Bundan sonra size bulaşmam. Yazım kuralları dahil dikkat ederim. Ama gözüm üzerinizde olacak
Printable View
Dolarla alakası pek yok ama bu su arıtma cihazları kullanan veya bilgisi olanlar yardım amaçlı fikirlerini paylaşabilir mi? Mesela iflas su arıtma cihazı. Almayı düşünüyoruz da.
benim merak ettiğim Sisi'nin rus usulü dudaktan öperek hoşgeldiniz deme alışkanlığı var mı acaba..?
https://youtu.be/vYDRhnROPVw?si=OIshM_gwErRPtCLV
Valla, durum pek parlak değil.:kahkah:
Bu su testi ne kadar güvenilir. Benim doldurduğum kaynak suyu şebeke suyu kadar olmasa da biraz fazla kirli çıktı. Yaptıkları elektroliz gerçekçi mi mesela.
Şu arıtma cihazının özünü anlatıyorum.
Karbon reçine ve güzel bir filtre ile kaliteli suya erişebilirsiniz. Bunun çayı sıfır kireç ve klor olduğunu için çayı olmuyor. Buna distile saf su diyebiliriz. Suyu yumuşatan her türlü şeyi emen aslında karbon reçine diğerleri basit filtre süzgeç. Biz hastane de cihazlar için sürekli saf distile su kullandık 10 ppm üstü cihaz ve tetkiklere zarar veriyordu. İçtiğiniz çeşme suyu 180 ppm bunun çok aşağısı yumuşak olur. (Benim gözler hakikaten gitmiş biraz önce cevap verdim bir baktım yazdığım değil başka bir şey yazmış telefon)
Bizde iflas in su arıtma cihazı da var zerowater cihazda var. Ben bunların filtreleri açtım. Zerowater filtre içinde basit karbon reçine var birde süzgeç. Süzgeç sadece o reçine tortusu vs geçmesin diye basit bir şey. Filtre baya pahalı ayrıca bekleyince koku yapıyor. Sürekli kullanmak karbon reçineyi kurutmamak karbon reçineyi kg ile satanlar var bir kg reçine üç defa filtreyi doldurur. Çok ucuza gelir o şekilde. Bunları nereden biliyorsun diye soran olursa. Ben sürekli mesane yıkamak için gümüş suyu yapıyorum kullanıyorum tds metre ile suyu ölçüyorum gümüş suyu yapmak için su sıfır ppm olmak zorunda. Ama içmek için yada çay için damak tadını biraz zorlar. 100 ppm altı baya bir yumuşak sudur.
Müjde vereyim bari.
Benzinli araba kullanan ve mazot artınca kıskanan ve hani bana hani bana diyenlere gelsin.
Benzine bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 79 kuruş zam bekleniyor.
Sevgililer gününüz kutlu olsun...
Büyük oğlunuzun hikayesini daha önce de yazmıştınız sanırım.
Dünyada da benzer olduğu gibi, Türkiye'de de erken dönem bilişim sektörüne girenler, parayı erken bulup,
çoğu hem psikolojik hem de ekonomik olarak dağıldılar. Hatta ben dahil büyük kısmı da okulu bitirmemiştir.
Allah sağlık versin. Bazen yapacak bir şey yok.
Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody s, 5 İsrail bankasının kredi notunu düşürdüğünü açıkladı. Bu karar, Moody s'in geçen hafta İsrail in ülke kredi notunu düşürmesinin ardından geldi.
Moody s, Bank Leumi Le-Israel, Bank Hapoalim, Mizrahi Tefahot Bank, Israel Discount Bank ve First International Bank of Israel bankalarının kredi notunu düşürdü.
Moody s den yapılan açıklamada, not indiriminin devam eden çatışmaların tırmanması ve zayıflayan güvenlik ortamı nedeniyle artan sosyal risklerden kaynaklandığı belirtildi.
https://www.karar.com/ekonomi-haberl...uruldu-1837332
Terör örgütleri PKK/KCK, IŞİD, DHKP/C ve TKP/ML ile bağlantılı olduğu finansman sağladığı yönünde makul sebeplerin varlığına istinaden, 11 kişinin Türkiye de bulunan mal varlıklarının donduruldu. Hazine ve Maliye Bakanlığı nın kararı Resmi Gazete de yayımlanarak yürürlüğe girdi.
PKK/KCK terör örgütüyle bağlantılı Mehdin Tekin, Nevzat Göktaşoğlu ve Galip Aras, IŞİD terör örgütüyle bağlantılı Mustafa El Casim, Ahlam Khatab, Eesa Alahmad, Muhammed Hajikadour, Muhammed Khatab ve Yavuz Selim Binici, DHKP/C terör örgütüyle bağlantılı Mehmet Güvel, TKP/ML konferans terör örgütü bağlantılı Ertan Çıta.
