Sayfa 574/1002 İlkİlk ... 74474524564572573574575576584624674 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 4,585 - 4,592 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Salon kirası desek?
    Salonu eylülde 300 kişi üzerinden 150.000 e bağladık. Orkestra 40.000 fotoğrafçı 12.000
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Biz düğün yaptık.Eylul olduğu için düğün salonunun bahçesinde.
    Ben evlendiğimde rahmetli babamdan bir şey istemedim. Masraf yok.Eşimle anlaşarak evlendim.
    İlk bir yıl eşimle aldığım eşya;
    tv,çekyat,ütü yer halısı, soba( tv sevdasını arkadaşlar getirdi)mutfakta kullanılacak ocak,kap kaçak. Zamanla oluyor her şey .babamın maddi zorluğu yaşamasını engelledim.
    Oğlum var nasip olur da evlenirse benden bugünün parası ile en fazla bi 100 luk çıkar. Kendi bulsun anlassin. Ne o yok kız tarafı şu oğlan tarafı bunu alsın.
    Yok şu kadar bilezik vs.benden işlemez.
    Universiteden sinif arkadasimin ailesinin yazlik alirsak lazim olur diye bodrumda sakladigi iskandinav tipi koltuk takimi, Sumerbaktan aldigimiz perde ve Cikrikcilar Yokusundan aldigimiz hali ile evlendik. M.O fi tarihinde.
    Bir cift alyansimiz vardi yeni olarak.

Yahu bu başlıkta hayata 3-0 önde başlayan kimse yokmu, hadi siz 3-0 mağlup başladınız çocuklarını 3-0 başlatacak birisi yokmu?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Yahu bu başlıkta hayata 3-0 önde başlayan kimse yokmu, hadi siz 3-0 mağlup başladınız çocuklarını 3-0 başlatacak birisi yokmu?
    Ben oğlanı en azından 2-0 başlatıyorum
    Hatta 3-0
    bir halt olacağı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    O baklavayla ne alakası var etiketin?

Dam üstünde saksağan vur beline kazmayı.

Şimdi sen bu deyimin ne olduğunu da bilmezsin, o da ayrı mesele.
    Ayhan başkan düğün dernek formuna girdi. Bundan sonra onun her gördüğü yediği içtiği düğün. Düğün ile yatıp kalkıyor.

6.  Alıntı Originally Posted by alyel Yazıyı Oku
    Universiteden sinif arkadasimin ailesinin yazlik alirsak lazim olur diye bodrumda sakladigi iskandinav tipi koltuk takimi, Sumerbaktan aldigimiz perde ve Cikrikcilar Yokusundan aldigimiz hali ile evlendik. M.O fi tarihinde.
    Bir cift alyansimiz vardi yeni olarak.
    Ben de . Eşim öğrenci idi. Teklif ettim. Kabul etti. Kızılay'daki kuyumcuya gittik birer alyans aldık. Kendi aramızda nişanlandık. Babam kurala uymam lazim dedi bir de aile arasında Nişan yapıldı.
    26 ay nikahli kaldik.okul bitti düğün. O zamanlar yurt yasaktı evli olana, bildirmedik.
    .

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ayhan başkan düğün dernek formuna girdi. Bundan sonra onun her gördüğü yediği içtiği düğün. Düğün ile yatıp kalkıyor.
    Hakikaten o deyimin ne manaya geldiğini bilmiyor veya yazılanları gözüyle değil götüyle okuyor.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Dam üstünde saksağan vur beline kazmayı ne demek?

Konuyla uzaktan yakından ilgisi olmayan yersiz, saçma söz.

Bari cevabı ben yazayım, ben baklava fotoğrafı koyuyorum, o Ayhan başkanın takım elbise etiketini sayıklıyor.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Sayfa 574/1002 İlkİlk ... 74474524564572573574575576584624674 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •