Bende 3 çocuk vardı,hepsini üniversitede okuttuk,3 ayrı ile ev açtık hepside evli,4 torun var en küçüğüm 35,büyük 40,oğlan beni çok yıprattı,üstelik bedellisinide ben ödedim hala benim bakımımda,zamanında istanbulun çakalıydı havasından geçilmezdi,bilişim uzmanıydı o yollan Adnan Öztürkün yanına girdi adnanda himayesine aldı 2008 yılındada 2600 tl maaş alıyordu,yaşı 21 bile değildi,benim 1000 tl aldığım yerde,yönetmen oldu,kısa metraj filimleri yönetirdi+ müzik çekimler vs,1 filimi trt adına ödül aldı,işte ondan sonra işler bozuldu guruptan ayrıldı moku yardı,o daha çocuk diye ona fazla para vermiyorlardı parsadan çok az para alıyordu,kendi çekim şirketlerini kurdular,nereye el atsalar dikiş tutturamadı battı gitti,zaten çektikleri filimler tayyip tarafından denetime takıldı,ekibin çoğu abd,avustralya ve ingiltereye yerleşti, borçlan benim yanıma kaçtı çocuk çoluk,2 kız 1 oğlan,kızlar zengin yerde,dünürün biri maçka tarafından,a101 sahibi turgutun akrabası,hala ortak iş yapıyorlar,diğer dünür otelci otelleri var istanbulda,oda bir lojistik şirketini batırdı otelleri zor kurtardı,öyle yırttı,neyse onlar iyide oğlan sorun,defalarca intihar teşebbüsünde buluncu,iyiki çocuk olduda bu teşebbüsü bıraktı,benim durumum ise fena değil,2010 sonrası birden inşaat sektörünün içinde bulduk kendimizi 100 sene garantimiz var,ben geberip giderimde benim peşimdekilerde rahat eder,çocuk evermede şans işidir

Yer İmleri