5.000 silahli ülkücü hazir beklemiyormuymus.
Printable View
O kadar hasta ruhlular ki, taa Kosta Rica'ya gidip 6 ay sureyle arastirma yapmis bir orgut bu.
Guya gidip orayi isgal edecekler.
Ulke hakkinda bildikleri tek sey ise ordusu olmamasi.
Boyle bir hasta kafa olabilir mi.
https://i.hizliresim.com/818j9lg.jpg
Arkadaşa söyle, gerçek Anadoluda adamın a. korlar, bilhassa Tavşanlı çok tehlikelidir.
Bohçası ayrı, kınası alem, siniyle baklava gitmesi, eşşek yüklüyken takısı ohooo...
Öyle pastayla, limonataylan düğün yapılmaz, çorbası, pilavı, dana eti olacak tavuk mavuk olmaz, meyvası, tatlısı, salatası, kısacası adamın ocağına köküyle incir ağacını dikerler.
Herkesin farklı farklı anlayışını bakış açısı var. Kimisi faize para yatırmaz konut da almak sıkıntılı kiraya versen satmak da kira da sıkıntılı Araba fiyatları düşüyor iç piyasada daralma var herkes bir hesap yapıyorum kimisi de parasını dövize bağlıyor. Döviz bazında kazanamayan bir çok hisse vs var. Böyle siyasi bir algı oluşturmak derdinde olanlar var. Daha Mayıs'ta USD 18 TL idi. Seçimden sonra da %100 yapmıştır olur. Daha nasıl yükselecek. Nasıl zarar etmiş oluyor. Ki bana göre USD de olan için vade zarar etmez. Benim beş yıllık beklentim 3 basamakla en yüksek sayıya yakın.
https://i.hizliresim.com/irbpsne.jpg
Gelin evinden bana gelen Antep fıstıklı nişan baklavası, gelin evine tepsiyle gönderilecek haaa...
Ayhan başkan şeker komasına girmiştir baygın baygın yatıyordur. O etiketten sonra kalbi dayanamaz onun. Ayılsa eline hesap makinesi alacak hesap kitap yapacak. Sarı gaci gralice yumos ne varsa elde kıyıp ödeyecek başkanım. Başkanıııım geçmiş olsun. Daha benim totomum acısı geçmedi. Düğün bitti borsayi bıraktım o kadar yorulmuşum kış uykusu geliyor. 40-50 bin sermaye ile günlük 2-3 milyon hacim yapıp 1-2-3 bin o günde kısmet neyse o kadar kazanmak hiç kolay olmadı. Saat 18.10 olduğunda bir kamyon kum indirmiş gibi yorgun oluyordum.
https://i.hizliresim.com/o1q0tto.jpg
Reyis sevgililer gününde Mısıra gitmiyor mu gidiyor, Mısırdan Gazze iki adım ötesi, Mısırdan taş atsan Gazzeye düşer.:yes:
Püskevitciyi de götürsün Mısıra, beraberce yürüyüp geçsinler Gazzeye.:oleyo:
Lise yıllarında kabadayı görünümlü bir çete vardı. Birinin lakabı kasap. Böyle vahşi lakapları vardı. Bir gün okul çıkışı bizim orta sınıf bölümünden küçük bir çocuk o kasabı karate mi tekvando mu neyse bir dövdü evire çevire dövdü. Kasabın her tarafından kan geldi. Kasanın bıyığı kadar çocuğun boyu vardır.
Kız babası mısınız, rakkam tam benim kafama uygun, budur çalışır alır, ben babamdan para almadan evlendim herşeyi kendim planladım babam ev verdi bir iki beyaz eşya başka bir şey yoktu.
Hatta düğün günü gelin tarafından bahşiş bile rıza göstermedik.
Bu şartlar altında olursa olur olmazsa herkes kendi yoluna bu zırto lara para bırakmadım ama 3 ay sonra sıfır ayarında ilk arabama pindim 1 yıllık araba idi.
