Toaso da neden bu kadar büyük bir makas var???, kağıt 4 artı viop neredeyse 0
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Toaso da neden bu kadar büyük bir makas var???, kağıt 4 artı viop neredeyse 0
[IMG]https://i.hizliresim.com/C5uAgZ.jpg[/IMG]
Anladım, teşekkürler
ağam benimle dalga geçiyor:) aldılar
Vatandaşın citide FROTO maliyeti 214 TL.. !!
[IMG]https://i.hizliresim.com/Yk1Prf.jpg[/IMG]
GARAN_ hayvanı son yüz metreye saklıyorlar:)
7,28 iyi bir fırsat...
Malum kasinti basliyor...Palanin makinasina bir kac short jeton atalim biraz para kazansin mendebur.
Ya benim çok deli short yapasım var nedense, böyle yeşil yeşil gördükçe...
Ama yapmadım daha... Beklemeye devam
Geçen cuma gününü düşüşe kapattık, dolayısıyla eğer marjine kalanları sıkıştırmak isteseler piyasanın bugün de düşüyor olması lazım değil mi, tam tersine bugünkü yükselişle cumadan marjine kalanların elini rahatlattılar, cuma veya bugün dipten short açanın marjin hesabı ise yarın görülecek.
Bazı büyük tahtalarda blok satışlar mevcut ,
Teknik olarak 1500 üstü çoklu kapanışlar olmadığı sürece , yeni pozisyona girecekler dikkat etmeli tahtalar bazında.
1430 altı çoklu kapanışlarda eski zirvesi yalan olup yeni dip arar 1370-1280 teknik olarak.
Sektörde çalışan birisi olarak uçuşların normal seyrine gelmesi 2023 ten önce çok mümkün değil. 11 eylul den sonra bile toparlanma 1,5 yıldan fazla sürdü. hele ki aşı karneleri vs zorunluluklar olursa bu süreç daha da uzar. Mevcutta yolcu sayıları 1/4 oranında. Ancak borsa hiçbir zaman gerçeği değil görmek istediğiniz hayali fiyatlar.
GARAN sürekli fren yaparken YKBNK ayağını hiç gazdan çekmiyor. böyle kritik bir durumda GARAN tescilli olduğu için ben YKBNK ye inanırım. ama siz bana inanmayın:) hadfi bol şanslar...
geçen vade ocak-şubat'ta kaldı, şimdi yeni vade nisan vade, geçen vade milleti shorta alıştırdılar, shortçulara biraz para gösterdiler, toptan tahsilata girişebilir pala- bugün mü yapar, 5-10 gün bekler mi orası belli olmaz, amma velakin burnuma ralli kokuları geliyo :)
En son 43 den furduğum sasaları kapattım... Pay vade oyunumu şişecam ve pgsus a kaydırdım :)
Alımlar tamamen yurt dışı ile paralel, o tarafa gelecek bir satış bizi de olumsuz etkiler.
Pandemi olmasaydı fiyat nerelerde olurdu bunu düşünün. Borsadaki karşılıklarına bakarsak 60 da goruruz 80 de .
Demek istediğim fiyatlama bu şartlardan bağımsızdır. Yasaklar kalkacak vs hikaye. bunların bilaco etkileri uzun surede gözükür. Pompalanan iyimserlik veya kötümserlik hızlı biçimde fiyatlanır.
Taşınan Açıklar (bu GARAN ı nasıl yukarı sürmezler anlamış değilim, kapanışa yakın mı acaba!)
https://i.hizliresim.com/0QwmyV.png
açıklanan temettüler düşülmüş haliyle nisan vade olması gereken teorik fiyat spotun 31 puan üstü, lakin beyzadeler spotun altında tutuyor vadeliyi, longçuların kemiksiz 35 puan alacağı var paladan, büyük rezalet hakkatten
teorik fiyat bıst30 1588 iken 1618 dir.
yani 30 puan üstünde olmalı..ama 26 puan kesinleşen temettü var..temettü çıkarsa bıst30 un 4 puan üstü olur..hatta 6 puanda yüksek ihtimal temettü vardı..o zaman spotun 2-3 puan altında olması gerekir..
kısacası teorik fiyattan 30-26 puan düşmek lazım..
teorik fiyat(matrikste) bunu gösteriyor..temettü çıkmış hali olamaz herhalde.
Day trade vuruşu, 1587 şortileri :)
eğer böyle bir günde hala şhort olan olduysa, gerçek acı olurmuş ama söylemek lazım hiç hayal kurma abiciğim seni aşar bu iş.. loto, sayısal, at yarışı, falan bir sürü kumar var. yap bi kupon şansını orda ara anasını satayım. bellimi olur bakarsın...