https://www.karar.com/guncel-haberle...uruldu-1837337
erzincandaki facianın gerçek sorumluları
binali yıldırım (yerel mahkemeye baskı yaptığı kaç kere yazıldı)
murat kurum
çevre ve şehircilik bankanlığı çed raporunu onaylayan birim
erzincan çevre şehircilik il müdürlüğü
açılan onlarca davayı reddeden ilgili mahkeme heyetleri
vergi ve para cezalarını affeden hazine ve maliye bakanlığı yetkilileri
çalık denen adama yol veren en üstten en alta tüm siyasiler
bu arada erzincan tulum peyniri için onlarca video çeken sermayenin adamı mustafa sarıgülün seçildiği şehrin en büyük sorunu için tek kelime etmemesi video paylaşmaması da ilginç
bu konuda hakkı yenmeyecek en başta bir tane sedat cezayirlioğlu denen gerçek çevreci kişi ile zafer partisi başkanı ümit özdağı tebrik ediyorum
ha bir tebrikte ilhan cihanere bu firmaya dava açan ilk savcı peşinden fetö kumpasıyla alaşağı edldi
Mehmet Ali Ağca nın yağma suçundan yargılandığı davada tanık dinlendi. Tanık Gülmedi ifadesinde, Ağca, müşteki Gökhan a 'Bu daireyi bu adamlara vereceksin. Senin evini de, işine saat kaçta gittiğini de, çocuğunu da biliyorum' dedi. Tehdit etti dedi.
Gazeteci Abdi İpekçi ye 1 Şubat 1979 da suikast düzenleyerek öldüren ve 13 Mayıs 1981 de Papa 2. Ioannes Paulus a düzenlendiği suikast ile elinden ve karnından yaralanmasına neden olan Mehmet Ali Ağca nın 5 kişiyle birlikte Yağma suçundan yargılandığı davada tanık dinlendi.
https://www.karar.com/guncel-haberle...aireyi-1837213
Rezillige bakarmisiniz.
85 Milyonlik koskoca bir devlet bir pust'u durduramiyor.
Yakında mv de olur. Arkadaşları mecliste zaten...
Hizbullah'ın celladı "Kasap Hüseyin" zamanaşımıyla kurtuldu
Hizbullah terör örgütü adına 1993-2000 yılları arasında satırlı saldırılar düzenleyip çok sayıda kişiyi yaralayan Kasap Hüseyin kod adlı Süleyman Koraltan’ın davası zamanaşımıyla düştü. Onlarca suç ve kendi itiraflarına rağmen serbest bırakılan Koraltan hakkındaki yakalama kararı da geri alındı.
https://www.sozcu.com.tr/hizbullah-i...urtuldu-p22572
Allah rahmet eylesin...
Saldıray Berk yaşamını yitirdi
FETÖ'nün kumpasına uğrayan eski 3. Ordu ve EDOK komutanı emekli Orgeneral Saldıray Berk hayatını kaybetti.
https://www.sozcu.com.tr/saldiray-be...yitirdi-p22604
Akıllı olun. Siz kiminle dans ediyorsunuz. Siz benim kim olduğumu biliyor musunuz. Şincik dayumu ararun o yürüyen ayaklarıniz ketum olur. Pipetle çorba içersiniz. Nerede o finduk Ayhan. Hem %100 doğru diyor aklımı alıyor. Hem yazmadım diyor. Uleyn hepinizin bağsurunu aldururum dayuma. Cakucu dayımı arayım mi şincik
Şuan benim beklentimin olması için tek şey yrp nin ayrı girmesi. CHP hem CHP ile hem tüm partilerle muhalefet yapıyor. Yav nasıl bir şey sanki ülkenin mina CHP koydu. Bu kadar geri zekalı muhalefet olur mu.
Şuan ki tablo ile akp nin ittifakı çoğu yeri CHP den geri alır gibi. Artvin eski belediye başkanı da iyi pariteden aday gösterilmiş. CHP içindeki hizipcilik ve muhalefetin muhalefetin sadece akp ye yarar diyorum. Ama halk ceza keserse. Yeni partilerde ihtiyaç olur gibi
Akp liler bile seçimden sonra zam ve vergi furyası bekliyor
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: ''E bir de kendi denesin madem...''
http://www.zaytung.com/fotohaberdetay.asp?newsid=418489
Normalde şunu bekliyordum. Akp ye Seçim sonrası ciddi bir oy kaybı ile ağır bir fatura kesilecek rte de bu yüzden ekonomi yönetimini yiyecek tekrar yeni ekonomi programı icad edilecek beklentim bu yönde idi. Şimdi CHP nün CHP ye muhalefet etmesi tüm muhalefetin muhalefeti. Bu şekilde akp ittifakı %35 alsa bile. Ankara hariç bir çok il akp yada MHP ye geçecek gibi. %28 ile meclisin %70 ini aldığı döneme dönüyor iş.
CHP , fetö terör örgütü olmadan önce makbul zamandayken Baykal dan itinayla teslim alınmış. Sonra itina ile yönetilir olmuş. Artık , ATATÜRK ve ilkelerinin orada önemi kalmamıştır.
Dün, Bahçeli bile Kılıçdaroğlundan övgüyle bahsetti. Reis zaten artık Kılıçdaroğlunun hamisi.... Halk olarak biz geçim derdinde olup seçim derdimiz kalmadı.
Ben vatandaş olarak bir arsa , ev almak için hayat boyu birikim yapacağım, üstüne vergi vereceğim ama bu ülkeye 3 kuruşluk hayrı olmamış göçmen- misafir- sığınmacı her neyse .. bunlara AB destekli fon diyerek barınma yerleri, hazine arazilerinden yer falan ......
Biz günlük dertlerimizle boğuşurken ülkede sırtından geçinilen kaz durumuna gelmişiz.