Yani hatun ilk 3 ay hariç otobüse pinmedi. Kira derdi çekmedi. Bu düğüne külliyen karşıyım yani etli pilav ver kır düğünü yap falan ama 7 sülaleyi giydir felan bana uymaz.
https://i.hizliresim.com/2ywixl6.jpg
Yok ağa bunların çakma düğününe gidilmez, çeyrek altın cebimde kalır.:kahkah:
Biz düğün yaptık.Eylul olduğu için düğün salonunun bahçesinde.
Ben evlendiğimde rahmetli babamdan bir şey istemedim. Masraf yok.Eşimle anlaşarak evlendim.
İlk bir yıl eşimle aldığım eşya;
tv,çekyat,ütü yer halısı, soba( tv sevdasını arkadaşlar getirdi)mutfakta kullanılacak ocak,kap kaçak. Zamanla oluyor her şey .babamın maddi zorluğu yaşamasını engelledim.
Oğlum var nasip olur da evlenirse benden bugünün parası ile en fazla bi 100 luk çıkar. Kendi bulsun anlassin. Ne o yok kız tarafı şu oğlan tarafı bunu alsın.
Yok şu kadar bilezik vs.benden işlemez.
Ben evlenirken bende babama masraf çıkarmadım ; Babam 4 burma bilezik verdi hepsi bu.. 2 yıl içinde evide aldım sıfır spor bir araba da a.q..
Benden de oğullarıma 4 burmadan fazla çalışmaz a.q...:oleyo:
Bu millet nasil gecinecek, ne yiyecek..?
Adam burada anlatti diyecegim de, ya o adam soyle boyle diyecek, lutfen adama degil, dedigine bakin.
https://www.youtube.com/watch?v=BPwzRXJ5sPA
Universiteden sinif arkadasimin ailesinin yazlik alirsak lazim olur diye bodrumda sakladigi iskandinav tipi koltuk takimi, Sumerbaktan aldigimiz perde ve Cikrikcilar Yokusundan aldigimiz hali ile evlendik. M.O fi tarihinde.
Bir cift alyansimiz vardi yeni olarak.
Yahu bu başlıkta hayata 3-0 önde başlayan kimse yokmu, hadi siz 3-0 mağlup başladınız çocuklarını 3-0 başlatacak birisi yokmu?:oleyo:
Ben de . Eşim öğrenci idi. Teklif ettim. Kabul etti. Kızılay'daki kuyumcuya gittik birer alyans aldık. Kendi aramızda nişanlandık. Babam kurala uymam lazim dedi bir de aile arasında Nişan yapıldı.
26 ay nikahli kaldik.okul bitti düğün. O zamanlar yurt yasaktı evli olana, bildirmedik.
.
Dam üstünde saksağan vur beline kazmayı ne demek?
Konuyla uzaktan yakından ilgisi olmayan yersiz, saçma söz.
Bari cevabı ben yazayım, ben baklava fotoğrafı koyuyorum, o Ayhan başkanın takım elbise etiketini sayıklıyor.
Tmm başkanım yaptırayım. Ben büyük sözü dinlerim. Ama çok agresifsiniz biraz sakin olun. Kalbe zarar verir başkanım. Biraz rahat ol hayatla dalganı geç. Benim moral sizden dolayı değil ama yrp İstanbul İzmir adayını geri çekmiş diye Ayhan başkan yazmış moralimi o bozdu. Bizans gitti diyelim.
Yrp İstanbul İzmir adaylarını çekmiş diye Ayhan başkan yazmış. Eğer İmamoğlu bu seçimi buna rağmen alırsa çok büyük adammış derim.
Ülkeye yeni bir akıllı muhalif parti kurulması ihtiyacı hasıl olmuştur. Bütün kurulan partiler akp ye yamanıyor
Fatih Erbakan, Reyisten ne koparttı acaba, çok büyük bir lokma olmalı.
Zaten, doğru düzgün siyaset yapan 3 kişi var, 1. Fatih Erbakan 2. Reyis 3. Selahattin Demirtaş gerisi çöp.