Sayfa 577/1002 İlkİlk ... 77477527567575576577578579587627677 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 4,609 - 4,616 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

1. Bu su testi ne kadar güvenilir. Benim doldurduğum kaynak suyu şebeke suyu kadar olmasa da biraz fazla kirli çıktı. Yaptıkları elektroliz gerçekçi mi mesela.

2.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Bu su testi ne kadar güvenilir. Benim doldurduğum kaynak suyu şebeke suyu kadar olmasa da biraz fazla kirli çıktı. Yaptıkları elektroliz gerçekçi mi mesela.
    Şu arıtma cihazının özünü anlatıyorum.
    Karbon reçine ve güzel bir filtre ile kaliteli suya erişebilirsiniz. Bunun çayı sıfır kireç ve klor olduğunu için çayı olmuyor. Buna distile saf su diyebiliriz. Suyu yumuşatan her türlü şeyi emen aslında karbon reçine diğerleri basit filtre süzgeç. Biz hastane de cihazlar için sürekli saf distile su kullandık 10 ppm üstü cihaz ve tetkiklere zarar veriyordu. İçtiğiniz çeşme suyu 180 ppm bunun çok aşağısı yumuşak olur. (Benim gözler hakikaten gitmiş biraz önce cevap verdim bir baktım yazdığım değil başka bir şey yazmış telefon)

3.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Bu su testi ne kadar güvenilir. Benim doldurduğum kaynak suyu şebeke suyu kadar olmasa da biraz fazla kirli çıktı. Yaptıkları elektroliz gerçekçi mi mesela.
    Basit tds metre var ateş ölçen cihaz büyüklüğünde doğru sonuç veriyor ppm değeri var. Zaten lezzet ve yumuşaklık olarak istediğin lezzeti aldığında ölçerek aynı kalite ppm suyu alır yada üretirsiniz

4. Bizde iflas in su arıtma cihazı da var zerowater cihazda var. Ben bunların filtreleri açtım. Zerowater filtre içinde basit karbon reçine var birde süzgeç. Süzgeç sadece o reçine tortusu vs geçmesin diye basit bir şey. Filtre baya pahalı ayrıca bekleyince koku yapıyor. Sürekli kullanmak karbon reçineyi kurutmamak karbon reçineyi kg ile satanlar var bir kg reçine üç defa filtreyi doldurur. Çok ucuza gelir o şekilde. Bunları nereden biliyorsun diye soran olursa. Ben sürekli mesane yıkamak için gümüş suyu yapıyorum kullanıyorum tds metre ile suyu ölçüyorum gümüş suyu yapmak için su sıfır ppm olmak zorunda. Ama içmek için yada çay için damak tadını biraz zorlar. 100 ppm altı baya bir yumuşak sudur.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Yrp İstanbul İzmir adaylarını çekmiş diye Ayhan başkan yazmış. Eğer İmamoğlu bu seçimi buna rağmen alırsa çok büyük adammış derim.
    Bi göz muayenesi şart sana nerede yazmışım merak eettim

Ben yazılana %100 doğru dedim ben yazmadım
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku

basganım siz yazmadıysanız ayasofya üstad dötünden uydurduysa göz&g.t full check-up a girmeli değil mi? herkesi muayene ettirmek istediği yerden

saygılar ayasofi üstad

7. Müjde vereyim bari.
    Benzinli araba kullanan ve mazot artınca kıskanan ve hani bana hani bana diyenlere gelsin.
    Benzine bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 79 kuruş zam bekleniyor.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku

Ben de sabahtan beri google'da bu haberi arıyorum...Evet, muayene şart...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 577/1002 İlkİlk ... 77477527567575576577578579587627677 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •