Sayfa 570/1002 İlkİlk ... 70470520560568569570571572580620670 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 4,553 - 4,560 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

Zeytin ağacının yaşı ilerledikçe hem ürün miktarı hem de ürün kalitesi artar. 35 - 150 yaş arası zeytin ağacının en verimli zamanıdır.

Yakında dallanıp zeytin vermeye başlayacağız, o kadar zeytin yağı ve zeytin konuştuk ki.

Bari parası olan bir arkadaş zeytinlik alsın, bizim derin zeytincilik bilgimizden yararlansın.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2. Bingo benim kız aradı Arabayı istedi. Bakalım oğlan verecek mi. Oğlan verdikten sonra arabanın içine edecek mi. Damat hızlı ve sert kullanıyor arabayı kız sakar. Bu şekilde arabayı seçimden önce kesin satarım. Araba kız ile damadın eline geçerse bir daha oğlanın eline geçmez artık.

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    1250 diyecektim ama indirim deyince 1000
    Adamlar birde zeytinliklere çöker keser bitirir. Al sana gelir kapısı ve süreli.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,226
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Sökmedi alacağız.
    Bende 3 çocuk vardı,hepsini üniversitede okuttuk,3 ayrı ile ev açtık hepside evli,4 torun var en küçüğüm 35,büyük 40,oğlan beni çok yıprattı,üstelik bedellisinide ben ödedim hala benim bakımımda,zamanında istanbulun çakalıydı havasından geçilmezdi,bilişim uzmanıydı o yollan Adnan Öztürkün yanına girdi adnanda himayesine aldı 2008 yılındada 2600 tl maaş alıyordu,yaşı 21 bile değildi,benim 1000 tl aldığım yerde,yönetmen oldu,kısa metraj filimleri yönetirdi+ müzik çekimler vs,1 filimi trt adına ödül aldı,işte ondan sonra işler bozuldu guruptan ayrıldı moku yardı,o daha çocuk diye ona fazla para vermiyorlardı parsadan çok az para alıyordu,kendi çekim şirketlerini kurdular,nereye el atsalar dikiş tutturamadı battı gitti,zaten çektikleri filimler tayyip tarafından denetime takıldı,ekibin çoğu abd,avustralya ve ingiltereye yerleşti, borçlan benim yanıma kaçtı çocuk çoluk,2 kız 1 oğlan,kızlar zengin yerde,dünürün biri maçka tarafından,a101 sahibi turgutun akrabası,hala ortak iş yapıyorlar,diğer dünür otelci otelleri var istanbulda,oda bir lojistik şirketini batırdı otelleri zor kurtardı,öyle yırttı,neyse onlar iyide oğlan sorun,defalarca intihar teşebbüsünde buluncu,iyiki çocuk olduda bu teşebbüsü bıraktı,benim durumum ise fena değil,2010 sonrası birden inşaat sektörünün içinde bulduk kendimizi 100 sene garantimiz var,ben geberip giderimde benim peşimdekilerde rahat eder,çocuk evermede şans işidir

Reyis böyle olur işte, d.şşaklı olacak 6 okka çekecek.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Bizim Püskevitçi ise hala Gazzeye gidip, sapanlan yahudilerin a. koyacak.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ayhan başkanım düğün bitti dedim. Bir salon parası öderim geçerim diye içimden geçirdim. Yok daha elbise alınacak damada dediler. Ne elbisesi nişanlık damatlık günlük gündelik gecelik sporluk vs. Nişan da elbise değiştirdi aynı gün beni aynı gün üç beş kere delik deşik ettiler Kiğılı dan aldım. Birde hanım çocuklar girdi sıraya benim delik iyicene büyüdü. O kızgınlıkla deli gibi borsaya saldırdım günlük 3 milyonu geçtiğimiz oldu zaten ekstreyi attım. İki ay onlara çalıştım. Valla geriye dönüp ne kadar kazandım ne kadar ödedim hiç bakmıyorum moralim bozulur diye. Ama en azından borsadan kazanıp ödedim. Deli cesareti ile saldırdım. İşimiz de rast gitti günlük iyi vurdum ama şuan borsaya girecek hiç cesaretim yok. 100 bin hacim yapacak gücüm yok ne oldu bana bilmiyor. Çıktım zaten girecek olduğum para babamın durup dururken ekstra borç çıkmasın diye kış uykusundayım
    Ben de seni uyanık bilirdim damada elbise alındığı nı da ilk kez duydum bu adet Rum larda vardır kızlarını evermek için Drahoma verirler.

Daha başlık parası, süt parası vb diyerek damadı yolacağına bi de üste mesarif etmişsin ben de senden medet umuyor idim bu adam benim işleri çözer deye, hesapta 3+1 teşkilat kuracaktık
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

8.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Ben de seni uyanık bilirdim damada elbise alındığı nı da ilk kez duydum bu adet Rum larda vardır kızlarını evermek için Drahoma verirler.

Daha başlık parası, süt parası vb diyerek damadı yolacağına bi de üste mesarif etmişsin ben de senden medet umuyor idim bu adam benim işleri çözer deye, hesapta 3+1 teşkilat kuracaktık
    Bir takım elbise ile yırtsan şükret Anadolu da iki takım elbise iç çamaşır seti gündelik elbise hırka pantolon spor kıyafetleri gecelik kıyafetleri alınıyor. Hanım kız SS alacan deyince kavga çıkardım küstük sonra ss barıştık aldık. Sıra Ayhan başkan da. Bakma sen kendine baktığına o maymunun yiyeceği şeyi alır arkasına bakar ya buradan çıkar mı bu diye. Başkan beni ne kadar şey edecekler onun hesabını yapmaya gitti. 100 bine alırsa şükretsin.

Sayfa 570/1002 İlkİlk ... 70470520560568569570571572580620670 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •