SPOT
GARAN_ hayvanı son yüz metreye saklıyorlar
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
Originally Posted by keremalkm Vatandaşın citide FROTO maliyeti 214 TL.. !! [IMG][/IMG] spot ile mart vade arasında 1000eksi makas doğru mu ?Temettü farkı hesabında ....
Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.
Originally Posted by manif 155.650 ortalama ile nisan vadeden short aldım. 158e kadar gidebilir belki ama shortsuz kalınca olmuyor. 14:00'ten sonra da bu bölgede kalırsa stoplarım. Aksi takdirde 152.000'e doğru salınım beklerim.
Originally Posted by akcay 13.90thy longladım ayın ilk işlemi... 14,12 gitti mallar benim için 22 kademe çok iyi... bugünlük tezgahı kapadım...
7,28 iyi bir fırsat...
Originally Posted by manif 14:00'ten sonra da bu bölgede kalırsa stoplarım. Aksi takdirde 152.000'e doğru salınım beklerim. Manif abi muhtemelen stoplatcak bunlar, zorluyor da zorluyor.
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Manif abi muhtemelen stoplatcak bunlar, zorluyor da zorluyor. Reis'im eğer 158.000 üstüne atamazsa, tepki olarak değerlendiririm. Ama 158.000 üstünde 160-161.000 gelebilir. İzlemeye devam.
Forum Rules
Yer İmleri