Sayfa 579/1002 İlkİlk ... 79479529569577578579580581589629679 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 4,625 - 4,632 arası.

Konu: Viop-XXXI

1.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    walla thyao gibi bi tezgahı kapatmak için vakit çok erken geliyo bana, giriş yeni başladı, daha çoook gideri varmış gibi

avrupa'nun en çok uçuş yapan havayolundan bahsediyoruz, ve gündem bahar- açılma, aşılar, hava yolunun geri dönüşü
    Sektörde çalışan birisi olarak uçuşların normal seyrine gelmesi 2023 ten önce çok mümkün değil. 11 eylul den sonra bile toparlanma 1,5 yıldan fazla sürdü. hele ki aşı karneleri vs zorunluluklar olursa bu süreç daha da uzar. Mevcutta yolcu sayıları 1/4 oranında. Ancak borsa hiçbir zaman gerçeği değil görmek istediğiniz hayali fiyatlar.

GARAN sürekli fren yaparken YKBNK ayağını hiç gazdan çekmiyor. böyle kritik bir durumda GARAN tescilli olduğu için ben YKBNK ye inanırım. ama siz bana inanmayın hadfi bol şanslar...
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Alıntı Originally Posted by Evren Yazıyı Oku
    Ya benim çok deli short yapasım var nedense, böyle yeşil yeşil gördükçe...
    Ama yapmadım daha... Beklemeye devam

Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    yapma pis vuruyorlar
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by kose Yazıyı Oku
    Sektörde çalışan birisi olarak uçuşların normal seyrine gelmesi 2023 ten önce çok mümkün değil. 11 eylul den sonra bile toparlanma 1,5 yıldan fazla sürdü. hele ki aşı karneleri vs zorunluluklar olursa bu süreç daha da uzar. Mevcutta yolcu sayıları 1/4 oranında. Ancak borsa hiçbir zaman gerçeği değil görmek istediğiniz hayali fiyatlar.
    Uçuşların normalde dönmesini beklersen THY yi 40 tl de görürsün..

5.  Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Malum kasinti basliyor...Palanin makinasina bir kac short jeton atalim biraz para kazansin mendebur.
    geçen vade ocak-şubat'ta kaldı, şimdi yeni vade nisan vade, geçen vade milleti shorta alıştırdılar, shortçulara biraz para gösterdiler, toptan tahsilata girişebilir pala- bugün mü yapar, 5-10 gün bekler mi orası belli olmaz, amma velakin burnuma ralli kokuları geliyo

En son 43 den furduğum sasaları kapattım... Pay vade oyunumu şişecam ve pgsus a kaydırdım

Alımlar tamamen yurt dışı ile paralel, o tarafa gelecek bir satış bizi de olumsuz etkiler.
    Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir

8.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Uçuşların normalde dönmesini beklersen THY yi 40 tl de görürsün..
    Pandemi olmasaydı fiyat nerelerde olurdu bunu düşünün. Borsadaki karşılıklarına bakarsak 60 da goruruz 80 de .
    Demek istediğim fiyatlama bu şartlardan bağımsızdır. Yasaklar kalkacak vs hikaye. bunların bilaco etkileri uzun surede gözükür. Pompalanan iyimserlik veya kötümserlik hızlı biçimde fiyatlanır.

Sayfa 579/1002 İlkİlk ... 79479529569577578579580581589629679 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •