Sevgililer gününüz kutlu olsun...
Sevgililer gününüz kutlu olsun...
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Büyük oðlunuzun hikayesini daha önce de yazmýþtýnýz sanýrým.
Dünyada da benzer olduðu gibi, Türkiye'de de erken dönem biliþim sektörüne girenler, parayý erken bulup,
çoðu hem psikolojik hem de ekonomik olarak daðýldýlar. Hatta ben dahil büyük kýsmý da okulu bitirmemiþtir.
Allah saðlýk versin. Bazen yapacak bir þey yok.
Uluslararasý kredi derecelendirme kuruluþu Moody s, 5 Ýsrail bankasýnýn kredi notunu düþürdüðünü açýkladý. Bu karar, Moody s'in geçen hafta Ýsrail in ülke kredi notunu düþürmesinin ardýndan geldi.
Moody s, Bank Leumi Le-Israel, Bank Hapoalim, Mizrahi Tefahot Bank, Israel Discount Bank ve First International Bank of Israel bankalarýnýn kredi notunu düþürdü.
Moody s den yapýlan açýklamada, not indiriminin devam eden çatýþmalarýn týrmanmasý ve zayýflayan güvenlik ortamý nedeniyle artan sosyal risklerden kaynaklandýðý belirtildi.
https://www.karar.com/ekonomi-haberl...uruldu-1837332
Terör örgütleri PKK/KCK, IÞÝD, DHKP/C ve TKP/ML ile baðlantýlý olduðu finansman saðladýðý yönünde makul sebeplerin varlýðýna istinaden, 11 kiþinin Türkiye de bulunan mal varlýklarýnýn donduruldu. Hazine ve Maliye Bakanlýðý nýn kararý Resmi Gazete de yayýmlanarak yürürlüðe girdi.
PKK/KCK terör örgütüyle baðlantýlý Mehdin Tekin, Nevzat Göktaþoðlu ve Galip Aras, IÞÝD terör örgütüyle baðlantýlý Mustafa El Casim, Ahlam Khatab, Eesa Alahmad, Muhammed Hajikadour, Muhammed Khatab ve Yavuz Selim Binici, DHKP/C terör örgütüyle baðlantýlý Mehmet Güvel, TKP/ML konferans terör örgütü baðlantýlý Ertan Çýta.
https://www.karar.com/guncel-haberle...uruldu-1837337
erzincandaki facianýn gerçek sorumlularý
binali yýldýrým (yerel mahkemeye baský yaptýðý kaç kere yazýldý)
murat kurum
çevre ve þehircilik bankanlýðý çed raporunu onaylayan birim
erzincan çevre þehircilik il müdürlüðü
açýlan onlarca davayý reddeden ilgili mahkeme heyetleri
vergi ve para cezalarýný affeden hazine ve maliye bakanlýðý yetkilileri
çalýk denen adama yol veren en üstten en alta tüm siyasiler
bu arada erzincan tulum peyniri için onlarca video çeken sermayenin adamý mustafa sarýgülün seçildiði þehrin en büyük sorunu için tek kelime etmemesi video paylaþmamasý da ilginç
bu konuda hakký yenmeyecek en baþta bir tane sedat cezayirlioðlu denen gerçek çevreci kiþi ile zafer partisi baþkaný ümit özdaðý tebrik ediyorum
ha bir tebrikte ilhan cihanere bu firmaya dava açan ilk savcý peþinden fetö kumpasýyla alaþaðý edldi
bir halt olacaðý yok.
Yer Ýmleri