Bu su testi ne kadar güvenilir. Benim doldurduðum kaynak suyu þebeke suyu kadar olmasa da biraz fazla kirli çýktý. Yaptýklarý elektroliz gerçekçi mi mesela.
Bu su testi ne kadar güvenilir. Benim doldurduðum kaynak suyu þebeke suyu kadar olmasa da biraz fazla kirli çýktý. Yaptýklarý elektroliz gerçekçi mi mesela.
Þu arýtma cihazýnýn özünü anlatýyorum.
Karbon reçine ve güzel bir filtre ile kaliteli suya eriþebilirsiniz. Bunun çayý sýfýr kireç ve klor olduðunu için çayý olmuyor. Buna distile saf su diyebiliriz. Suyu yumuþatan her türlü þeyi emen aslýnda karbon reçine diðerleri basit filtre süzgeç. Biz hastane de cihazlar için sürekli saf distile su kullandýk 10 ppm üstü cihaz ve tetkiklere zarar veriyordu. Ýçtiðiniz çeþme suyu 180 ppm bunun çok aþaðýsý yumuþak olur. (Benim gözler hakikaten gitmiþ biraz önce cevap verdim bir baktým yazdýðým deðil baþka bir þey yazmýþ telefon)
Bizde iflas in su arýtma cihazý da var zerowater cihazda var. Ben bunlarýn filtreleri açtým. Zerowater filtre içinde basit karbon reçine var birde süzgeç. Süzgeç sadece o reçine tortusu vs geçmesin diye basit bir þey. Filtre baya pahalý ayrýca bekleyince koku yapýyor. Sürekli kullanmak karbon reçineyi kurutmamak karbon reçineyi kg ile satanlar var bir kg reçine üç defa filtreyi doldurur. Çok ucuza gelir o þekilde. Bunlarý nereden biliyorsun diye soran olursa. Ben sürekli mesane yýkamak için gümüþ suyu yapýyorum kullanýyorum tds metre ile suyu ölçüyorum gümüþ suyu yapmak için su sýfýr ppm olmak zorunda. Ama içmek için yada çay için damak tadýný biraz zorlar. 100 ppm altý baya bir yumuþak sudur.
Müjde vereyim bari.
Benzinli araba kullanan ve mazot artýnca kýskanan ve hani bana hani bana diyenlere gelsin.
Benzine bu gece yarýsýndan itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 79 kuruþ zam bekleniyor.
Yer Ýmleri