye laf yetiştirmeyecem.
yazılanlara bakın geçin.
illede kafayı birine takmanız gerekmiyor.
kimse kimsenin yatırımdanışmanı değil.
adamgibi bir gaz olaydı
dolar 6 küsürleride görürdü.
bistde 120 leri.
fos çıktı.işallah,maşallah....
döndüm geriye.
önce dolar sattım.sonra geri aldım.
bugün gelip titredi mi zaati paragoz
macd al yönünde... ama sıfır çizgisinin altında dostum.... ayrıca haftalık macd satta... o nedenle sürekli temkinli davranıyorum... bugünkü hareket hiç şık olmadı... net bir ayı piyasası hareketiydi... spekler vatandaşı kandırmak için her türlü hareketi çekiyorlar... velhasıl yine en sağlam gösterge günlükler ve haftalıklar.... gördüğüm kadarı ile 1200-980 düşüşünün düzeltmesi bitti...
Aşağı dönüş başladı.. çok hızlı olmaz, ama 80 ler tekrar görünecek gibi... yabancılar ara ara sessize geçsede fırsatını buldu mu hiç acımıyorlar...
dow yukarı, biz aşağı.... anlaşılan bunlarda aşağı basma isteği hala azalmamış :)
Ganimeti bulduk da 3 yıl sonra nimetlerinden faydalanacağız.Aslında bu 3 yıl şöyle değerlendirilebilir.3 yıl içinde doğalgaz gitmemiş ilçeler kasabalar hatta köylere bile doğalgaz boru hatları döşenir kontrolleri yapılır , hazır hale getirilir.Karadeniz gazı pompalanmaya başlayınca Türkiyenin her köşesine ulaştırılır.Umarım devlet büyüklerimiz şu yazdıklarımı okur harekete geçilir.Hayal mi gerçek mi ?????????????????? dünya , yaşamak böyle bir şey.
son elli güne göre hisseleri tarattım.
zirvesine en uzak olandan en yakına doğru bist 30 hisseleri.
en uzak vakbn en yakın eregl...
sadece fiyat baz alınmış matrikste böyle bir alan var.
https://i.hizliresim.com/uYeUJC.jpg
En güzeli 7.15 stoplu dolar long adamlar bunu götürecek. Londra mı kim yönetiyordu şu doları feci yönetiyo..ytd
Bu gün neden vurgun yapamadım? Çünkü son dönemde piyasa sapıttı...berbat haberlerde sert yukarilar, iyi bilanço diye kağıdı ikiye katlayıp bilanço tam beklendiği gibi gelmesine rağmen tavana kitlemeler, ucmayan uçak firmalarını, kapısı kilitli otelleri tavan manyağı yapmalar...
Eski borsam olsa bir ev parası alınırdı tupras- petkimden ama dedim ya sapıttı borsa son üç beş aydır...
Yine normale dönüş sinyali olması açısından sevindirici hareketti...
20 ve 50 günlük
ortalamalar
111 460 da
ipkini olmuş.
günlükte yutan ayı,
bir önceki günü hüpletmiş, üstü kalsın demiş.
dibe yakın kapattı. aşağı marj var gibi sanki.
bir feylozof şöyle demiş,
gazla gelen, sazla gider. :he:
ayrıca
dolar vadeliye çöktüler, spot ıslık çalıyordu.
birisi bağırıyordu,
merkez vadeliyi bırak,
gücün yetiyosa spota saldır diye. :he:
birşeye şaşırdığımı itiraf etmeliyim.
bankalar çok diri durdu.
hiç beklemiyordum bunu.
Beş soruda Karadeniz'de doğal gaz gerçekleri
https://yetkinreport.com/2020/08/21/...az-gercekleri/
#müjde #Dogalgaz #Karadeniz
@YetkinReport